- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
Óó ez csak egy 50 colos változat szóval ez egy negyed esetleg.
És még csak nem is OLED.
Épp ez zavar, hogy a youtube meg a netrádió az tök baró volt benne. Pláne, hogy lehet "beszélgetni" a távirányítóval. Van másik médialejátszó is otthon ami "megmaradt" ...az se viszi rendesen a 4k-t. De még az hagyján. Ami inkább zavar az a szín. Azt sehogy nem tudom rendesre belőni. -
marilllyo
veterán
Srácok!
Kaptam kölcsön (nézzem meg és ha tetszik, akkor vegyem meg 10k-ért) egy ilyen készüléket egy ismerősömtől.
Egy Panasonic EX780-as TV-vel használnám, de számos problémával szembesültem. Nem tudom, hogy mi az ami user error vagy mi az ami "ez ilyen".Kodi, VLC-vel a 4k tartalom akad. Egyes részeknél nagyon droppol.
A színek nem stimmelnek. A TV beépített youtube appjával egy standard "4k 60fps" videót gyönyörűen játszik.
Ugyanez a videó a MiBox-ról játszva nem jó. Kiégett színek...felét meg sem bírta jeleníteni. Nagyon nem tudtam a beállításokban sem variálni. Felraktam a felbontást 4k-ra aztán ott egy féle lehetőség volt a színeket illetően.
Ugyanez a PS4 beépített yt appjával szintúgy tökéletes.Egyébként tetszene mert a menürendszer az jobban kézreáll youtubozásnál, netrádiónál mint a TV gyári rendszere de így kvázi használhatatlan. :/
A rendszert nem frissítettem. Biztos nem oreo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest