- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
orimate86
tag
Hali, a xiaomi töltőkről mi a vélemény, mindenki a gyárit használja? Anno az Asus-omhoz vettem még Aukey márkájú töltőt, (európai dugóst) a Redmi Note 3 hoz szinte csak azt használtam. Egy év után sajnos megadta magát a telefon, nem tölt, ennek ellenére forrósodik és USB-s áram mérővel megnéztem és a töltő fesz 5 voltról 3-ra esik le valamint felszippant 3,8 Ampert. A töltő más eszközzel működik. A redmi 2 pro-t is ilyen márkájú töltővel töltjük két éve. Nem tudom mennyire ismert, nekem elég minőséginek tűnik. Külföldi fórumokban olvasva ez típus betegség, egy barátom Note 3-asa is erre a sorsra jutott, pedig ő gyári töltőt használt. Szóval a gyári töltő kézbe véve valahogy nekem elég gagyinak tűnik és sok esélyt nincs rá, hogy a másik töltőtől ment volna tönkre, de mégis. Mit gondoltok? Nem szeretném ha a Note 4 is erre a sorsra jutna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest