- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
Óó ez csak egy 50 colos változat szóval ez egy negyed esetleg.
És még csak nem is OLED.
Épp ez zavar, hogy a youtube meg a netrádió az tök baró volt benne. Pláne, hogy lehet "beszélgetni" a távirányítóval. Van másik médialejátszó is otthon ami "megmaradt" ...az se viszi rendesen a 4k-t. De még az hagyján. Ami inkább zavar az a szín. Azt sehogy nem tudom rendesre belőni. -
marilllyo
veterán
Srácok!
Kaptam kölcsön (nézzem meg és ha tetszik, akkor vegyem meg 10k-ért) egy ilyen készüléket egy ismerősömtől.
Egy Panasonic EX780-as TV-vel használnám, de számos problémával szembesültem. Nem tudom, hogy mi az ami user error vagy mi az ami "ez ilyen".Kodi, VLC-vel a 4k tartalom akad. Egyes részeknél nagyon droppol.
A színek nem stimmelnek. A TV beépített youtube appjával egy standard "4k 60fps" videót gyönyörűen játszik.
Ugyanez a videó a MiBox-ról játszva nem jó. Kiégett színek...felét meg sem bírta jeleníteni. Nagyon nem tudtam a beállításokban sem variálni. Felraktam a felbontást 4k-ra aztán ott egy féle lehetőség volt a színeket illetően.
Ugyanez a PS4 beépített yt appjával szintúgy tökéletes.Egyébként tetszene mert a menürendszer az jobban kézreáll youtubozásnál, netrádiónál mint a TV gyári rendszere de így kvázi használhatatlan. :/
A rendszert nem frissítettem. Biztos nem oreo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest