- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
grafnet #18809 üzenetére
Már csak az lenne a kérdés, hogy mi? Semmilyen program, app nem változott, egyszer csak gondolt egyet és azóta ilyen.
Pár napja kértem egyébként bootloader unlockot (még aznap megjött az sms, hogy nyithatom) de azóta se vettem rá magam. Elvileg nincs titkosítva a telefon, tehát változatlannak kéne maradnia mindennek rajta, de félek, hogy még jobban elbaszódik minden rajta.
Én nagyon nem szeretek foglalkozni az ilyen napi szintű újratelepítésekkel, mint itt páran. Az authenticator programok meg egyéb dolgok visszaállítása meg rémálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest