- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alexandrosz #5701 üzenetére
Suttyósság vagy sem, de ha elég olcsó, a népek megveszik
Egyébként ha maradsz HBO GO, Netflix, Youtube vonalon (vagyis csak stream-elsz), akkor akár elég is lehet. Feltenni egy 3rd party launcher-t, esetleg Kodi-t használni mindenféle plugin-ekkel, és nagy film adatbázissal, na, ahhoz szvsz. már lehet kevés lenne.
Egyébként a 4K-s verzióról még semmi hír. -
marquuard
veterán
válasz
alexandrosz #5469 üzenetére
Köszi! 4K külső vinyós tartalmakra jó lesz a VLC is? Hátha tudod ezt is.
-
marquuard
veterán
válasz
alexandrosz #5466 üzenetére
Melyik fájlkezelő ismeri fel a pendriveot ami megy boxon is?
-
S-eye
senior tag
válasz
alexandrosz #5322 üzenetére
Ez ennél rosszabb, ilyen volt nálam régen. Amikor problémás volt egyszerűen nem volt hajlandó használni az 5G-s WiFit. Telefonon és laptopon pedig simán ment minden.
-
kispesti
csendes tag
válasz
alexandrosz #5322 üzenetére
Érdekes, én főleg HBO go használatánál veszek ilyet észre, amúgy nem. De egy pillanat alatt megoldódik.. na jó, 2-3 pillanat alatt
-
Peczek
aktív tag
válasz
alexandrosz #5199 üzenetére
Köszi, giga like
-
Peczek
aktív tag
válasz
alexandrosz #5196 üzenetére
Megnyitottam Chrome-ban az oldalt, ott van ilyen hogy jobb egérgomb: oldal átküldés a MIBOX3 eszközre, lehet, hogy ez az, este megpróbálom, hogy működik-e.
Köszi.
-
ntomka
nagyúr
válasz
alexandrosz #4324 üzenetére
Az mit takar? 😁
-
Steve1207
veterán
válasz
alexandrosz #4271 üzenetére
Mert szimplán a videó forrást "streameli". Feliratot külön az app rakja mellé, különálló filmeknél ott van mellette a felirat fájl. Égetett felirat a menő, mint 10 éve
Szerintem az se megoldás, ha a videó tartalmazza a feliratot és a plusz hangsávot, mert ilyen esetben gondolom nem lehet választani. De ez utóbbira kíváncsi lennék, ha default egy feliratsáv, hogy megjelenjen és hozzá van muxolve azt esetleg átengedi? Bár szerintem ezt is magának a lejátszónak kellene kezelnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest