- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csajszi29
tag
Sziasztok!
A korábban írt problémákat nagyjából sikerült áthidalni. (Kivéve azt, hogy pl. a kamera alkalmazás indításakor engedélyt kér a helyadatok hozzáféréséhez, de nem tudok rámenni az engedélyezésre, csak az elutasításra).
A másik problémám az akksi teljesítménye. Vasárnap este töltöttem és most, kedd délben 22%-on van. Az üzemidő jónak tűnik (a régit már naponta 2x kellett tölteni), viszont ahhoz képest szerintem kevés a kb 2 óra 44 perces képernyő idő. Szerintem ebből sokkal többet kellene kihoznia a telefonnak, főleg ha azt nézzük, hogy csak fb-oztam meg messengereztem, mégcsak nem is naviztam.
Van valami tippetek esetleg, hogyan lehetne optimalizálni? Vagy még be kell állnia az akksinak (5 napja vettem, új).
-
csajszi29
tag
válasz
csajszi29 #975 üzenetére
Van egy újabb észrevételem. Több alkalmazásnál előfordul, hogy hozzáférést kér pl a helyadatokhoz, de hiába megyek rá az engedélyezésre, nem történik semmi. Csak az elutasítást fogadja el.
A automatikus forgatást nem lehet kitenni a fent lehúzható gyorsgombokhoz? Sajnos ott nem találom, csak a beállítáaokban. Telefon újraindításánál automatikusan visszakapcsolódik. Nálatok is fennáll ez a jelenség?
Még egy kérdés: Hol tudom beállítani, hogy egyes alkalmazásokat ne zárjon be a telefon a képernyő kikapcsolása után? -
csajszi29
tag
Sziasztok! 2 napja én is beléptem a Note 4 felhasználók körébe és nem bántam meg, pedig egy Honor 7 volt az előző társam. Van pár dolog, ami feltűnt. A Messenger tojik rá, hogy milyen színű ledet állítok be az értesítésekhez. Ez nálatok is így van? Még egy dolog, hogy telefon újraindításkor eltűnik a pipa a chatfejek engedélyezéséből. Nem hatalmas dolog, csak érdekel, hogy másnál is csinálja-e. Egyébként nagyon tetszik a telefon, pár helyen tűnt fel hiányosság, pl. volt egy mező, ahol nem működött a vissza gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest