-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5020 üzenetére
Csuda tudja. Nekem egyelőre még Elephone-om van, amin a két gomb nem világít, és kb 5 perc után tökéletesen megszoktam. Még jobb is pl. sötétben, mert nem égeti ki a retinám
Igaz, nem fizikai gombok, de akkor is, tényleg könnyű vele az élet. (Még pár nap, és érkezik a 4X, kíváncsi vagyok...)
-
orso0355
őstag
válasz
albiosz #4614 üzenetére
A UPC-s IPv6-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a pár hónapos Samsung smart tv-nk applikációi eltűntek pár hete, és az ügyfélszolgálattal hadakoztunk, hogy most mi van. Kiderült (sokadik hercehurca után), hogy a UPC a ludas: felhívtam őket, kértem, hogy állítsák vissza az IPv6-ot 4-re. Ezt megtették, kb 2 perc múlva minden tökéletesen működött a TV-n is, és az otthoni wifi is megjavult (előtte dobált ide-oda, meg nem töltötte le a fele oldalt mobilon, míg gépen jó volt a net). Szóval hmmm....
-
orso0355
őstag
válasz
eustock #3102 üzenetére
Köszi! Én ezt értem, de a telefonok közt semmi más különbség nincs, csak hogy az egyik 3/32, a másik 4/64-es.
minden más tök ugyanaz. Ezek szerint más forgalmazók jogszabályellenesen forgalmaznák? (Mondjuk én most Kínából rendeltem meg, de az már más tészta.) Nincs semmi gondom, ezzel, csak érdekesnek találom.
-
orso0355
őstag
válasz
Dave Crank #3052 üzenetére
Óóóó mehhh.
-
-
orso0355
őstag
válasz
lócitrom #3034 üzenetére
Persze, nem vagyok azért kezdő ilyen téren. Csak várom hogy megjöjjön a fizum holnap
Addig meg megálmodom, hogy mi honnan legyen
Egyébként azt továbbra sem értem, hogy ha ez a 4/64-es verzió kínai belső piacra lett készítve, amit európai piacon nem lehet értékesíteni, akkor mégis hogy lehet kapni itthon...?
-
orso0355
őstag
válasz
kriszbon #3028 üzenetére
Igen, tudom, a többivel is volt így párszor - valójában nem annyira sürgős a teló, mert a jelenlegi még jól működik. Eredetileg karácsonyra tervezgettem magamnak, de most annyira jó a dollár-forint árfolyam, és olyan jól leakciózták, hogy rohadtul megéri.
gondoltam, majd karácsonyig nem nyitom ki... de hát ki bírja azt ki?
-
orso0355
őstag
válasz
Dave Crank #3026 üzenetére
Lehet, de azért az a 6000 ft is elég sok
Postaköltség nincs, max az itthoni kezelés, 2-3000 ft. Az itthoniban ugyanúgy benne van ez, nyilván. -
orso0355
őstag
válasz
Dave Crank #3021 üzenetére
Aranyszínűt gondoltam (bár alapvetőven mindegy).
Két út áll előttem.1. Kínából megrendelem, ez kb áfával együtt 52000 ft-ra jön ki (nettó ára 41000). Veszek hozzá headsetet, ami itthon akciósan 8000 helyett 6000 ft, az kintről 3000 (12 dollár.) Összköltségem tehát kb. 55000 ft.
2. Megrendelem itthonról, 1 év garanciával (külső raktárról, tehát ugyanúgy Kínából, valószínűleg), a telefon 59000 ft, a headset hozzá 6000, összköltségem tehát 65000 ft.
Namost 10 ezer ft különbségen már elgondolkodom
(Jelenleg 161.99 dollár a teló Geekbuyingon, ez a mai árfolyamon 41472 ft. 27% Áfával számolva 52700 ft.)
-
orso0355
őstag
válasz
Dave Crank #3001 üzenetére
Ja, arról nem beszélve, hogy most 256 ft a dollár
41000 ft a 4/64-es teló (official global ROM-mal). Oké, hogy plusz áfa, de még így is, gondolj bele, azért nem olyan fos
-
orso0355
őstag
válasz
Dave Crank #3001 üzenetére
Nálam a B20 nem szempont, a 4/64 inkább. Viszont érdeklődtem Eustocktól, és ők azt válaszolták, hogy "kínai belpiacos modell nem értékesíthető az európai piacon" - tehát akkor hogy kaphatnám meg itthon? Te hol láttál ilyet a kínálatban?
Amúgy nekem eddig még sose volt garis gondom mobillal, akárhonnan rendeltem is. Minden mással volt, de mobillal nem - vagy megoldottam egy telepítéssel
(Ja, ezt még este próbáltam megírni mobillal, de nem ment
)
-
orso0355
őstag
Sziasztok!
Azt hiszem, hardcore lettem, mert VÉGIGolvastam az egész fórumot!
Szóval én is beneveznék egy ilyen telefonra, azaz egy külföldről rendelhető 4/64-re. Már hónapok óta agyalgatok rajta... Eddig egy Elephone P6000-em volt, harmadik éve nyüstölöm, és imádom, de kezd most már azért egy kicsit nyűglődni (random kikapcsolgatás, lemerülgetés). Van Mi band 1S-em is, és szeretnék egy jó kis bluetooth headsetet hozzá (vezetésnél macera a zsinórzat
). Én leszek a Xiaomi reklámarca, na
Tudom, nem nagyon preferálják itt sokan a külföldi rendeléseket, de eddig maximálisan bejöttek, úgyhogy szerintem teszek még egy próbát. (Az Elephone-nál is az volt, hogy megjött, bekapcsoltam, összeomlott, feltelepítettem újra rá a hivatalos gyári romot, azóta tökéletes.)
Azé' izgulok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged