- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheBerzerker
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a horizon go, csak légegérrel megy, de azt nem lehet megoldani, hogy telefonon elindítom, hogy chomecasttal kitolom a miboxon keresztül?
Ha igen akkor hogyan megy ez a chromecast dolog?
Köszi!
-
TheBerzerker
csendes tag
Lehet én vagyok láma, de egyszerűen nem találtam meg, hogy hol lehet bridge modeba állatíni a routert. Kerestem videót, találtam is, el is kezdtem, de amikor be kellett volna lépnem a routeren megadott ip címmel nem jött be semmi.
Ha csak simán belépek a router beállításaiba ott nincs olyan mode, hogy bridge vagy passtrhough.
Most per pillanat simán be van dugva az gigabites portba a tp link router és arra csatlakozom.
-
TheBerzerker
csendes tag
válasz
vampire17 #4748 üzenetére
Van egy AC-s tp link routerem, ami tud 5ghz-et is. Akkor bekötöm az egyik lan portba (ami nem az 1000 megabit), arra csatlakozom, és a 1000-esbe meg bekötöm az asztali pc-t. Akkor ez elvileg megoldja ha jól értelmezem.
Köszi a segítséget. majd jelentkezem, hogy működik-e a dolog rendesen
-
TheBerzerker
csendes tag
Tegnap teszteltem az HBO go-t. Nálam működött, ha nem is tökéletesen. Volt néha egy néhány tized mp-es megakadás, de ha ember nem figyel oda rá, szerintem észre se veszi.
Amivel viszont gondom van, az a plex. Ott viszont fél-1 percenként megakad a kép, és a sávszélességre panaszkodik. 1000-es digis netem van (tudom, hogy wifin nem jön annyi) és a szolgáltató gyári huawei modemét használom. Nem kéne megakadnia az 1080p-nek a 720p-nek meg pláne. Ötletek? Buzeráljam a wifi portokat?
-
TheBerzerker
csendes tag
válasz
Steve1207 #4736 üzenetére
Engem azért leginkább a fényereje zavar. Az adatlapi 800 lument biztos tudja valamikor, de nem filmnézés közben. Teszteken talán 265 körül van a legvilágosabb beállítása, és azért ehhez képest egy dlp simán nyomja cinema modeban a 1000-1300 lument. Azért az egészen más. Lesz azért ugrás a ledes 720p, meg az izzós 1080p között. A kontrasztaránya is 4x jobb.
-
TheBerzerker
csendes tag
Hát ez a projektor nekem gyanús...
-
TheBerzerker
csendes tag
Én egyenlőre semmi ilyet nem tapasztaltam. Mondjuk én nem frissítettem.
-
TheBerzerker
csendes tag
Nos, megvettem, beüzemeltem, a szemetet kitakarítottam róla. Eddig a netflix, hbo go, és a plex tökéletesen megy. Horizon go-t még nem próbáltam, de még nincs légegerem, és ha nem lesz rajta akkor se szarom össze magamat. Összegezve a dolgokat, eddig gyönyörűen teszi a dolgát.
Egyenlőre a proji audio kimenetét használom egy kis hangfallal, de célkeresztben van 1-2 soundbar, majd meglátjuk. Első körben magát a prjektort szeretném lecserélni. Azt nézegettem, hogy a DLP 1080p projik már egész korrekt áron vannak. 170ből megvan egy minőségi belépő 1080p proejktor. Ugyanebből egy ledes 300 és karcsúbb kontraszttal és fényerővel. Azt számolgattam, hogy az eco módban garantált 6-8000-es izzóélettartam esetén még ha 2x is kell izzót vennem, akkoris kihúzom vagy 6-7 évig vele és a ledes ára alatt vagyok. Szóval ebből nyáron csere lesz
Gyökér vagyok, nekem fontosabb a 3-4 méteres kép, mint a 4k meg a 3d szarságok
-
TheBerzerker
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Mibox S-t. Amire használnám egy LG PW800G projektorral
- netflix
- HBO go
- horizon tv
- és plex vagy valami hasonló cuccal asztali pcről tolnám ki wifin a 720p mkv videókat.Ahogy néztem erre tökéletes lenne, azonban olvastam pár aggasztó problémát a boxxal kapcsolatban. Pl azt, hogy gyakori újraindítást igényel, sokszor beszaggat még 1080p videóknál is, meg, hogy baromira melegszik.
Ezekkel kapcsolatban mi a tapasztalat? Nálam egyenlőre marad a 720p projektor, de tervben van egy 1080p-re való csere. Engem nem érdekel a 4K sokkal inkább 2-3 m széles kép.
Igazából a MIbox s és a google chormecast 3 között vacilálok, csak nem akarom telefonról buzerálni a dolgokat, de ha nagyon muszáj azzal is megtudok barátkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- FIIO BTR3K bluetooth fejhallgató erősítő DAC
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged