- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
wolfman #2966 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyesmit. Mondjuk én főleg a vezeték nélküli töltőt használom. Most rádugtam, de jól csinálja ott is.
12.5 Global-rol semmi hír? Szeptemberre ígérték, de már Október közepe van...
Más: keresek Mi MIX 3 kijelzőt, lehet törött is, csak adjon képet tutira.
-
falabu88
aktív tag
-
jFox
addikt
válasz
wolfman #2951 üzenetére
Én régóta használok kínai telefonokat, és anno a névtelen olcsó mobilok aztán tele voltak mindenféle "hasznos" programmal, hogy elmondhassa a gyártó, hogy az is egy extra tulajdonság...
Főleg, ahogy rzoli is említette, kínai nyelvterületen értelmezhető programok. Pl. QQ Messenger, UC browser, Baidu kereső meg hasonló nyalánkságok. Na meg a semmire sem jó, csak reklámokat feldobáló szörnyedvények. Ezek a bloatware-ek. A Chrome meg a MiBrowser nem tartozik szerintem ebbe a kategóriába. Én mindkettőt kipróbáltam, használtam egy darabig, de végül maradtam az Opera-nál. -
Speed®
titán
válasz
wolfman #2892 üzenetére
Csak itt a fórumon tapasztalom az egyéb anomáliák mellett, meleg/hideg színárnyalatok közt vált egy sima textbox lenyitásnál vagy görgetés közben is, ha megjelenik egy-egy beszúrt kép. Rendkívül idegesítő..konkrétan azon agyalok, hogy visszaállok Pie ROMra, hátha..a 2S ilyen ökörségeket nem csinált :S
-
rzoli
senior tag
-
jFox
addikt
válasz
wolfman #2709 üzenetére
1)
Ezt az Always-On display funkció-nál tudod beállítani a "Ha értesítés érkezik és a képernyő ki van kapcsolva" menükont alatt
2.)
Beállítások - Értesítések - Értesítési felület.
Itt lehet állítani, hogy hogy nézzen ki az értesítés.Én inkább azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet bír az akksi minden egyes frissítéssel. Kicsit iPhone feeling...
-
rzoli
senior tag
válasz
wolfman #2690 üzenetére
A mostanival nekem nincs semmi gondom, a miui 12 bevezetésekor magától lecserélte a hátteret a nagyon csicsás szuper mars-ra, na az ette az energiát. De visszatettem a régi statikus fotómat, és nincs gond.
Ami "probléma" lesz vele, hogy szeptember elején megszűnik a heti rom támogatása, frissítése, utána vagy stabil, vagy valami custom.
Persze ez is inkább lelki megrázkódtatáspár hónapig még jó az, mielőtt visszakerül rá a global stable.
-
fisi
senior tag
válasz
wolfman #1889 üzenetére
Szia!
Na ugyanez volt ma velem is a Mi 9- el, és kurvára bosszantó. Én is csodálkoztam miért pittyeg a teló mire kivettem a nedvesebb belső zsebből (kissé kiizzadtam tehát nem eső általi nedvesség) már kérte is a biztonsági kódot. És ez egymás után 4x- na elmennek a picsába az ujjlenyomattal így...
Bezzeg a sima hátsó ujjlenyomatos Redmi Note / pro -val ilyen nem fordult elő.
Kellett nekem ez a retek flagship fos- a hitvány akku időről nem is beszélve kevés használattal se bír ki egy napot szinte, remélem megáll a Xiaomi a lejtőn mert a Mi max 2 óta csak a fejem csóválom... -
Zototh64
őstag
válasz
wolfman #1877 üzenetére
Nyilván izlések és pofonok, de az ujjlenyomat miért nem jó?
Annál egyszerűbben és gyorsabban és biztonságosabban nem nagyon lehet kinyitni a telót.
Mindazonáltal minden egyéb feloldási kísérletre nem old fel.
Tehát se zsebben, se sehol máshol nincs kéretlen hívás, app indítás, semmi.
Két mutató ujjamra van beállítva, ahogy kézbe veszem, egyből rajta az ujjam, és már megy is.
Ha nem akarom, akkor másképpen fogom meg.
De mint ahogy kezdtem is, nekem így jó és kényelmes, másnak másképpen. -
Maist
senior tag
válasz
wolfman #1858 üzenetére
Nekem, aki Mix 2, Mix 2s után érkezett ide, nem újdonság, hogy nincs zsebmód, ugyanis az ultrahangos közelségérzékelős telefonjaiban a Xiaomi-nak nincs benne ez az opció. Ennek okaként azt lehetett olvasni külföldi fórumokon, hogy az alkalmazott technológia magasabb fogyasztása miatt nincs ez a menüpont, mert akkor szépen lemerülne a zsebedben a telefon (mondjuk így is, csak a kijelző, meg a zsebtelefonálás miatt). Egy megoldás van csak, ahogy fentebb írták, dupla koppos ébresztést ki kell kapcsolni, mert a dupla kopp tulajdonképpen két érintés érzékelés egymás után bizonyos időn belül, és emiatt a zsebed anyaga, ha kétszer "úgy" hozzáér a kijelződhöz, akkor máris be van kapcsolva. Mondjuk ettől még az nem világos, hogy a képernyőzáron is hogy jut túl, de azt te biztosan tudod, miért van. Ami még segít, hogy a képernyőzár beállításainál a dupla koppos altatást viszont be lehet kapcsolva hagyni, mert, ha bekapcsol valahogy zsebben, akkor ugyanúgy hamar ki is kapcsol. Továbbá legyen valamilyen képernyőzárad (kód, minta), mert az is segít a helyzeten. Dupla koppos ébresztés kikapcsolásával, és képernyőzárral, meg amit még írtam, el is fogod majd felejteni ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Packeta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest