- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Ez a probléma nálam is jelentkezik. Azért tartom problémának, mert a 8 oran keresztul bedugva hagyott pendrive ("kikapcsolt" boxba) olyan forró volt, hogy alig tudtam megfogni. Azert egy HDD-t igy nem hagynek radugva.
Sajat forumukon olvastam, hogy regen volt power off, most meg nincsen. Ez eleg nagy ervagas ha azt nezzuk, hogy igy pl lefekves elott mindig ki kell majd huzni a periferiakat.
-
Szerintem nem fogja egyhamar kinyírni,de mivel azokat nem feltétlen folyamatos 24órás működésre találták ki,így lehet hogy túl jót tesz az élettartamának.Az enyém ha jól tudom nem parkoltat,így az olvasófej tovább bírja,viszont a HDD-k jórésze parkoltat,ami rövidíti az élettartamát.Persze ez nem azt jelenti hogy fél év alatt el fog pusztulni,sőt az se biztos hogy idő előtt meg fog halni,de a fej parkoltatós vinyók általában rövidebb ideig élnek mint azok amik nem parkoltatják az olvasófejet.
Legalábbis én így tudom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest