Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a cikknek nem feladata, hogy felhívja a figyelmet a hamisítványokra. Én is az első fake Piston 2 után jöttem rá, hogy erre bizony figyelni kell.
Kis segítség.A képeken nem igazán szúrhatók ki azok a részek, ami alapján el lehetne dönteni, hamis-e a headset vagy sem, de én inkább az eredetire tippelnék.
Azonban még mindig ott van, amit írtam, a kialakítás nem mindenkinek megfelelő. Ettől még lehet szuper füles, csak nem neked/nekem.
-
-
Keem1
veterán
Három eshetőség (van, amit már említettek):
- nem jó illesztékkel használtad
- neked basshead füles való
- fake példányt kaptálA fentieken kívül egyébként egy baromi jó füles. Visszafogott a mélye, de cserébe a teljes spektrum átjön (összehasonlítottam egy régebbi, de mélykiemelt fülesemmel, ott a mély dominált, az összes többi sáv meg háttérbe szorult).
Úgy kapott különösen ajánlott plecsnit, hogy az árkategóriájában (3-4 ezer Ft) messze az egyik legjobb füles, aki a kiegyenlítettebb hangzást preferálja.
Nem állítom, hogy a legjobb füles a világon, nyilván van ennél is jobb, de jellemzően a 15 ezres és afölötti ársávban kell a jobb füleseket keresni. Ha neked is ilyen az igényed, nem is értem, miért egy 4 ezres példánnyal próbálkozol. Ennek fényében a fikázásod nem túl etikus. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest