- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
megjöttek nekem is a 10.000-es powerbankok, én kettőt rendeltem, a dobozon levő érvényesítőkódot csekkoltam, kiírta a honlap hogy powerbankhoz tartozik a kód, szal ez stimmel. A kábelen sincs rajta a mi logo, ledek is kicsik és a végén levő feliratok is stimmelnek. Öntöltést nem ellenőriztem, de nem akarom róla leszedni a fóliát mert ajándékba lesznek. szerintem eredetiket kaptam.
Azért azon meglepődtem, hogy november 20.-a körül rendeltem meg és ma hozta a futár...nem semmi. ezek után nem látom értelmét itthon boltból megvenni kétszer ennyiért.szerk.: nem bírtam magammal és kipróbáltam a zöntöltést. nem csinál semmit ha mind két kébelt beledugom, szal ez is rendben van, nem villannak fel ledek. az usb foglalatban látni a MI logot is
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
RocknRoller #1363 üzenetére
most olvasom alaposabban, hogy nem a bank hanem a lámpa az ami nem eredeti neki?
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
szeretnék venni egy 10.000mah-os verziót, legkedvezőbb áron hol lehet hozzájutni, ahonnan eredetit küldenek? Esetleg olyan hely ahol a garanciáztatás is rendben van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged