- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
Örömmel jelentem, ma itt várt rám reggel a melóhelyen, a reggeli postával jött.
Már pénteken sejtettem, hogy ez lesz, ugyanis megtaláltam a holland posta nyomkövetését, és abban feketén-fehéren benne volt, hogy 21-én, azaz pont aznap, mikor nyugtalankodtam, átadták a Magyar Postának. Onnantól meg a szokásos: ezek szerint 4 munkanap.
Megyek is, rendelem a következőt tartalékba, ahogy tőletek tanultam.
-
Payskin
tag
válasz csabili74 #1505 üzenetére
Poén, de pont így jártam, azzal a súlyosbító körülménnyel, hogy akartam rendelni két új hybridet (ezt a HD akármit), sikerült rendelni kettőt a régiből, meg is jöttek, és már kinézetre sem tetszik.
Egyszerűen nem értem: a Piston 3 formatervezési díjat kapott, színre is, anyagra is baromi jól néz ki, kényelmesen belefér a fülembe. Erre csinálnak egy ilyen csili--csicsa, fényes, nagy, ronda és kényelmetlen hybridet... igénytelenebb anyagokból, gyengébb csomagolásban?! A Piston 3-at meg már nem gyártják? WTF?
---
Köszi, Keem1, várok türelmesen.
-
Payskin
tag
Halihó, nektek jön/megjött a gearbestes rendelés?
Nálam a rendelés utáni 5 napig nem történt semmi, akkor küldtek egy levelet, hogy shipping, de holland postával?! WTF. Most épp azt mondja a tracking, hogy 18-a óta valami holland szortírozóban van. Picit aggódom. Rendeltem már GearBestről korábban, akkor mindig korrekt módon követhető volt a szállítmány, most nagyon fura.
-
Payskin
tag
válasz Andrewstarr #1371 üzenetére
És tényleg!
Be-sza-rok. Már csak egy kérdésem van: hogy teszem vissza a rácsot? Az istennek nem akar visszamenni.
Ja, és nagyon köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
Sziasztok!
Tavaly ősz* óta használtam, pár napja teljesen váratlanul elmúlt a bal csatorna. Egyik nap még tökéletesen működött, másnap kampó, tök süket. Nem csináltam vele semmi durvát, nem vágtam földhöz, ugyanúgy lazán feltekerve tartottam, mint mindig.
Tekintve, hogy egy új sem kerül többe 4-5 ezer forintnál, érdemes lehet ezzel megkeresni valakit, hogy nézzen rá, vagy tekintsem fogyóeszköznek, ennyi pénzért ezt kapom, kész, jöhet a következő? Ha az előbbi, ismertek valakit, aki ért is hozzá?
*Heh, megtaláltam a megrendelést, nem őszi, hanem tavaly nyári. Egy év + két hetet bírt. Ezt a pechet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest