-
Mobilarena
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
Sajnos neked valószínűleg nem EU priority line szállítással jött a telefon. Ugyanis hiába nem hülyék a postai dolgozók, ők csak annyit látnak, hogy csomagod jött Belgiumból, vagy Spanyolországból. Az EU priority line szállításnak pont ez a lényege. Az az Uniós ország van megadva feladónak, ahol az árú belép a kontinensre...elvileg...kivéve, ha az ottani "APEH" szúrta ki a csomagod.
-
TpS
őstag
Ez a bolt kicseszett veled, azért én erre náluk is rákérdeznék. Innen még nem rendeltem, de akkor nem is fogok. A spemallról rendeltem már többször, ott flottul ment minden, illetve a GB-t említették itt, azzal se volt gond (tőlük csak olcsóbb dolgokat vettem).
Ennek a szállítási módnak pont az lenne a lényege, és ezt így is csinálta pl. a spemall, hogy valahol behozzák az eu-ba, ha nincs saját eu raktáruk (nálam a franciáknál és a hollandoknál), és nekem már az eu-ban feladott csomag jött. Nálad ezek szerinte nem ezt csinálták, vagyis átvertek, amiért verni kell az asztalt.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a garancia kérdéses és problémás lehet. Illetve érdemes az eladásra is előre gondolni, ha esetleg nem akarja az ember évekig használni, mert szereti cserélni a vasat, olyankor jó ha még van rá magyar garancia. -
mjani1172
addikt
Ne haragudj, nem értem mi a baj. Én, bár nem fűződik semmi érdekem hozzá, sokszor leírtam (több fórumozóval együtt) hogy itt az eustock, onnan érdemes venni, legolcsóbb, leggyorsabb,félig meddig hazai, és ha gond van, itt egy ezer éves fórumos (Kelzsoca) aki segíthet műszaki dolgokban is.
Sosem fogom megérteni az embereket. -
TpS
őstag
A kínai rendelésnél a megadott követési szám nem azt jelenti, hogy fel is adták, és ott az ünnepeket annyira komolyan veszik, meg rákészülnek, hogy nálam már előfordult, hogy az ünnep kezdete előtt 1 héttel se foglalkoztak már érdemben a rendelésemmel, ezt sajnos be kell kalkulálni, ráadásul náluk rengeteg ünnep van, és mind legalább 1 hetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Google Pixel topik
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest