- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikko
tag
válasz
ChRiS_RS #26658 üzenetére
Szerintem nincs rá megoldás, legalábbis normális nincs. Azért ad ki kikapcsolás előtt hangot- ami lássuk be nem normális- mert így akarják elérni, hogy a telefont egyáltalán ne kapcsold ki estére. Hogy azért, mert így monitoroznak, megfigyelnek, pl. a szokásaidat, vagy csak gps adatot vesznek le, vagy kémkednek nem tudom. De egyértelműen látszik,hogy azt akarják ne kapcsold ki amikor alszol este, kis idegesítő hang, és kész. Az automata kikapcsolásnak annyi. És látod nálad már el is érték, hogy ne használd!!!!! Nekem redmi 5 van, a gyereknek van 4x de én is kaptam ebből a frissítésből. Másnap rootoltam és toltam vissza a magaméra a régi romot. De a gyerekét nem akarom újrahúzni. Engem ez nagyon dühít. Erről a Samsung tv kémkedése jut eszembe, amikor adatokat gyűjtött, hangfelvételt stb. Miért ne lehetne itt is...? Mindegy , egyelőre levettem az értesítési hangokat némára, így nincs hang, de persze máshol sem...sms stb.
-
pikko
tag
Sziasztok! Frissítés után bejött egy új módi, aut.kikapcsolás előtt hangot ad ki, ami nagyon idegesítő, bluttyogó hangot. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Hang levétele, néma üzemmód nem játszik. Másnak is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest