Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Nem tökéletes (ilyen nincs is), de még mindig ez a(z egyik) leggyorsabb, legsmoothabb rendszer. - Persze ez sem feltétlenül igaz, pl az én telefonomon is a mostani miui romok nem a legjobbak. Régen tényleg lefojt a kijelzőről, most meg akad a lockscreen stb. Szóval, a tökéletesség nyilván lehetetlen, de az nem, hogy 1-1 telefonon (pláne a gyártóén) az fusson a legjobban.
-
tajcsi
őstag
Ugyanilyen promo volt i5re is aztan mikor egy ismerosnel lattam hogyan is dolgozik, eleg nagyot neztem...nem arrol beszelek most itt hogy mennyivel erosebb es ennelfogva azon nem akadozhat, hanem a kezdetek ota ilyennek harangozzak be a rendszert, kicsit nezz elobb korul az xda-an aztan mondd azt hogy nem akadozik/akadozott...
-
zdanee
őstag
Promó videó nem egy SGS2-n fut. Azért a Mi2 oda meg vissza felmossa az összes Galaxyval a padlót. De még az én Mi1-em is erősebb annál, szóval nem kamu. Miért kéne lassan fusson a saját hardverén, azért, mert a te telefonodon nem volt elég gyors? Nem bírom felfogni a logikádat.
-
Bazs-
tag
Végül is unkatesómon keresztül ment az egész. Elég jó kapcsolatai vannak kínában
Két darabot ( 16 GB ) tudott szerezni. Egyik nála van, a másik pedig nálam.A dobozban a következők voltak : telefon, akksi, levehető hátlap és egy USB-s töltő, bár azt Magyarországon nem nagyon lehet használni
Eddig tetszik, de majd használat során derül ki, hogy mennyire megbízható. Egy Xperia S-el és egy Desire S-el tudom majd összehasonlítani. A menüt nézegettem, aminek nagy része angol, de azért akad bőven olyan rész is, amit nem fordítottak le. Jelenleg fogalmam sincs, hogy azok milyen beállításokat takarnak. Még sosem használtam MIUI-t.
-
Bazs-
tag
Most bontok ki a dobozából egy M2-st
Azt sem tudom hol álljak neki a tesztelésnek
Ha valamit tudni akartok róla, jöhetnek a kérdések. -
SITTIMAN
csendes tag
-
tajcsi
őstag
Hehe
azért nem mindegy milyen bug..pl valaki hivott, aztána hiváslistábol kikeresem a számát, ráklikkelek h send sms erre a softwer NEM dpbja be az előtagot tehát nincs +36xxx szám...azért ez ocsmány hiba. Feltelepíted a gmail programot, csatolni akarsz vmi képet, 10ből 9szer nem küldi el...és sorolhatom....
-
tajcsi
őstag
-
SITTIMAN
csendes tag
válasz
-DONPEDRO- #100 üzenetére
Ezt mondom Én is!
80-ért már BŐVEN kapok,mondjuk SII-t ,de lassan már SIII-at is -
FET-MEN
veterán
a MIUI nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai tesztalanyunkat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, ami nagy kár, ár-érték arányban igen erős a Xiaomi versenyzője.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest