- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
Mi PC Suite támogatja ezt a telefont már? nálam jelenleg 3.2.1.3111 változat van feltelepítve, de nem sokra megyek vele. bár ez 3S esetében is többnyire így volt.
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #2224 üzenetére
jaja.
-
lócitrom
őstag
válasz
MATEO6600 #2185 üzenetére
rosszul beállított szűrők. eléggé kicsi dinamikát eredményez. ismert probléma, csak a fejlesztők nem nagyon akarnak ezzel foglalkozni. hardver szinten egyébként nincs gond elméletileg. generációk óta zaklatják a felhasználók a fejlesztőket ezzel egyelőre eredménytelenül.
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #2167 üzenetére
konkrétumot nem tudok. nyilván változó. nagyon eddig nem olvastam arról, hogy bárkinek sikerült volna gallyra vágnia QC alapú Xiaomi telefonokat. alapvetően a rendszerszintű elcseszésekre gondolj. többség csak azt rombolta le eddig az általam olvasott fórumokban. ha baj van elég, ha van fastboot és akkor már több irányba elindulhatsz. persze a rendszertöltő feloldása az tényleg előtte meg kell, hogy legyen.
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #2158 üzenetére
„fullos mentésre” reagálva: azt hinném ez MTK-s berögződés, de ilyesmire nincs szükség. ha nagy baj van általában fastboot mód az van és onnét tökéletesen visszahozható a telefon.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
akkor felhőbe szinkronizálj fel valamint csinálj a telefonnal biztonsági mentést. ha megvan, másold át kártyára vagy gépre a mentést és az új telefonon pedig másold be ugyanabba a könyvtárba a mentést, ahova kell. ezután az új telefonon a biztonsági mentésben vissza tudod állítani az előző telefon tartalmát. nyilván ez kicsivel hosszabb procedúra, de a végeredmény ugyanaz.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1985 üzenetére
egyrészt lutri, mert tendencia szerint eddig májusiból van mindkét panellel (mármint csak aranyban). másrészt fekete kellene. túl szép, az aranyat sehogy sem viselem el. remélem még júniusban gyártottak és kifut. de keresek más forrásokból is, hátha valahol van még március-áprilisi gyártmány. úgyhogy kivárok, míg látok esélyt a dologra.
-
lócitrom
őstag
válasz
bunnyhu #1967 üzenetére
én kb. mindent ezzel nyomkodok. bár csak LG eszközöket. azt amúgy nem árt megnézni áruházban, hogy a legfrissebb programod van-e, ugyanis új telefon esetén az alkalmazás mindaddig nem frissül önállóan, míg az áruházban egyszer nem frissíted. ez vonatkozik több Mi alkalmazásra is.
-
lócitrom
őstag
felhővel szinkronizálsz előtte. rendszeren keresztül csinálsz biztonsági mentést, amit átmásolsz gépre vagy valami adathordozóra és indíthatod. 5-8 perc alatt megvan maga a frissítési folyamat. általában nem jár adatvesztéssel. ha kívülről frissíted, akkor túrja le a rendszert. alkalmazással nem.
-
lócitrom
őstag
igen, csak megváltozott ez a jelölés némiképp. a doboz hátulján van, de mivel jelenleg éppen egy 4X-szem sincs, így nem tudom megmondani. persze a frekvenciák is rajta vannak. ha neked ez az információ elég, nem kell tovább keresni. valahogy úgy szerepel rajta, hogy FDD-LTE és utána 800.
-
lócitrom
őstag
a doboz hátulján van egy azonosító, ami most az istenért sem jut eszembe, de M betűvel kezdődik. az az egyik jele. aztán, hogy valóban az-e, az csak root és alkalmazás segítségével ellenőrizhető, ami kiolvassa a telefonból, hogy éppen milyen adóegységre csatlakozik az.
-
lócitrom
őstag
válasz
Yellow73_a #1919 üzenetére
jó kérdés, de már az egyik korábbi képen is látszott. mintha folyadék lenne alatta vagy nem lenne sík a felület. valami miatt nem tapadt le.
-
lócitrom
őstag
válasz
Yellow73_a #1917 üzenetére
többnyire két SIM használata esetén jelentkezik.
-
lócitrom
őstag
válasz
Yellow73_a #1903 üzenetére
az valóban rossz, bár ez globális és alapvetően arról van szó, hogy míg nem zárod be a névjegyzéket, addig mutat 1 percet. míg meg van nyitva, nem számolja. sok kis apró bug van. a hálózati problémák meg elég komolyak. ez sem kis probléma.
a LED csak egy példa, bár én nem tartom elenyészőnek. informatív, prioritásban azért nem kis segítség. van egy hardver, amit nem tud lekezelni megfelelően. nézőpont kérdése, hogy ez persze kinek fontos, de én gyártó részéről nem hagynám így. az, hogy ez Android eszközöknél évek óta hiány, ez pont nem szempont. én főleg emiatt rühellem, mert ennyire nem futja. manapság már kezdik újra beleoperálni a gyártók a jelzőfényt.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
a két vas között valóban nem sok a különbség. használatban annyi érződik, hogy a 4X eléggé sok szoftveres malőrrel jelent meg, a javítás pedig elég döcögős. nem élvez elég prioritást. lásd: LED dilemma. még a 3S kernelében is vannak problémák, de ott legalább az utolsó stable óta tökre használható. használhatóság szempontjából egyelőre a 3S jobb szerintem. a 4X-nek egyelőre a külseje az erőssége
-
lócitrom
őstag
válasz
MATEO6600 #1891 üzenetére
bizonyos értelemben regisztrálnod kell. érdemes gépen csinálni. használhatod a meglévőt, de kell hozzá majd társítani egy új Google-s címet, viszont későbbiekben nem kell azzal bejelentkezned. amolyan alias lesz. itt regisztrálód a meglévővel, a Gmail címet meg vagy elfelejted, vagy valamire hasznosítod. mikor belépsz a telefonnal a meglévő MSN/Hotmail/Outlook fiókoddal mutatni fogja mi a társított új címed, azt fogja felhőhöz használni és azon lesz minden adatod, ha szinkronizálsz és nem a Microsoft szerverén. ennyit nem árt tudni.
-
lócitrom
őstag
vissza lehet varázsolni. a rendszerben el van rejtve a telepítője, de annyira nem nagy élmény ez a böngésző. ha TWRP-vel belépsz és csatolód a rendszerpartíciót, akkor azt hiszem a /system/priv-app/Browser könyvtárban találod a telepítőt. vagy valami hasonló *app könyvtárban.
-
lócitrom
őstag
érdekesség és nem is annyira off: Redmi 3S-re megjelent az aktuális global stable. feltelepítést követően ugyanazok a felsorolt hibák jelentkeznek a második SIM-kártya kezelésével, amit többen leírtatok és én magam is tapasztaltam 4X használata alatt (ó, igen). tehát úgy tűnik tényleg szoftveres probléma.
-
lócitrom
őstag
ez a problémakör valami globálisabb dolog lesz, mert két darab Redmi 3S-sen is ugyanezt tapasztaltam. internetkapcsolat jellegétől függetlenül. feloldva is simán vártam egy percet, hogy megkapjam az üzeneteket, közben hallottam, hogy a gépen meg csörömpölt a Messenger már rég. engem ez ritkán irritál, eleve nem derül ki sok esetben, hisz a másik fél nincs velem egy légtérben. ritkán jó, akkor tényleg elmondható, hogy IM-ként működik.
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1729 üzenetére
valószínűleg kerekítenek. valamint környezettől függ, hogy pontosan mennyi. de nem ilyeneken kellene fennakadni. ha biztosan letöltötted egyben, akkor meg főleg.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1574 üzenetére
értem. azt hittem már ezt valahogy bizonygatnom kell az én oldalamról is. nem szeretném bukni az árát. biztosra akarok menni, hogy nem kötnek bele. bőven benne vagyok egyébként. félúton vagyok. ma indul vissza.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1565 üzenetére
az aláírás megtörtént, csak papírt nem kaptam szállításról.
(#1563) trebrona
a Note 4X TWRP-je jó hozzá? csak mert nekem a listán Redmi 4X sehol sincs, holott a 0.9h az aktuális verzió. vagy van újabb?
-
lócitrom
őstag
az, hogy hogy írja végül a TWRP az részletkérdés. a két kifejezés gyakorlatilag azonos. most csak a menüpont elnevezéséről beszéltünk.
(#1556) Telda
ez magától a témától függ általában. ha a készítője nem készített egy adott alkalmazáshoz alternatívát, akkor a MIUI sajátja fog megjelenni. természetesen lehet külön mókolni, de hogy pontosan hol tárolja az ikonokat az Android azt én jelenleg nem tudom.
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1549 üzenetére
akkor jól sejtettem
de. Disable Verify. valamint felhívnám arra a figyelmet, hogy a TWRP készítője alapból kínai nyelvet állított be a TWRP-nek, így sokan itt elakadhatnak. belépést követően a jobb oldali oszlopban a harmadik menüpont a beállítások és az ötödik piktogram a nyelv kiválasztása.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1473 üzenetére
„Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja, ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.”
egészen pontosan erre gondolok, ugyanis én egy deka papírt nem kaptam a futártól.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
valaki küldött már vissza csomagot eustock-nak? csak mert nem tudom miféle nyugtával kellene rendelkeznem a szállításról. vagy hogyan szerezhető ez be minél gyorsabban?
-
lócitrom
őstag
válasz
Yellow73_a #1449 üzenetére
így.
-
lócitrom
őstag
válasz
bodnar10261 #1440 üzenetére
a kettő ugyanaz.
-
lócitrom
őstag
válasz
bodnar10261 #1432 üzenetére
nagy valószínűséggel nem. international kiadás lehet, ami ugye a többi 4G frekvenciát ismeri, de ezt az egyet nem. gondolom arra apellál most már nem egy üzlet, hogy mindegy vagy arra, hogy most már úgyis több sávon szórnak a szolgáltatók.
egyébként úgy tudom ez a vas már tud 4G+-t kezelni. valaki esetleg az országban tapasztalta már ezt?
-
lócitrom
őstag
válasz
®abstract® #1398 üzenetére
nem tudom minek ez az erősködés, de sehol senki nem írja, hogy lehetetlen eleve. a többit nem kommentálnám. szintén tárgytalan.
-
-
lócitrom
őstag
válasz
RoMix85 #1371 üzenetére
persze. döntő többség el van ájulva a specifikációtól. viszont az evidens, hogy egyik panel silányabb, mint a másik. és akkor itt páran felhozták az EBBG előnyeit, amit kb. ugyanolyan magyarázatnak tekinthetünk a gyártó részéről, mint a „miért nem akarjuk, hogy színesen világítson a LED” témakört. nem elég, hogy nincs semmi gyakorlati előnye, de még gyaníthatóan olcsóbb is, mint a BOE. felmerül a kérdés, hogy akkor mért nem lehet megoldani az egyik beszállítótól az egészet és mért kell kib@szni a vásárlókkal. mobilaréna cikkek rendre dicsérik a kijelzőt. én is szívesen dicsérném már végre úgy, hogy nem csak tesztekben látok BOE panelt.
megjegyzem rommá teszteltem mi lenne az ideális, de az nemigen van. télen nem vakulok meg a napsütéstől, olyankor nem irritáló. de így nyáron már végképp azt vettem észre, hogy a két panel automatizált fényereje közt is van eltérés és tökre máshogy adja rá a fényerőt. ha kikapcsolom sem változik úgy, hogy az kényelmes legyen. sőt, ami érdekes, hogy a BOE panelt automatán nagyon bénán kezeli és jellemzően halványabbra veszi a fényerőt.
-
lócitrom
őstag
válasz
zojjektum #1369 üzenetére
a kijelző lehet az egyetlen hátránya ennek a telefonnak. akárki akármennyire szépíti ezt a problémát ez sajnos tényleg a gyengéje. hiába van gyönyörű BOE panel, ha javarészt EBBG-vel szerelik ezeket a telefonokat. akárhogy hasonlítgatom össze itthon a telefonjaimat emiatt nagyon tökön tudnám rúgni azt, aki kitalálta, hogy másféle panellel is gyártsák. még a fehér felületeket valahogy el lehet viselni, de az, amit a színekkel művel a rosszabbik panel az már elgondolkodtató. hamiskás és nem valami kontrasztos.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #1361 üzenetére
igen, eléggé gyanús. legjobb esetben is csak international kiadásról lehet szó. az oldal eléggé igénytelen, részletes specifikáció meg luxus.
(#1362) ®abstract®
miért ne lenne megoldható? mégis mi változhatott volna ilyen mértékben? meg miért ne működnének a felsorolt dolgok? -
lócitrom
őstag
válasz
Domestos #1327 üzenetére
sejtettem, hogy erről lehet szó, mert 3S-ben is összevissza kezelte. 8.2 óta pedig úgy ahogy működik, de csak ideig óráig
láttam azt a szkriptet, gondoltam talán van rá részleges orvoslat. mindenesetre ha neked lesz tartós, stabil megoldásod azt szívesen fogadnám.
(#1328) Duliee
igen, képes gyárilag. -
-
lócitrom
őstag
válasz
kzsolt86 #1308 üzenetére
hát ez tényleg nagyon alja. Redmi 3S-sen sem ment jól verzióról verzióra, de az, hogy teljesen kivegyék tényleg nonszensz. ha már nem adnak egy retkes gombsori világítást, legalább legyen már egy korrekt értesítési LED. én meg pont tegnap este nagy bőszen kerestem ezt az opciót, nem értettem mért nem találtam
belinkelnéd ezt a fórumtémát? szívesen hergelném a moderátorokat emiatt.
valamint változatlanul lusta vagyok kutakodni. valaki esetleg?
-
lócitrom
őstag
az elállási jogról hol lehet pontosan olvasni? valamint mennyibe kerülne mégis visszapasszolni nekik a telefont?
egyébként ha valaki mostanság rendel tőlük megoszthatná, hogy milyen kijelzőpanellel kapja meg a telefont és hogy mikor készült az övé.
-
lócitrom
őstag
valahogy lehet kalibrálni a kijelzőt, hogy többet ki lehessen hozni belőle?
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1251 üzenetére
akkor jó. csak vagyok olyan szerencsétlen, hogy megint ilyet fogok ki. bűn vele forgalmazni eleve. nyilván nem mindenkinek esik le, viszont én kutakodás nélkül érzem a különbséget. ha még fólia vagy üveg is van rajta eléggé hitvány a végeredmény. meg hát ne kapjam már a sz@rabbat, ha ennyiért lehet jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nintendo Switch 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest