- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Szerintem abszolút ajánlott a telefon!!
Fényképezője jó képet csinál, és gyors vakuval is!Másik:
Tudom, hogy tárgyalva volt már, és keresgélek is vissza most, de ha valaki tud linket dobni jó edzett üveghez, és szilikontokhoz (egyszerű, sima fekete ultra thin), azt megköszönném.
Tokot már rendeltem, de sajnos rendeléskor félre nyomtam, és note 4-hez valót rendeltem....Ebay, vagy aliexpress amúgy a jobb?
Én idáig csak ebayről rendeltem. -
Dave Crank
senior tag
Köszönjük az app-t a LED-hez!!!
LOS-n kipróbáltam, 13.0, de sajnos nem működik.
Root engedélyezve, telefont restartoltam, akkor elkérte az engedélyt, megadtam neki, megjegyeztettem, de nem ismeri fel a telefont, és azt írja, lecsatlakoztatva. -
Dave Crank
senior tag
A régi sim kártya be tud kavarni az android rendszernek, főleg, ha esetleg frissebb a rendszer az új telefonon, mint a régin. Én két sim-mel használom, egyik csak net, másik gsm bejövő, bár pont ma vettem ki a net kártyát, mert az lejárt, és most a másikról van net is, de 2 kártyával hibátlanul ment, mind MIUI-val, mind LOS 13.0 és 14.1-el is.
-
Dave Crank
senior tag
-
Dave Crank
senior tag
4PDA-ról töltöttem le, LOS santoni V1 amit felraktam. Regisztráció nélkül le lehet tölteni, google chrome-mal angolra fordítva az oldalt meg lehet találni a custom firmware-k között.
bunnyhu:
Hivatos oldalukon nincs kint, majd talán ha lesz 14.0 akkor az kint lesz.
Minden jól működik, xposedet nem próbáltam, de volt fent a 4PDA-n egy v3-as mókolt 13.0-s LOS, amiben már telepítve volt alapból az xposed, meg bővítmény is hozzá, és ment. -
Dave Crank
senior tag
válasz
shifty! #2435 üzenetére
LineageOS-t használok, vasárnap óta, úgy hogy múlthét szerdán került hozzám a telefon.
Nyitás után egyből ment fel az LOS.
Jó a miui, meg tetszetős, de nem tudom megszokni, és jobban tetszik az LOS. (Előző telefonjaimon is azt, illetve CM-t használtam)
Egyenlőre minden működik rendesen, úgyhogy ajánlom!
Szerintem az üzemidő is jó! -
Dave Crank
senior tag
válasz
zsolti75 #2371 üzenetére
Én LOS-nél tapasztaltam, hogy csak 2 napot bír kb.
Azóta belefutottam olyanba, hogy se a mobilevoip, se a telegram, se az fbmessenger nem sötétül el híváskor, de mindhármat újratelepítettem, és megoldotta a problémát.
Adatvédelmi beállításoknál állítgattam dolgokat, pl ébrentartást kikapcsoltam, stb..., az akkukímélés szempontjából, gyanítom valami olyat is letiltottam, ami azt eredményezte, hogy nem tudták használni a közelségérzékelőt.
Azt leszámítva, hogy üzemidőben kevesebbet bír, mint a gyári miui, abból is a legfrissebb, amit felajánl ota-n, jó az LOS, ajánlom. -
Dave Crank
senior tag
Az probléma, ha LOS13 telepítése közben twrp-ben piros szövegek is voltak?
Egyenlőre nem olvastam őket, hogy mi, elindult a telefon, gapps is felment, jónak tűnik. -
Dave Crank
senior tag
Köszönöm!
Honnan tudom 1 global romról, hogy az twrp-ből húzható vissza, azok honnan tölthetők le?
Elnézést, ha nagyon egyértelmű/hülye dolgot kérdezek, de komplett összefogó leírás hiányában egyenlőre még nem körvonalazódott ki benne rendesen minden a mókolgatások kapcsán.
-
Dave Crank
senior tag
Ma sikerült bootloadert nyitnom a telefonon, és TWRP recoveryt felrakni rá, amivel készítettem egy mentés róla.
Ezek után custom romot rakhatok fel bátran? Ha valami van, stock romot mivel tudok visszahúzni? -
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Szerda óta tulaja vagyok egy redmi 4x-nek (3/32), idáig összességében tetszik a telefon, meg kezdek a miuival is megbarátkozni. Egyenlőre szerintem bestbuy, hát még ha lenne global 4/64-es verzó.... bár 2/16-s lenovo p70-t váltott, ramban ígyis előrelépés és kamerában is.
Olyan kérdésem lenne, hogy hangerő növelésére van lehetőség valahogy? Mind fülhallgatónál zenehallgatás közben, illetve a normál telefonáláshoz füles és kihangosítás nélkül.
Idáig mtk-s telóm volt, előtte már rég volt snapis, ezzel kapcsolatban most nem vagyok annyira képben.
Másik:
Gyári állapotról valahogy lehet csinálni fullos mentést?
Még nincs nyitva a bootloader, még kb 10 órát ír a mi unlocker, hogy várnom kell.LineageOS milyen a telefonon? LOS 14 várható?
Köszönöm előre is a válaszokat, és elnézést, ha olyat kérdezek, ami tárgyalva volt már.Közben olvasgatom visszafele a topicban a hszeket, most már, hogy van időm ezzel foglalkozni a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged