Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
Elnézést kérek mindenkitől, az elmúlt 2 hétben nem igazán volt időm semmire sem. Ahogy tanult kollégám is mondta, nem kell hozzá bootloader nyitás. Teljesen jól működik, azóta is ezt a ROMot használom. Egyedül a Bluetooth hajlamos "nem működni" - headseten kihagy a hang, de ez megbocsátható számomra.
-
BrianDK
tag
válasz
dorika87
üzenetére
Szerintem itthoni forrásból egyedül a Xiaomi Shop-nál tudod megvenni, de ez elég borsos árat kér érte, hiszen jó 25000 Ft-tal többet kérnek el érte, mint mondjuk az általam megoldásként kínált Tinydeal. Prohardveren van pár eladó példány, azoknak az árát nem tudom. Jobbára azok akarják eladni, akik a Pro-t akarják megvenni, hiszen abban izmosabb - valamivel - a SOC és bővíthető a memóriája.
Én továbbra is nagyon elégedett vagyok vele, nem is érzem szükségét a cserének.
Másfajta telefonról nem tudok neked tippet adni.
-
BrianDK
tag
-
BrianDK
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Örülök neki

-
BrianDK
tag
Nem veszem. A mai idióta világ a külsőségekre ad. Ha egy brand nélküli isten király telefon van a kezedben, attól még azok, akik döntéseket hoznak az alapján fognak megítélni, mi van a kezedben. Nem a belső tartalmat nézik, hanem a brandet.
Én is utálom, de ez van. Ha azt nem is tudja pontosan mi a Xiaomi, de nagyon sok ismerősöm hallott már róla, hogy ez egy ütős márka. Tudják, hogy a Mi logó minőséget rejt, hogy a gyártó benne van a TOP 5-ben.
Korábban egyszer elhangzott egy ismerősömtől, hogy ő azért jár Audi S8-cal, mert másképp nem veszik komolyan. Kiröhögtem, mondtam hogy ez lehetetlen, hiszen ha jó vagy abban, amit csinálsz, akkor teljesen mindegy, ha egy trabanttal mész tárgyalni, vagy Bentley-vel, ugyan az lesz az eredmény, de sajnos be kellett látnom, hogy tévedtem. A mai agyonhype-olt brandek átvették a tudás és a hozzáértés szerepét. Akkor vagy valaki, ha bírsz valamilyen olyan kütyüvel (legyen az autó vagy telefon, vagy esetleg mindkettő), aminek jól csengő brandje van.
-
BrianDK
tag
Sajnos a teljes bevezető rész "reklám"-nak minősült, pedig ott elmondtam a történetét... Gondoltam a fórumban elmondom, hogy is került hozzám a "kis" kedvencem.
Szerintem egy zászlóshajóra - tudom nem az, de a Redmi Note szériának most ez a zászlóshajója, a Pro változat meg még inkább az lesz - elfért volna a Mi logó előre is, hogy az emberek lássák, Mi is ez tulajdonképpen?

De persze, izlések és pofonok. Autó tuningban sem szeretem az OEM stílust, amin nincsenek jelek. Igenis lássa a másik, hogy milyen típus az ellenfele. Hogy ne állj fel feleslegesen egy RS6 Audi mellé gyorsulni, ha csak egy Astrád van (még ha az egy sleeper V6, akkor se
) -
BrianDK
tag
válasz
akarmi1971
üzenetére
Sajnos nem igazán vagyunk célközönség nekik. Valóban Vodafone-kártyával nem fog tudni 4G-t használni, de ezt a beszerzésre használható oldalon is írják, hogy azzal csak 3G elérhető kis hazánkban. Mivel mind a kínai, mind az indiai piac nagyobb portfólióval bír, ezért inkább ők a célközönség, ott meg szerintem nem gond, hogy nincs 800 MHz-es freki.
-
BrianDK
tag
Így van, mindkettő azonos képességekkel bír, csak ha az egyiken elkezded használni a 3/4G-t a másikon automatikusan max. EDGE gyorsaságot enged.
Az RR3 ebbéli képességéről nem tudtam, de számomra a felhasználói élmény volt a lényeg, és ebben az esetben élmény, hogy lag mentesen fut, és még a SOC sem melegszik érezhetően.
Köszönöm az elismeréseket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyet értek, de ahogy olvashatod az #1 hozzászólásban, én tesztelésre kaptam, és megtarthattam a teszt után. Kicsit belemásztam a ROM telepítésbe és amióta megjelent a 6.1.14-es, azóta azt használom.

)