- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Huawei P30 - kell ennél több?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #6214 üzenetére
Egyetértek. Nem kötelező használni, ha valakinek nem tetszik, adjon túl rajta, és vegyen egy ugyanilyen árkategóriás jobbat (sok szerencsét hozzá)
Nekem pl. az eddigi leghasználhatóbb, legkezesebb, legjobban személyre szabható telefonom, pedig volt jó pár Sonym is, meg pár más egyéb. Jó a hangja, jó a kamerája, nekem pont jó képeket készít (ha meg fotóművész szeretnék lenni, akkor majd veszek fényképezőgépet). A zenelejátszása például fülesen remek, anélkül pedig külön tökjó, hogy a hangszórója alul van, így akár hason, akár háton fekszik, mindenképp jól hallom. Jó a fogása, könnyű, kényelmes, és ami ugyan kevésbé fontos, de tökjól is néz ki mellékesen.
A GPS azonnal talál jelet, ilyet még a hiperszuper telók se csináltak, amikkel korábban dolgom volt (férjemnél, kölcsönbe, stb.). Azonnal. 1 másodpercen belül. Offline mondjuk 3 másodperc. Autópályán is, ahol közben az ember 120 körül megy. Kihúzott a hétvégén pár necces helyzetből
Akksi bírja még intenzív használattal is közel két napig, de egyig egészen biztosan (úgy, hogy még másnap reggel is nyugodtan indultam el vele munkába, 9%-on. Este repcsiüzemmód, és még akkor sem esik 1%-ot sem a töltöttsége, hogy közben megy a bluetooth, és kapcsolatban van a Mi Bandemmel. Ugyanannyin ébresztem reggel, mint ahogy este letettem.
Memóriahasználattal semmi problémám, semmi nem lassú, semmi nem fagy, egyszer állt le a google play áruház, de akkor épp összevissza váltogattam a wifik, mobilnetek és egyebek között... szóval nem is igazán csoda, egyébként semmi.
Jó kis készülék, ha tudod, hogy mik az elvárásaid. Az enyémeknek maximálisan megfelel. (Ja, és én még nem nyúltam hozzá, root azért lesz majd, csak legyen végre egy gép, amihez odaülhetek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nintendo Switch 2
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest