- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
aki a MIUI9 bétát teszteli: LED jó-e már? vagy van-e annak bármiféle előjele, hogy folyamatban van a probléma megoldása?
-
lócitrom
őstag
válasz
CPT.Pirk #4005 üzenetére
inkább a 32 GB. többek közt amiatt javaslom, mert a 16 GB se annyi, amennyi. pontosan nem tudom a rendszer miatt mennyi marad, de gyanítom az már nem annyira kényelmes. meg akármi is történik, másodlagos telefonná válna ez a jövőben a 32 GB még akkor is kedvező lesz. manapság a jobb minőségű adat miatt a 16 GB az szűkössé válhat hamar.
akárhonnét is veszed érdemes a Pro változatot keresni. itthon is még ahol van ott 40E-ért beszerezhető, garanciával. az sem vészes, ha ez a specifikáció pont megfelelő.
egyébként szintén itt van Pro változatot (ez sem B20-as), csak ez fekete. bár lehet szétnéztél. valamint itt a kollégák a Spemall-t emlegetik, hogy ott is egészen kedvező mindenféle kiadásban.
-
lócitrom
őstag
-
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #3855 üzenetére
majdnem elfelejtettem. ez. a keretes megoldásokat én is utálom, viszont szerencsére egészen pontosan ráraktam a telefonra és így nem volt vele gondom. a keret alja ráadásul vastagabb és így a domború felületre is jobban illeszkedik. persze ez sem a legjobb, de míg nem kínlódtam azzal a batár tokkal, addig nem volt vele gondom. óv rendesen.
(#3985) aelod
az meg külön poén, hogy edge-re van rendes üveg -
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #3852 üzenetére
akkor nem te linkelted korábban. de akkor ki tesztelhet még hasonlót...?
ezek szerint üvegek terén akkor neked sincs stabil ötleted. egészen addig jó volt egyébként az enyém, míg a tok nem nyomta meg a peremét. most b@szhatom és várhatok, míg befut amit még rendeltem
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #3842 üzenetére
nagy a kísértés elsőre, de el kell oszlatni a lila ködöt
egyébként ha jól rémlik te is vettél ilyesmi tokot. esetleg van ötleted hogy a bánatba kell úgy levenni, hogy körmöm ne szakadjon le és a telefont se törtem össze tokostól?
nem elég, hogy lepattintotta az üveget a telefonról, de még kihámozni se tudom belőle...
ha esetleg te találtál már normális üveget rá, aminek mondjuk a széle lekerekített azt szívesen venném.
(#3847) Vesztor87
nincs mit. nyilván akkor a videó lesz a megoldás, ha az demonstrálja. egyénként lassan megy fel nagyon aliexpress szerverre a videó, szóval nem érdemes elhúzni a felvételt
-
lócitrom
őstag
válasz
Vesztor87 #3844 üzenetére
ha visszaküldöd visszatéríti az árát. de ha valaha érdeklődtél már postázás iránt kínába... akkor aligha hiszem, hogy megéri visszaküldeni. ha filléres volt. nyeld le. ha drágább cucc volt, esetleg harcold ki a nem megfelelő árát és/vagy küldjön egy megfelelőt. főleg, ha te tudod bizonyítani fényképpel a problémát, akkor hajlania kellene ez irányba és elismeri, hogy az egyik alkalmazotta balf@sz volt csomagolásnál.
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #3839 üzenetére
a Snapdragon 435 hivatalosan tudja az 5 Ghz-es wifit. viszont nem egyértelmű, hogy mi miatt nem megy. vagy nincs hozzá megfelelő antenna, vagy szoftveres hiányosság. elméletben az antenna adott. kutakodtam a témában, mert a vas egyébként több dolgot is tud, de mintha szoftveres szinten nem is tűnne fel a fejlesztőknek, hogy hiányzik valami. vagy esetleg pont leszarják. előbbire példa egyébként, hogy több felhasználó tesztelni kezdte pl. a telefont ilyen jellegű képességét és mondjuk Note 4X-szen sem megy az 5 Ghz. egyesek alaposabban utánamentek a dolgoknak és felfedezték, hogy a telefont egy-egy adott régióra beállítva már 5 Ghz-es üzemmódban is használható. 4X esetén egyébként itt lehet jelezni a problémát szavazás formájában. legutolsó elképzelésem az pedig az, hogy jelenleg szabadalmi és szabályozási okai lehetnek ennek az egésznek. a Xiaomi meg ezekkel pont hadilábon áll, de elkezdték felgöngyölíteni (lásd Nokia megállapodás).
a 4X vs. Note 4X dilemmára pedig változatlanul azt tudom mondani mint eddig többeknek is, hogy kicsit igényesebb átlagember szereti egy kézben tartani a dolgokat és ennek kb. az 5 hüvelyk a határa. én is rugóztam ezen anno, de összegeztem és arra a következtetésre jutottam, hogy a trendek miatt gyaníthatóan a szerencsétlen ötcol kikopik, mert hát tábla szalonnányi kacatokkal ugye könnyebb szelfizni meg zsebben elférnek... szóval az 5 col HD felbontással társítva kihal és hiába lenne logikus használni, FHD lesz meg batár telefonok jellemzően kisebb akksival. ez pedig ugye nem öt perccel kevesebb készenléti időt jelent azért. továbbá igazán jól az Android jelenleg nem használja ki az erősebb vasat sem. ez sajnos a futtatási környezet átka, de mivel nincs alternatíva vagy más rendszer, így megfontolandó, hogy azért a 2-3 fps pluszért és kisebb üzemidőért jobb döntés lenne-e a Note 4X. ráadásul úgy néz ki a 4X után alig lesz hasonló méretű telefon.
ez persze csak az én perspektívám. logikám szerint a jelenleg ismert felhozatalból a Redmi 4X hozza a teljesítmény/üzemidő/minőség/ár keresztmetszetét. a Note 4X is jó áron van, csak hát a MIUI és kb. minden gyártó messze van még attól, hogy kihozza a rendszerből a maximumot.
-
lócitrom
őstag
válasz
SutiAdi #3547 üzenetére
nem vagyok elégedett annyira az üzemidővel én sem, de a kollégához nagyon hasonló eredményem van. lehetne jobb is, de ez valószínűleg annak tudható be, hogy messze van még a szoftver a tökéletestől. alig fejlesztettek még erre.
viszont stabilnak stabil. ezzel nincs gond. vannak bogarak, de gyanítom nem azok okozzák ezt. javaslom telepítsd újra az egészet próbaként.
-
lócitrom
őstag
válasz
Dave Crank #3498 üzenetére
én is próbálok párat. bár különösebben nem terveztem leírást közölni róluk. de meglátom. az sline csak azért jó, mert mindenre gyárt. viszont a minőség meg kivitelezés az elmarad.
-
lócitrom
őstag
válasz
nyikszi #3496 üzenetére
közben visszanéztem a naplót és az a vicc, hogy mindkét számnál ott a számláló. hétnél állt meg nekem is.
az egyik hiba ebben az, hogy ők ennyiszer nem kerestek, főleg nem párhuzamosan. a másik, hogy maximum én kerestem őket, de az meg többször megtörtént és nem azonos mértékben.
-
lócitrom
őstag
eddig ugye kb. mindenki ismeri azt a hibát, hogy hívásnaplóban nem számlál jól a telefon a hívás óta eltelt időt illetően. de most találtam egy másik érdekességet, bár lehet más is. ismeretlen számról hívnak, elméletben egyszer. de a telefon több alkalmat mutat. aztán jött egy másik ismertlen szám és az kapta meg a számlálót. tehát mindkét szám ismeretlen volt számomra, majd a számláló amellett jelent meg, amit még annyiszor sem hívtam vissza, ahányszor. máskor is gyanús volt már ez, de most esett csak le, hogy ez tényleg számol valamit. tudnám mit...
-
lócitrom
őstag
az evidens, hogy mi hol van, de a nevét sosem tudtam. aztán még anno egy frissítés után tűnt fel, hogy ez megjelent és zavar, mert feleslegesen ott virít a képernyőn, ha aktív a Telekom kártya.
a letiltós dolog már kb. MIUI 8 óta szinte alig használható, kevés alkalmazást lehet vele gyárilag tiltani. persze sokakban máig az él, hogy lehet. szinte semmit nem ér a tiltás funkció. de valamiért szinte mindenki ezt javasolja első körben. külön alkalmazást meg nem szeretek feltenni emiatt. ez a másik szintén alig működő megoldás. inkább kivakarom TWRP-n keresztül, az tiszta munka.
-
lócitrom
őstag
van bárkinek bármiféle ötlete, hogy pontosan hol található a rendszerben az az alkalmazás, ami a SIM szolgáltatásokat mutatja? mocskosul idegesítő, nem használom semmire sem és csak foglalja a helyet minden tekintetben. egyértelmű, hogy ez egy alkalmazás, de a forrását nem tudom megnézni anélkül, hogy ne piszkálnám meg valóban a telefont. akinek root-tolt telefonja van valószínűleg könnyen meg tudja nézni, hogy hol található az apk. kigyomlálnám végre.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #3406 üzenetére
hány százalékig jut el, ha eljut egyáltalán? valamint másik gépen sem megy?
-
lócitrom
őstag
válasz
this is life #3350 üzenetére
nincs korlátozva eleve. háttérben fut ez, csak b@szik időben pittyegni. gépen már rég vinnyog az értesítés, Mi telefonjaimon meg eddig akár 1 perc csúszás is lehet. néha egy csokorban érkezik meg az összes. nem nagyon tudom hova tenni.
-
lócitrom
őstag
már egészen megfeledkeztem egy dologról, de eléggé zavaró, amikor látom, hogy más eszközön meg jó... korábban már téma volt emlékeim szerint, hogy főleg a Messenger értesítései mocskosul késve jelennek meg telefonon. esetleg valaki talált már erre valamiféle megoldást?
-
lócitrom
őstag
válasz
htctopaz #3271 üzenetére
tehát a telefonon IS be vagy lépve a fiókodba? ha igen. akkor engedélyezd a fejlesztői beállítások menüjét (Beállítások > A telefonról > 8x megérinted a MIUI verziót). a Beállítások > További beállítások menüponton belül megtalálod ezután. engedélyezed a beállításokat és lejjebb van egy menüpont: Mi Unlock állapot. azt megérinted és ott kérni kell a feloldást. ekkor történik meg a hozzárendelés is egy úton.
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3205 üzenetére
először FTP kiszolgálót kell indítani a telefonon. ehhez elindítod a fájlkezelőt és a legalsó ikonra kattintasz. majd Beállítások gombra kattintasz, beállítod a kódolást UTF-8-ra, valamint legalul beállítasz egy jelszót és egy felhasználónevet. nem kell, hogy bonyolult legyen, alapesetben csak te akarod majd ilyen módon elérni a telefont és másolni rá. ha ez megvolt visszalépsz és elindítod a szolgáltatást. ezután a gépen kell valamilyen fájlkezelőt intézni. teszem azt Total Commander-t és azon keresztül ehhez hasonló módon lehetséges a csatlakozás. nem néztem meg a videót és nem tudom mit tartalmaz, de neked csak annyi a dolgod vele, hogy a telefonod által megadott IP/port kombinációt valamint jelszót és felhasználónevet beállítod és mented ezt a kapcsolatot. ezután csatlakozást követően eléred a telefonod tárhelyét.
a Windows fájlkezelő is tud FTP kapcsolatot létrehozni, de az most így vakon nem ugrik be.
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #3194 üzenetére
nem is az a baj, hogy szereted, hanem az, hogy itt tart az Android és ez a hozzáállásuk nem változik
-
lócitrom
őstag
válasz
kriszbon #3189 üzenetére
ötletem sincs manapság miért fontos. ez is egy olyan főleg korábban hasznos funkció, ami most nem jelent már akkora előnyt, mint korábban. pl. anno Nokia telefonomon ez tökre alap volt, nagyon hasznos is volt, DE 6 éve. nem most, mikor már tucat más módon megoldható. annak ellenére, hogy az Android vezet manapság valamiért fontos 5-15 éves dolgokat implementálni a telefonokba, holott korábban is hasznosak voltak. meg évekkel ezelőtt beleoperálják egy-két eszközbe, aztán gyorsan el is felejtik és előveszik több évvel később, amikor már nem egy nagy durranás. a miértjét nem értem, de a platform egyik nagy betegsége és baromsága ez.
-
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3168 üzenetére
na, akkor a java megvan ezek szerint. 8.x és 10 lényegében ugyanaz, mármint gépen, ha ez a kérdés. melyik telefont nem ismeri fel a géped? csak mert a Redmi-t fel kellene ismernie. csatlakoztatod és MTP módot választod ki. de ha már az megoldható, hogy gépre feltolod a zenéid, akkor Redmi-n megnyitod a gyári fájlkezelőt és ott van FTP funkció. bekonfigurálod és elindítod, utána pedig bármilyen értelmes fájlkezelővel bejelentkezel a telefonodra FTP-n keresztül és mehet a másolás. ez elég gyors szokott lenni, ha kábelesen nem megoldható. ja én amúgy a belső tárhelyre másolnám. 32 GB azért elég nagy terület.
természetesen az eszközöknek azonos hálózaton kell lenniük.
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3165 üzenetére
platformok közötti váltásban nemigen van tapasztalatom. konkrétan én N9-ról jöttem át egyből a robotra. névjegyzéket azt univerzálisan lehet menteni tudtom szerint vCard formátumba, de a hogyanja az a forrásrendszertől függ. üzeneteket gőzöm sincs hogy lehet menteni. te ugye ha jól olvastam Windows-ról váltasz, azzal tapasztalatom ilyen szinten nincs. naptárat azt nálam annak ellenére leszinkronizálta a Hotmail címemről, hogy én akartam volna. tehát nálam ez működik valamiért és rendre hergel is születésnapokkal. szerintem ez valami beállítás kérdése lesz, mert ez valahogy nekem működik. gyanítom mindent manuálisan kell lementened. vagy ha esetleg van olyan alkalmazás, ami mindkét platformra elérhető, akkor érdemes keresgélni. bluetooth-szon keresztül is elég sokféle adatot lehet átküldeni. nem tudom ez Windows esetében is megoldható-e költözéskor. szóval ötletem sincs ilyenkor mi a megoldás...
talán a Google felhő, ja. az talán még lehet valamilyen komolyabb hozzáféréssel rendelkezik WP telefonokon és hátha oda menthető így.
-
lócitrom
őstag
keresztkérdés, hátha valaki érti: a build.prop fájlnak mi az eredeti jogosultsága? 644?
-
lócitrom
őstag
válasz
orso0355 #3078 üzenetére
én főleg ezen okok miatt nem vártam meg, hogy mit dob be a Xiaomi. nagy full hd kijelző meg kisebb akksi... minden csepp számít ilyen fogyasztás mellett. na meg nekem zongorista kezem van, de 5 col a határ ennyi már biztos. ez éppen kényelmes. kisebb kézzel ez is majdnem komikus.
-
lócitrom
őstag
kényelmes a WP, a határain belül. alapfunkciókat el lehet érni. de mivel sem a Microsoft, sem a fejlesztők nem látnak a platformban rációt (telefonon), így már szívás. érdemes váltani, főleg ha a kalandvágy is megvan ahhoz, hogy ismerkedj egy más, sokkal rugalmasabb rendszerrel.
-
lócitrom
őstag
válasz
orso0355 #3039 üzenetére
ezt a részét én sem nagyon értem. nem ismerem annyira a hátterét a dolognak, de ha a logikát követem, akkor az eustock nem magyar cég, nem is itthon van bejegyezve, szóval végképp homályos... sőt, továbbmegyek. nemzetközi változatot több üzlet is forgalmaz, ezt én magam is láttam kutakodás során. azok szintén nem felelnek meg CE normának.
-
lócitrom
őstag
válasz
orso0355 #3025 üzenetére
nem kell ezt agyonpörögni. egyesek tényleg úgy évődnek az adón, hogy hihetetlen. nem győznek tájékoztatni a veszélyekről. te tudod, hogy ezzel számolhatsz, ha kintről rendeled. innentől kezdve a többi már gyakorlatilag lényegtelen. nyugodtan rendelj szerintem bármely megbízható külföldi áruháztól, ha meglátásod szerint megéri. a többi hátrányt eleve ismered már ahogy elnézem. én nem egyszer rendeltem külföldről telefont, 1 hónapot sem kellett még eddig várnom.
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3010 üzenetére
működik. de egy dolgot nem értek. miért nem próbálod ki? látom, hogy próbálsz ismerkedni folyamatosan a rendszerrel, de rendre mindent csak hallásból tudni...
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #3005 üzenetére
figyeld:
Now most of China branded phones come without google play store (android market) and only Chinese because they are for selling in China only, so they are locked and unrooted, if you need to use it well in other countries, you may select our etotalk mod rom.
Etotalk MOD ROM is built by etotalk engineering team, which will optimize the phone performance based on the official firmware.
The service package includes Multi Languages OS and Google Play Store. If possible, we will ROOT it and delete the non-useful Chinese apps.
Note: this service is for preinstalled only, not including the rom file.tehát ezt így 2017-ben ezt még valaki reklámként elő meri adni. ahogy elnéztem a gyakorlatban is tényleg csak annyiban tér el, hogy kínai szoftverekhez nyelveket adnak meg 1-2 ikont lecserélnek, gyári bloatware egy részét leszedik meg Google alkalmazásokat rápakolnak. ez ugye összességében nevetséges célkitűzés és elég csak a Xiaomi-ra gondolni, hisz global szoftver van évek óta... teljesítményben nem tesznek hozzá semmit sem. ez nevetséges. mintha ősemberek lennének a forgalmazók. azt sem értem, hogy ez ki számára jelent előnyt manapság...
-
lócitrom
őstag
azt hittem komolyabb dologról van szó
de igazából ez szerintem bőven kibírható idő főleg, hogy közben élő adatból is olvas. a 8 magról meg mint tudjuk és már jó pár kolléga elmondta: 4 mag megy párhuzamosan a big.LITTLE séma miatt. persze ide 4 mag is elég, de remélem érted. ez messze nem olyasmi és olyan szintű különbség, ami miatt a kategóriájában alulmaradna. sőt, ez a telefon egy bajnok és hát egy tesco-s telefont lehagy több körrel.
-
lócitrom
őstag
válasz
leslie_smith #2894 üzenetére
az OP3N DOTT a játékszer.
-
lócitrom
őstag
válasz
leslie_smith #2889 üzenetére
az a telefon játékszer ehhez képest. sőt, kimondottan gagyi. nem szól mellette semmi sem. maximum, ha nagyon fontos neked a memóriakártya két SIM használata mellett.
-
lócitrom
őstag
dettó. ha bekapcsolva is hagyom a global stable 2-3%-nál többet nem eszik reggelre. wifi-t kapcsolom csak le.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #2804 üzenetére
sajnos nem. március-április volt utoljára BOE-s. azóta rendre EBBG-s feketét gyártanak. nem tudom meddig zajlik a gyártása, de 6. hónapban is gyártottak, de mivel nem tudom meddig gyártanak még, így nem kockáztattam. módom meg türelmem sincs ennyi, hogy potyára húzzam az időt aztán meg kifusson a típus.
-
lócitrom
őstag
válasz
Viktor0610 #2796 üzenetére
„annak ellenére, hogy az eleve halkra van állítva...”
-
lócitrom
őstag
olyasmit tapasztal más is, hogy kikapcsolt telefon ébresztő miatt bekapcsol, viszont az ébresztő teljes hangerőn szól annak ellenére, hogy az eleve halkra van állítva?
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #2748 üzenetére
én csak beszkennelném a telefont, de szkenner meg nem mindig van nálam...
-
lócitrom
őstag
válasz
Krisszalai #2717 üzenetére
az, csak a hátteret nem szokta érteni a többség. marketing elviszi az egészet.
-
lócitrom
őstag
válasz
Vjankovics82 #2714 üzenetére
én összehasonlítva ugyanazt a minőséget tapasztalom, szóval nem tudom nálad mi játszhat. a fogyasztása egyébként közel jó. hidegen nálam 1,7 GB szabad, de a 3S-es 2 GB szabad induló memóriát azt nem tudja felülmúlni és sajnos azóta a 3S is csak hízott. ha csak nem kezdenek komolyan optimalizálni, marad ez a tendencia.
-
lócitrom
őstag
válasz
Krisszalai #2708 üzenetére
Ehhez kell az is, hogy a SIM kártya ne legyen túl régi.
ez lassan nagyobb hoax lesz, mint Bill Gates adakozása... a technológia a telefonban és a hálózatban van, nem a kártyán. a Telekom jó munkát végzett.
-
-
lócitrom
őstag
ezt eddig is tudtuk... az meg MIUI esetében egy megjósolhatatlan dolog, hogy mennyi idő kell, mert valójában míg OTA-ig eljutunk teljesen random. ráadásul gyakorlatban manapság mindennek nevezhető, de stabilnak egyre kevésbé. OTA frissítésként jöhet úgy is, hogy még bétának nevezik, vagy jöhet úgy is, hogy már hetek óta hivatalosan kijött, de OTA-n nem elérhető.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2654 üzenetére
valóban van korlátozás. itt pont ír róla egy srác. ahogy látom megoldás is van, de azt most nincs időm kibogarászni
-
lócitrom
őstag
válasz
Vjankovics82 #2652 üzenetére
tud. különben nem lenne folyamatos hőbörgés különféle felületeken. de gyanítom generációk óta ugyanezt a LED égőt pakolják a telefonjaikba. arról is tucatszor esett szó, hogy a kernel hiányossága okozza.
-
lócitrom
őstag
válasz
Jamcsabi #2649 üzenetére
ez azért nem jó kérdés, mert 1-2 kivétellel szinte mindegyik ilyen áruház forgalmaz international kiadást. ergo csak így megkérdezni értelmetlen. mindenesetre előbbi úgy néz ki, hogy global a kódja (xi_r4x_32_ds_b_eu) alapján. utóbbi nem egyértelmű. érdemes lenne közvetlenül őket kérdezni.
-
lócitrom
őstag
válasz
retesz147 #2636 üzenetére
az ujjlenyomatost nem vizsgáltam meg, de a wifi része ugyanaz. pár hozzászólással fentebb egy kolléga magyarul elkezdte levezetni ezeket a megoldásokat. mondjuk azt nem nagyon értem, hogy mi a valódi haszna ennek, mert max a telefont eszi. az az 5-6 MB/s sebesség telefonnal szerintem így is bőven jó.
inkább arra kellene megoldás (már ha létezik), hogy hogy lehet engedélyezni az 5Ghz-es sávot, csak mert a lapka elméletileg képes rá.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2624 üzenetére
ja félreértettelek. de mindegy is. próbáld be a feloldást programmal, hogy egyáltalán engedi-e beazonosításig.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2618 üzenetére
legfrissebb programmal próbálkozol?
-
lócitrom
őstag
válasz
tpeter77 #2604 üzenetére
nekem van. hardveresen szinten az eltérés nem olyan jelentős. azt hiszem annyiban jobb, hogy újabb bluetooth modul van benne és kicsit erősebb processzor. a csengőhangszóró az jobb sokkal, az aljára tették, így relatíve mindig jól hallható. a 3S magnézium, a 4X meg aluminium(?) házat kapott. az összeszerelési minőség kiváló. nekem a 4X formavilága tetszetősebb. általában rühellem az iPhone dizájnt, de azért nem olyan komoly a hasonlóság. manapság nehéz újat alkotni már. kibontás után az volt az érzésem, hogy húdedög. a 3S is szép, sőt. csak hát feketében vagy valami jópofa színben nem jelent meg. minden más azonos.
szoftveresen jön ki jelenleg a különbség igazán. a 3S egész kiforrott, bár az utóbbi javítások csak a LED kezelését orvosolták, részlegesen. ráadásul a memória-használat növekedett. de egyre több hiba marad foltozatlanul. a 4X rosszabb, nagyon az elején jár szoftveresen. a LED hiánya engem speciel kicsinál.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
na most lehet csak a gyári fólia zavar be, de eléggé halvány a gombsor. a fóliát egyelőre nem veszem le, várok az üveg érkezésére. viszont aki már leszedte és mondjuk rendelkezik 3S-sel az hogy vélekedik a gombsorról, ha összehasonlítja a két telefont? valóban ekkora a különbség vagy én fogtam ki valami gagyit?
-
lócitrom
őstag
válasz
polgi803 #2563 üzenetére
ha esetleg kísérletezni akarsz, akkor a camera mod érdekes lehet.
(#2566) sz.j
ha tényleg megoldhatatlan, hogy másik kártyával teszteljétek, akkor a menet a következő. először is e-mail formájában jelezni kell ezt nekik. rendelésszámot érdemes beírni a levélbe. aztán le kell tölteni honlapjukról az elállási nyomtatványt és kitöltve el kell küldeni a telefonnal együtt. ugyanaz a doboz jó, amibe kaptátok. ha megvolt a csomag feladása, akkor a szállítótól/futárcégtől kapott szelvényt mihamarabb csatoljátok egy újabb e-mail formájában. ezután türelemjáték. a többi már rajtuk múlik.
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #2511 üzenetére
értem. ezt a szerkesztési dolgot nem ismerem. közben én megváltam az előző telefontól, nemrég lett új, most jutott eszembe, hogy kérdezte 1-2 fórumtag korábban. aztán utánanéztem. az összefoglalóban lévő TWRP tökéletes. a mostanság megjelenő hivatalossal van csak ez szintúgy. de ez csak informálás, bár nem tudtam, hogy egyáltalán nincs 4X-ed.
-
lócitrom
őstag
válasz
htctopaz #2500 üzenetére
EBBG panel miatt olyan a színe, amilyen. ha a gyári fólia van rajta az egyébként nagyon sokat ront. konkrétan olyan, mintha csak csomagolás szerepét látná el. amit meg észlelhettél az az, hogy néha hirtelen vezérli a kijelző fényerejét, már ha automatikusra van állítva. ha magától teszi... akkor tényleg hibás.
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1561 üzenetére
valaki napokban linkelte itt a hivatalos TWRP-t. na most itt korábban ugye volt valakinek gondja, hogy az általa használt TWRP-ben nincs dm-verity. lehet, hogy ő valami előzetest használt, de mint most rájöttem a hivatalosban sincs meg ez a kapcsoló. sőt, titkosítottnak látja a rendszert, amit nem értek. szóval nem a legjobb. nem tudom ezt érdemes-e megemlíteni összefoglalóban vagy sem. persze használható, ha tudja az ember, hogy milyen mellékes lépéseket kell tenni, de eléggé lelombozó összességében.
ami viszont mindenképp lemaradt az a modellazonosítók:
MAG138 - global, azaz nemzetközi 4G + B20
MAI132 - international, nincs B20
MAE136 - kínai kiadás, nincs B20találtam még olyat, hogy MAT136, de egyértelműen nem tudnám megmondani, hogy hova sorolható be. nem kizárt, hogy vannak másféle kiadásik is, mert én is csak kutatgatás árán jöttem ezekre rá. valamint mivel nem mindenkinek evidens, hogy hol keresse ezt:
1. doboz hátulján van a specifikáció, harmadik bekezdés harmadik sor végén
2. a telefonra ragasztott IMEI-s matricán
3. global kiadáson hátlapra gravírozva
4. international és kínai kiadás esetén a telefon hátulján fehér matricán is ott szerepel -
lócitrom
őstag
elképesztő egyébként, hogy mennyivel jobban szól a hangszórója így, hogy az alján van és nem a hátán. és mintha lenne valami hangzástér is
-
lócitrom
őstag
válasz
borsodika #2364 üzenetére
ezen a tokos megoldáson mindig sírok. nem a vásárló a hülye úgy egyébként, ha félrevezető az információ. az elállás pedig elég hosszadalmas macera, főleg, ha az ember nincs eleresztve anyagilag és arra vár, hogy visszajöjjön a pénz, hogy megvegye a megfelelő változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest