- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
7-es droid nem lesz, de MIUI 9 lesz. Az is vmikor decemberben.
-
szucstom
őstag
válasz
trebrona #4349 üzenetére
Hát, magával a mobillal nem is volt nagy gond, csak a fejlesztésre ******** egy nagyot odafent. Főleg, mikor tavaly benyögték, hogy annyi a WP-nek. Egyszerű, letisztult rendszer volt, Ha épp kifogtam egy stabil build-et insiderben, akkor sokáig nem is hagytam frissíteni a rendszert. no mind1, reszt in písz, marad a Droid
-
szucstom
őstag
-
szucstom
őstag
Skacok, most tuti bazi nagy baromságot fogok kérdezni, de nézzétek el légyszi. Olvasgattam az összefoglalót, illetve a linkeket, amiken lehet tájékozódni. Az egyik ilyen linken ugye össze van hasonlítva a csájná és az eu verzió, képekkel illusztrálva, miként tudom meg, hogy melyik MIUI verzió van nekem. Az oldal leírása és kép szerint csájná, viszont ha jól értelmezem az "About phone" részt, akkor eu-s verzió. Akkor most mi van?
Igen, lehet jönni, hogy hülye vagyok, stb., de 4 év Windows Phone után elég nehéz átállni Droidra.
-
-
szucstom
őstag
válasz
jambiyya #4315 üzenetére
Ja, hogy úgy.... Az nekem lemaradt, akkor nem szóltam
Mondjuk nekem is volt egy-két alkalommal, hogy kikapcs után reggel 10% mínuszban volt a töltöttség. Nekem az oldotta meg, hogy mielőtt lelövöm a telefont, csinálok egy tisztítást meg egy aksi optimalizálást. Azóta nincs gondom
-
-
szucstom
őstag
válasz
trebrona #4295 üzenetére
Gondolom ahhoz hogy én is használhassam a VoLTE funkciót, a Tréhómnak engedélyeznie kéne a Redmi 4A típuson is ugye? vagyis nálam egyenlőre totálisan mind1, hogy be van-e kapcsolva? (mondjuk első dolgom volt kinyomni, mikor rájöttem, hogy rohadtul húzza az aksit.)
ja és igen, elnézésed kérem topikgazda uram, "EGYELŐRE"
. Sajnos néha még én is belefutok egy-két helyesírási hibába, ahhoz képest, hogy én se bírom, ha vki teljesen helytelenül ír.
-
szucstom
őstag
Skacok, tudom ez nem pont ide tartozik, de nem találtam hirtelenjében mobilról megfelelő témát a kérdésemhez: ha megvettem egy albumot digitálisan a Google Play-en azt hova tölti le a rendszer?
-
-
szucstom
őstag
válasz
StarDeLuxe #4120 üzenetére
Az ESET féle app is teljesen jó erre a célra.
-
szucstom
őstag
válasz
Batistuta7 #4097 üzenetére
egyszerű: Redmi 4A 9H screen protector. méretileg jó lesz, mert úgy gyártják le az ilyeneket, hogy a szükséges helyeken kivágják (hangszóró, első kamera előtt).
-
szucstom
őstag
Sziasztok ismét. Van egy smart view nevű alkalmazás a mobilon, amivel tudnék csatlakozni a Samsung smart tv-hez. Kér egy pin kódot, leírás szerint meg kellene jelennie a kódnak a tévén, de sehol semmi. Valakinek van valami ötlete esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
Viktor0610 #3671 üzenetére
Köszi!
-
szucstom
őstag
Srácok, a hangalapú keresésnél miért van ott egy 1-es? Milyen értesítés az?
-
szucstom
őstag
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Ma kézhez kapom a vadiúj redmi 4a pro készülékem. Kezdő droidos vagyok, van esetleg vmi jótanács kezdők számára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest