Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Sokat gondolkodtam, hogy miként fogalmazzam virágnyelven, de nem akarom.
Mindenkitől elnézést kérek, de a nálam lévő 3-as box, egy sapka kakit ér, mióta frissítették.
Konkrétan naponta kell újraindítani, mert bekapcsás után, belefagy a YouTube-ba.
Már néhányszor falhoz akartam csapni, miután kizárólag a táp kihúzása után, lehet használni.
Ez így használhatatlan. -
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Keresőben rápróbáltam, de nem találtam hasonló problémát, az a gondom, hogy a boxot kikapcsolva, egy idő után, visszakapcsol magától.
USB-s egér+bill. kombóval használom, arra már rájöttem, hogy a box kikapcsolása után, az egeret mozdítva, azonnal "éled" a box, de erre már figyelek, beteszem a fiókba.
Viszont hiába pakolom el az USB-s cuccokat, visszakapcsol magától.
Van másnál is ilyen probléma?
Délután megnézem a jelenlegi szoftver verzió számát. -
Dr.Zoo
őstag
Rendeltem egy boxot az eustock-tól, kíváncsi leszek.
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy MI3-as box vásárlásánál, itt a PH-n találtam 23-ért Magyar nyelvel, garival.
Sose volt még boxom, nem értek hozzá. Van itthon egy Celcus TV-m, ezt szeretném "okosítani".
Kicsit visszatart a 6-os Android, illetve a billentyűzet hiánya.
A telefonom egy redmi 4x, esetleg össze lehet lőni úgy a boxal, hogy azt használom billentyűzet gyanánt?Minden választ, előre is hálásan köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest