- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Megint csak egyetértek.

Eloszlattam, bár még próbál behálózni...
Egyébként én olyan tokot nem vettem, csak full sima ultrathin fekete szilikont, nekem azok jönnek be, és szerintem védenek annyira, amennyire kell.
Üvegem a nyaralás alatt megérkezett 3 kül. helyről is, de ránézésre full ugyanolyanok, bár a legelső rendelésemtől mások, a sarkok kerekítettebbek, és kicsivel keskenyebb.
Egyet fel is pattintottam az újak közül, és a keskenység miatt éppen nem éri át az egész kijelzőt, egy hangyaf@sznyival, vagy annyival sem....
De ugyanúgy levegős a széle, tehát ezek sem gyere be..., de még elvileg 1-2 rendelést várok hátha...
Lassan ott tartok, hogy kipróbálom a folyékony kijelzővédőt, ha az ér egyáltalán valamit, bár 3 kiló egy telóra...
Na meg most várom még a réskitöltőket 3 helyről is, fateréknak is rendelgettem a note-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő