- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
én is idegenkedtem tőle. nálam az van, hogy a bankkártyám mellé van egy virtuális webkártya és az van a paypalal összekapcsolva. amikor tudom, hogy veszek valamit bankon belül utalom át a webkártyára és kész. utána ott nem marad semmi, így nagy baj nem történhet.
viszont volt már egy ebay rendelésem ami kamu volt és a paypal mindent visszafizetett.
-
mgaben
senior tag
Remélem nem büntiznek meg, bár már párszor volt róla szó. Én most ibuygou-ról rendeltem meg. Ez már a hivatalos EU-s változat. EU töltővel, EU (2év) garival, 130k átszámolva, GLS-el, mert ahhoz van tracking number.
Egyedül a telenoros hiba van jelen, de az pár másodperc alatt orvosolható minden restart után. És készül a hivatalos javítása is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged