- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
-ZeeZee- #23870 üzenetére
Megvolt a csere. Kijelző, érintő van, az épp csak bedobott vibramotor megy (ez alá tényleg kellett kétoldalú, átmentettem a régi, akksi alól) kamera van, töltés van, hálózat van.
De hangszóró (se csengő, se média) nyesta. Tipp? Nyilván ezt is úgy kellett áttenni... de ennél óvatosabban ha akartam se tudtam volna kiszerelni, nem sértettem meg meg semmi. hátlapot nem tettem fel, de abban csak ujjnyomat érzékelő van. Mondjuk ez érdekes h az alsó sem szól, az usb meg megy, egy szalagkábelen vannak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest