- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SenorGrande senior tag válasz  enzahobi

üzenetére enzahobi

üzenetéreKöszönöm a válaszod, természetesen nem vettem kioktatásnak. 
 Pár dologra azért reagálnék. 
 Igen, egy launcher pár dolgot orvosolna, van is Nova Prime-om, de attól még dühít, hogy egy plusz layert/appot kell futtatnom azért, mert egyszerűen nem képesek ésszerűen leprogramozni a dolgokat. Gondolom a háttérben ugyanúgy fut minden, így plusz fogyasztás, akksimerülés jelentkezik. Úgy gondolom ezeket a dev team is tudná orvosolni 2 délután alatt. Nem miattam, hanem mert irracionális, logikátlan módon vannak megoldva.
 Egy öreg, olcsó LG Optimus L4 II telefont használtam ezelőtt, azzal semmi problémám nem volt, out of the box ésszerű módon volt kitalálva, megvalósítva minden.
 Ébresztő. Nem feltétlen zene, csak rosszul fogalmaztam. És nem magával az ébresztő appal van problémám, hanem azzal a móddal, ahogy a hangot lehet választani, akár csengőhang esetén is, mert megegyezik.
 Rootolni nem szeretnék, elsősorban banki appok miatt, meg egyébként sem. Lehet az EU romot kipróbálom, de nem csináltam még, így ebbe is belemászni idő... és ez az, amit nehezen szánok rá, mert használni szeretném, nem faragni.
 Azt, hogy az autofényerő jól működik, nem tudom mire írod. Nekem az nem jó működés, hogy zárt térben állítja, de ha kimegyek a napra, nem csinál semmit! Manuálisan kell felhúznom, félig vakon, mert alig látni a kijelzőt. Nekem az nem jó működés, hogy zárt térben állítja, de ha kimegyek a napra, nem csinál semmit! Manuálisan kell felhúznom, félig vakon, mert alig látni a kijelzőt.
 Most megvárom mit művelnek MIUI 10 néven, ha az sem, akkor kitalálom hogy másik rom, vagy launcher, vagy jó messzire eldobjam. 
 Köszönöm a tippeket, tanácsokat! (#22759) orso0355 
 Ő újat keres! 
 De egyébként sem eladó. Még.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem az nem jó működés, hogy zárt térben állítja, de ha kimegyek a napra, nem csinál semmit! Manuálisan kell felhúznom, félig vakon, mert alig látni a kijelzőt.
 Nekem az nem jó működés, hogy zárt térben állítja, de ha kimegyek a napra, nem csinál semmit! Manuálisan kell felhúznom, félig vakon, mert alig látni a kijelzőt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)