- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
igmetall
csendes tag
válasz
Dimond G #1760 üzenetére
Szia. 2 hete rendeltem egy MiN10L-t. Kommunikáció gyors és korrekt. Saját szervizzel dolgoznak, tehát nem gyári szerviz javitja a telefonokat. Ennek ellenére 2 év gari van.
10. munkanapon szállították a telefont ez akárhogy is nézzük 14 napot jelent.
Ennek ellenére ajánlom őket. -
válasz
Dimond G #1608 üzenetére
A tiltandó könnyen megy, a pc-re java és az alkalmazás, onnantól kezdve csak pár klikkelés és kész a takarítás. A törlés nem is pontos megfogalmazás, mert lényegében jegeli ,leállítja az alkalmazást eltűnik alkalmazás listából , életet se lehet bele lehelni , csak ha újból telepíted adb alól , vagy factory reset és újból életre kell amit "töröltél" mint anno symbianon .
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1503 üzenetére
Nem fogom kibírni és le fogom szedni. Megpróbálom addig kibírni míg meg nem jön a hydrogel fólia. Az azért tényleg szinte nem rontja a képminőséget (legalábbis ami volt az olyan volt). Neked van igazad itt a gyönyörű kijelző és nem élvezem mert féltem. Azt mikor eladom majd később az új tulaj élvezi 😄 . Szerintem már holnap dobom le róla.
-
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1497 üzenetére
Igazad is van mert fólia nélkül az igazi. Van akit nem zavar de engem sajnos igen. Minimálisan az élesség is csökken meg fehér /világos felületeken nagyon enyhe szemcsés látvány van. Ezt sokan észre sem veszik engem meg idegesít. Mániákus vagyok 😄 . Mindegy minden hónapban veszek valamilyet amíg meg nem találom az igazit 😄 .
Este sötétebb környezetben amúgy tök jó. -
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1391 üzenetére
Nekem is jobban tetszik a képalkotása! A bőrszín is élethűbb (sokat fényképezem babámat 😁) meg a zajszűrést is jobban oldja meg (legalábbis A70-nél jobban). Akkor most már még jobban örülök , hogy ezt választottam. Kicsit megerősített, hogy jól döntöttem amit írtál amiatt . Bár a helyedben ha már ennyi telót vettél inkább vettem volna egy drágábbat, pl mi 10 vagy mi 10 pro-t és kb ugyan annyi összegnél járnál de lenne egy felsőkategóriás telód. Mondjuk nem tudtad előre, hogy tényleg megfelelő lesz e amit veszel.
-
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1389 üzenetére
A71-ben mi nem tetszett? Érdekel mert nekem az volt a másik kiszemelt. Én igazából a térerő (mert tudtam hogy abban a xiaomi telefonok jobbak mint a samsung és ez be is bizonyosodott) miatt választottam a mi note 10 lite - t meg az igényesebb jobb anyagminőségű külső miatt. Nem bántam meg! Egyedül a sík kijelző ami jobban tetszett (nem kinézetre) az A70 és 71-en. Itt a hajlítás miatt van fénytörés a két szélén ami kicsit zavar de már kezdem megszokni.
Amúgy nekem nagyon patent egy telefon ez. -
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1387 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy eddig minden(3 kivétel) telómon (11 telóm volt) mokoltam az előző telómig az A70-ig. A70-en bonyolult lett volna és azóta abbahagytam. De már nem hiányzik. Amúgy nekem nagyon jó az akkuidő miui 12-n! Az a baj nem néztem milyen miui 11-en így nem tudom összehasonlítani de így nagyon elégedett vagyok vele.
-
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1385 üzenetére
Én régen imádtam mokolni még redmi note 4 - en de most valahogy nekem sincs kedvem nekiállni. Öregszem 🙂 . Régen volt, hogy egy nap 4 romot próbáltam ki 😄 . Most én is megvárom a frissítést hátha és esetleg utána nekiállok ha nem javítják a hibákat vagy legalább egy részét.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1347 üzenetére
Nem. Direkt minden ilyet kikapcsoltam és egy tök fekete saját képet raktam és kikapcsoltam az órát. Így csak akkor látok bármit az aod-on mikor értesítés jön. Mint az értesítési led ami csak akkor villogott mikor értesítés jött.
Így néz ki link link
Persze ez csak akkor jó ha úgy akarod használni mint én. Ha nem akkor ne állítsd így be. Energiatakaékosság miatt jó így. -
Imi1981
veterán
válasz
Dimond G #1345 üzenetére
Akkor nem tudom sajnos. Nálam jól működik. Igaz én csak értesítésor látom és csak az értesítő alkalmazás ikonját. Egyik fórumtárs segített ebben és így szerintem sokkal kevesebbet fogyaszt az aod.
Más. Ez link a csíkozódás csökkentő töblet fogyasztással jár? Vagy észre sem venni?
-
vegyszer
addikt
-
rellif
senior tag
válasz
Dimond G #1280 üzenetére
Szia!
Természetesen már van hozzá MIUI12
Ha nem jelenne meg a frissítéseknél,akkor innen is le tudod tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest