Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Balesz1899 #1443 üzenetére
Eljössz és meghallgatod!
Úgy kivágod a pistont, hogy előtte még centis darabokra is vágod!(#1444) Andrewstarr: Üdvözlöm az öcsédet!
(#1445) Criminal017: Pont így vagyok én is, csak fordítva!
-
makoss
veterán
válasz
Criminal017 #1436 üzenetére
Látom még mindig nem érted
-
makoss
veterán
válasz
Criminal017 #1434 üzenetére
Akkor jön elő a mélye amikor már annyira benyomom a fülembe, hogy már fáj!
-
makoss
veterán
válasz
Balesz1899 #1432 üzenetére
Én biztos nem fogom reklámozni ezt a sz@rt, egyik eszközöm sem tudja kihajtani megfelelően!
-
makoss
veterán
válasz
Viktor0610 #1430 üzenetére
Ebben nem értünk egyet, mert ha nincs a cikkben az, hogy hamisítják, és még ráadásul igen sokan, sokat, ez igencsak a kedves vásárló, olvasó félrevezetése!
A cikk javításra szorul!
... de ha meg nem hamisítvány akkor nem szóltam semmit, akkor csak simán kivágom a kukába, mert semmit nem ér. -
makoss
veterán
válasz
Criminal017 #1427 üzenetére
Parancsolj
Elég lesz? -
makoss
veterán
válasz
Criminal017 #1427 üzenetére
Akkor lehet választani, hogy vagy te hazudol, vagy a teszt, mivel te is mást mondol meg a teszt is: miért nincs a szövegben az, hogy hamisítják???
Egyik hiba a cikkben.
Ha otthon leszek, előkeresem a képeket, mindenről csináltam képeket amit netről rendeltem. -
makoss
veterán
válasz
Viktor0610 #1423 üzenetére
Akkor jön elő a mélye amikor már annyira benyomom a fülembe, hogy már fáj!
Ez így ebben a formában nem füles!(#1424) Keem1: Ha hamisítvány ha nem, f*s. Nem tudom mi az eredeti jelölése, de az tuti, hogy a hangminőségét tekintve a prohardver tesztje cseppet el van rontva! (nem kicsit, nagyon!) Volt már ilyen, ráadásul én szóltam, amit javítottak is.
Jó hallásom van, kop kop szerintem nem túloztam.
Igen van jobb, de az Takstar Pro 80, nem 1 kategória a 2 az biztos, de nem ahoz viszonyítottam. -
makoss
veterán
Üdv!
Vettem 1 xiaomi redmi note 3 special edition telefont azzal is kipróbáltam ezt a fülest, és az eredmény: egy kalap sz@rt nem ér!
Eladni nem fogom, mert szó szerint kidobtam a kukába! Nem akarok másoknak is kárt okozni.
A kb 5 éves fülesem amit még a ZTE Skate telómhoz kaptam fényévekkel jobb!
Most nem bántás, de hogy lett ez különösen ajánlott???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest