-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #25559 üzenetére
Úgy tűnik, karácsonyok előtt csinálnak ilyet, tavaly így vettem meg én is :-) tökjó.
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #25557 üzenetére
Kérdezted, miért maradunk sokan global stabilon. Trebrona adott rá egy lehetséges választ. Nem engem kérdeztél, hanem mindenkit :-)
De ahogy az előzőben írtam, nálam egyik sem elrettentő, csak eddig simán fölösleges volt. Csak éppen nem látom most sem azt, hogy érdemes lenne buherálgatni vele úgy, hogy nincs olyan rom, ami tuti lenne. Mindenkinek másképp működik, erre meg a stabil is jó 😃 -
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #25551 üzenetére
Én mikor emlegettem így? 😃
Az összes eddigi telefonomon első dolgom root volt. Ezen csak azért nem, mert vártam vele, hogy milyen, és simán jó volt minden nélkül...
Az unlockot is megigényeltem rögtön az elején, hátha kell. De eddig nem kellett.
Más kérdés, hogy azt látom, mások is igencsak szívnak a romokkal, én ezért inkább egyelőre el se kezdem. -
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #25490 üzenetére
Nyilván mert nem tudta senki előre, hogy szar lesz. Nálam eddig soha semmilyen gond nem volt a stable frissítésekkel. Ha tudom előre, hogy bugos, akkor értelemszerűen nem teszem fel.
Nem mindenki romolgat, itt nyakra-főre írja mindenki, hogy kb egyik se jóugyanúgy, ahogy neked az jó, nekem ez volt a jó eddig.
-
orso0355
őstag
Most komolyan
Telefonálgatok, most kivételesen négy-öt számot fel kellett hívnom egymás után. A másodiknál azt tapasztaltam, hogy zongorazene szól a csengés mellé - tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, oké. Onnantól viszont az összes hívott számnál ugyanezt a zenét hallottam, pedig hívtam a családtagokat, kollégámat, még a vezetékes sajátomat is, ahol tuti nincs ilyen.
Újraindítás után a zene megszűnt.Szerintetek mi jöhet még?
-
orso0355
őstag
válasz
orso0355 #25470 üzenetére
Csak jelzem, megoldottam a hívásjelzést, nem kellett neki sok, csak két nap
így már remélem, nem lesz elmulasztott hívásom - az más kérdés, hogy azért a hálózati beállítás marad ott, ahova tettem
Már csak a hülye sms-eket kéne megoldani. Lehet, hogy a hálózati dolog ezen is segíthet? -
orso0355
őstag
Mondjuk az az igazság, hogy itt a hívásnál én pillanatnyilag nem a telefont hibáztatom (egy órája állítgatom), hanem nem jön át a mi band 1s karkötőre a jel. Amikor a telót nézem, jön a hívás meg minden, és én eddig mindig észleltem is, most viszont csak akkor kezd rezegni, amikor a hívó feladja a küzdelmet, és megszakítja a hívást.
-
orso0355
őstag
válasz
Teaway #25461 üzenetére
Fogalmam sincs. Itt a jelzett hibajegyben is pont ez a gondja a kollégának.
Köszönöm mindenkinek, custom romot nem fogok feltenni, ha eddig működött a global stabil, ezután is mennie kell, soha semmilyen gondom nem volt vele, se hívás, se semmi téren, szóval csak meg lehet oldani ezt is valahogy
remélem.
Addig marad az újraindítgatás.(#25458) sharp007
A 2G-s ötletet kipróbálom, miért is ne, köszi!(#25460) DJGABI
Köszi a linket! -
orso0355
őstag
Naszóval...
sajnos minden más hibalehetőséget kizártunk, a vodafone lecserélte mindkét sim kártyámat, és mégsem kapom meg továbbra sem a banki vagy más rendszer sms-eket (sima mezei sms-ek mindig megjönnek), KIZÁRÓLAG újraindítás után. Úgyhogy ez telefon gond lesz. A bank és a voda is látja, hogy kiküldésre kerülnek, a voda azt is látja, hogy melyiket nem kapom meg, de nincs rá más magyarázat, hogy miért, csak a telefon.
Szerintetek jelentsem ezt nemtom... valahol a fejlesztőknek? Vagy mit tegyek? Más ötletem nincs.
szerviz nem jön szóba, mivel nyilván nem hardveres hiba.
-
orso0355
őstag
Na most már nekem is vannak tapasztalataim. Az akkutöltés nem változott, legalábbis nem drasztikusan, mert ugyanúgy felteszem, pár óra múlva full. Hogy egész éjszaka ne lenne elég, az abszolút nincs.<br/>Akkuidőben se látok negatív változást, tegnap reggeltől estig nyüstöltem, játszottam, stb, és 30%-ot merült. Ez nekem bizony jó.
Az összes engedélyt meg kell most adni újabban, fene tudja miért, frissítés után egy héttel 😃
Most még a banki smsek megint kérdésesek, de a Voda szerint SIM kártyát kell cseréltetnem.
-
orso0355
őstag
válasz
Demokatona #25358 üzenetére
Összefoglalót nézd meg felül!
-
orso0355
őstag
válasz
mastodon #25324 üzenetére
Látod, ez is... háhogy? Engedélyek rendben vannak? Biztos hogy valami nem. Én ennél pl. semmit nem állítottam sehol, mert kb évente kétszer használom, hogy ne felejtsem el lekapcsolni a sütőt 😃 de olyankor bizony ott van, nem kell böngészgetni, csak győzzem lenyomni
fentebb a gmailhez írt beállításokat megnézném a helyedben, ott sok okosság van.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
Dhampir #25272 üzenetére
Picit félreérthető volt, igen :-) sebaj.
Amúgy a vodafonnál volt a gond, tegnap estétől megérkeznek az sms-ek, most nem tudom, mit mondjak ;-)
Egyébként nekem tetszik ez az új dizájn, az értesítések megjelenítése, stb. de lehet, hogy csak mert nő vagyok? 😃
Még nem töltöttem azóta, de kíváncsi leszek, pl. lassabb-e a töltés, vagy változik-e az akkuidő. -
orso0355
őstag
válasz
csabulaxi #25248 üzenetére
Nincs jelentősége különösebben, de nem értesítő sms-eket várok, hanem internetes fizetős jóváhagyó kódot, hogy tudjak egyáltalán fizetni
De köszi amúgy a visszajelzést. Most pillanatnyilag a vodát hibáztatjuk.Nekem nem ilyen a hátterem, ez a gyári tárcsázó? Nekem is változott, pedig nem a gyárit használom, de nem ilyenre, csak picit halványabb lett.
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #25235 üzenetére
Nekem Unicredit van, és ők vezették be úgy 3 hónapja (én nem kértem...), hogy minden internetes fizetéshez küldenek egy ilyen hülye biztonsági kódot. Oké, semmi gond, eddig működött is. Most azért kicsit zavar, hogy minden fizetés előtt újra kell indítani a telót
Mindegy, visszahívást ígértek, hátha ott is van valami gebasz.
köszi a visszajelzést! -
orso0355
őstag
Van valakinek esetleg SMS-problémája?
Mindent megkapok, kivéve a banktól érkezőket, így nem tudok semmit neten fizetni. Felhívtam őket, ők azt látják, hogy megkaptam. Újraindítás után egyet megkapok, a többit nem. Szerintetek ez összefügghet a rendszerfrissítéssel? (Pontosan azóta nem érkezik meg, előtte működött.)
Ismerősöktől, stb. megjönnek az sms-ek. -
orso0355
őstag
válasz
ThePatriot #25107 üzenetére
Nekem mindkettő van, egyértelműen a 20-ast javaslom. Tök ugyanazt tudja mindkettő a kapacitásnak megfelelően, de miért vennél kisebbet, ha van nagyobb?
-
orso0355
őstag
Srácok, mi van a PH topikfigyelő appal? Kommentelni nem tudok, és eltűnt a play áruházból is. Azt írta: "érvénytelen token" :-/ hádde?
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #24809 üzenetére
Én az Anysoftra esküszöm. Magyar betűkészlet, rengeteg beállítás.
-
orso0355
őstag
A fordítóra ne hallgassunk vakon szerintem 😃
Itt kiejtik. -
orso0355
őstag
válasz
this is life #24116 üzenetére
Na ezért csodálkoztam 😃 a duolingo az nagyon más 😃
-
orso0355
őstag
válasz
this is life #24112 üzenetére
Kipucolod a duolingot? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Jogász topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest