- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
..nem beszélve arról, hogy ki fogtok esni a Pixys-ből.!
-
siddis
őstag
Felnyomlak benneteket a Minielnök úrnál hálátlanok..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Lineage OS 16
Csak óvatosan, vannak még gyermekbetegségek.. -
siddis
őstag
Van új Nitrogen OS ha valaki gerjed éppen rá. Non-treble, még nem Pie.
-
siddis
őstag
Egy tipp akiknek esetleg jobban merül a kelleténél..
Resurreciton Remix alatt (Lineage OS-nél nem néztem, de elképzelhető) NEM MŰKÖDIK A MÉLYALVÁS (Deep Sleep) funkció, ha a a Testreszabás >> Gombok alatt a "Véletlen érintés megakadályozása" vagy a "Zseb érzékelése" -opció be van kattintva.
Helyette mindig tekeri a procit a legalacsonyabb frekvencián, így egy éjszaka alatt megeszik vagy három százalékot a szokásos egy helyett.. -
siddis
őstag
Nitrogen OS Pie (Treble)
Vannak még gyermekbetegségei, de ígéretes hogy nem kell három-négy patch az elején, mint az AOSP 9.0-nál -
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #23490 üzenetére
Igazából flash-elés után -első indítás előtt- én is kidobálok minden fölösleges cuccot a system-ből és mennek be a saját cuccaim -többek között a Gboard, hívásrögzítő, saját időjárás stb stb- amik amúgy is futnának mindig.. Csengőhangok, fölösleges témák, PicoTTS, helyesírás ellenőrző fájlok, tibeti-arab-akármilyen betűtípusok és UI-k..
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #23485 üzenetére
Mi van abban 823 MB.? Integrálva van a Gapps.?
-
siddis
őstag
lineage-15.1-20180822-UNOFFICIAL-santoni by Swapnil Soni.
-
siddis
őstag
RR-O-v6.1.0-20180821-santoni-Unofficial non-treble by Wajid
(nem lehet okuk panaszra az RR-használóknak, kérdés miért ez a sok release, szinte már óránként.?) -
siddis
őstag
RR-O-v6.1.0-20180820-santoni-Unofficial non-treble by Wajid
-
siddis
őstag
Hát innen szép nyerni..
Biztos van rá más megoldás is, de én egy XiaoMiTool nevű cuccot ajánlanék, ez szép komótosan leszed és felrak mindent. Persze az adatoknak annyi, de az már a Factory Reset-nél is bekövetkezett volna..
-
siddis
őstag
Kábé olyan, persze pár app-ot lehet hogy újra kell regisztrálni (már ha ugye az új rendszeren is használod ugyanazokat és később visszatérsz), illetve pipálj be minden partíciót.
Csak figyelj oda mit formázol, más 'baj' nem nagyon szokott lenni.. Illetve oldd fel ha kódolva vannak az adataid meg esetleg a kijelentkezés a MIUI / Google fiókból sem árthat, bár ezeket én nem használom. -
siddis
őstag
Nem nagyon használtam / jobb szeretem a Lineage-féléket, de hogy ez a legújabb / mai AOSP Extended (non-treble) az biztos. Próbáld ki..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Frissült az RR Oreo GSI arm64aonly, ha valaki szereti az őrült küldetéseket
-
siddis
őstag
Új versenyző a pályán a Recovery / TWRP csapatban : Batik Recovery
-
siddis
őstag
RR-O-v6.1.0-20180816-santoni-Anoffisöl by Wajid (non-Treble, a 2018. 07.25-i kiadás is már az ő munkáját dicséri)
-
siddis
őstag
screenshot pls
-
siddis
őstag
Valaki pedig (Simpsonék?) megcsinálta.. Meg szerintem van belőle GSI is talán már. Mindegy.
Eléggé elborzasztó az AOSP telepítési folyamat leírása ahhoz hogy bele se fogjak.. -
siddis
őstag
Havoc OS 2018-08-12 (Treble)
-
siddis
őstag
Liquid Remix 9.1.4 Official 2018-08-11 by Abhiraj Singh
-
siddis
őstag
Van új Carbon ROM..
20180807-1105
Resync Carbon rom source
Android 8.1.0 Release 43
Augustus Security patch
Fix random issue after reboot (Kernel)
Replace BFQ i/o scheduler with Zen (Kernel)
Fix some panic (Kernel)
Many things improved by Carbon, Lineage and other rom team in Sources
Merge Kernel into CAF tag LA.UM.6.6.r1-09400-89xx.0 (Kernel)
Merge Wlan prima into CAF tag LA.UM.6.6.r1-09400-89xx.0 (Kerne -
siddis
őstag
(Yellow.?) Jaguar- kerneleket használja valaki.? Latest non-treble - Latest treble
Szerintem van olyan mint a Clarity, sőt.
Firmware v043 a július 31-i global dev ROM-ból, ha kell valamikek..
-
siddis
őstag
Lineage OS 15.1 20180803 (Treble) by Swapnil Soni..
-
siddis
őstag
Kísérletező kedvű kollégáknak jelezném, hogy a DotOS 2.4 Treble (2018.07.23) vendor image része és az RR arm64aonly vanilla (2018.07.23) nagyon szépen össze tud már állni egy kerek rendszerré.. Pár napig tesztelem aztán visszanézek.
-
siddis
őstag
Jahh, amúgy a július 23-i Resurrection Remix arn64aonly GSI már nagyon szépen megy, még a Google Camera is elindult, ami hiányzott az az automatikus fényerő szabályozás, azt nem találtam benne sehol sem, de majd javítják. A Clarity 4.1 Treble kernellel is működött.
-
siddis
őstag
TWRP 3.2.3 by Isaac Chen (szerintem treble és non-treble is egyben)
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #22945 üzenetére
Na igen..
-
siddis
őstag
válasz
siddis #22942 üzenetére
Okkkééé, akkor a Simplix ROM-ról.?
-
siddis
őstag
Arrow OS-ről valakinek valamilyen infója esetleg.?
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Jött ám ki azóta a 8.7.12-es Xiaomi EU ROM-ból v2, valamit biztos javítottak.
-
siddis
őstag
Jó kis pimp-elt ROM-ot valaki, egyesen Mali-ban bejegyezve.? További infó..
-
siddis
őstag
..az a lényeg, hogy legyen fönn valami treble-kompatibilis TWRP illetve valamilyen Treble ROM, mondjuk ez. Ebben benne van a vendor image, nem kell külön felrakni semmit.)
Felrakod a ROM-ot, megvárod amíg elindul, újraindítasz Recovery-be, nyomsz (elhúzol jobbra) benne egy factory reset-et, utána betallózod a letöltött GSI-image-et, telepíted mint rendszert és elvileg kész.
Aztán ha amit feltettél nem jött be később cserélgetheted alatta a rendszer és gyártói image-eket tetszés szerint, csak győzzél menteniCsak még nem annyira tökéletes szerintem, a SuperSU megy rendesen, de a Gapps-al még vannak gondok, a jól megszokott Google Camerá-m sem akart elindulni például. De mondjuk ezt frissítik elég gyakran és van belőle viszonylag több féle.
-
siddis
őstag
Flash-elhető vendor image / gyártói képfájl, ha fel akarsz rakni valamilyen GSI-t akkor kell..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
LineageOS 2018-07-06 Treble by Isaac Chen
-
siddis
őstag
Yellow Jaguar 6.5.26 kernel for Treble
amivel többet tud mint a többi:
Big CPU : 806MHz, 652MHz és 422MHz
Little CPU : 518MHz, 384MHz és 249MHz -
siddis
őstag
Nagyjából..
A kernel-ekkel tudsz érdemben játszadozni, vagy root-joggal kiirtod a fölösleges app-okat -lecseréled az általad használtakra- aztán kábé ennyi.
Mondjuk a két utolsó Rssurrection nagyon szépen megy, meg ez a Lineage is fenn van már, azt hittem van benne valami spéci kernel -mint az RR 20180701 Treble-ben a Yellow Jaguar- de sajna semmi extra.. -
siddis
őstag
Lineage OS 15.1 2018-07-03 Treble ( Swapnil Soni kiadás )
-
siddis
őstag
Nos, csak az tegye fel, akit nem riaszt hogy nincs benne billentyűzet és üzenet kezelő app :-) Cserébe azt applikálsz bele amit akarsz :-)
-
siddis
őstag
Resurrection Remix v.6.1.0 2018-07-03 Non-Treble
-
siddis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged