- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Köszönöm a válaszokat, közben kezdek én is szépen rájönni, hogy utazáshoz elegendő lesz egy kisebb változat is. Ezek a 20000-esek elég nagy téglák. Majd az lesz, hogy elmegyek valami botba előtte kézbefogni, megtapogatniőket.
Őszintén szólva a Xiaomik jobban tetszenek, a Yoobao mellett pedig az az érv, hogy régebbi cég a témában. Nem értem, hogy az Eustockból miért kerültek ki a Xiaomi powerbankok. Remélem, hogy nem minőségi probléma miatt.
-
GBRDVD
tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, életemben nem volt powerbank még csak a kezemben sem, ezért semmilyen tapasztalatom nincs velük. Próbáltam leegyszerűsíteni a kérdést: Xiaomi, vagy Yoobao? A teljesítmény meg legyen mondjuk 20000 mAh-s, ha már egyszer az a max.
http://xiaomishop.hu/kiegeszitok/powerbank/power-bank-20000mah-feher
http://eustock.eu/shop/kulso-akkumulator/yoobao-master-m20-kulso-akkumulator-reszletekGyakorlatilag kapacitásban ugyanaz a kettő, mindkettő jó gyártó, ezenkívül mindkettő ár/érték/teljesítmény bajnok. Csakhogy nem nagyon találtam teszteket. Ami az adatok alapján látszik, hogy a Xiaomi vékonyabb és könnyebb. Érdekes viszont, hogy az Eustock kínálatában nemrég még volt a Xiaomi powerbank termékcsalád, de lekerültek. Helyette/mellette mostanában a Yoobao-t tolják. Miért?
Elképzelésem sincs, melyik legyen. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged