- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31201 üzenetére
és gelbelex:
Android 12 a legutolsó a 4X-re...
próbáltam én rengeted más custom romot, de ez a CrDroid a legstabilabb, gyors és a többinél kevesebbet fogyaszt, a többi csodát valami 12 éves indiai pakisztáni kölök lefordította és posztolta XDA-ra, hogy megy 4X-en, csak éppen használhatatlan a mindennapokban!
Az átköltözésre mostanában - habár abbahagytam a jobb custom rom keresést - a Migrate (XDA-n keresd) programot használtam, kicsit pilótavizsgás...
-
gelbelex
őstag
válasz
hiddenroth #31201 üzenetére
Santoni-ra crDroid A11 van csak frissített, nem tudom, meddig frissíti még Jabiyeff, a legutolsó a 7.25-ös Dec 17-től.
Nagyon elégedett vagyok vele, sajnálni fogom majd, amikor már nem csinál új build-et.Egy éve sokat írtam a maceráimról (7.9 -> 7.10) a GApps-váltás miatt. Végül clean flash (addigra már 7.17) lett belőle, de akkor az ajánlott (akkori) OpenGapps-szal nem indult el, így a NikGapps-et raktam fel, azóta nincs semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest