- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Nekem is megy szépen minden, egy dolgot hiányolok: a feliratnak az előző lejátszómon lehetett adni hátteret, külön beállítási lehetőséggel, hogy mennyire legyen áttetsző. Ez itt sajnos nincs pedig bizonyos helyzetekben sokkal jobban olvasható a felirat egy kis háttérrel, és sokkal elegánsabb is.
-
gyugyo79
addikt
Most mert kérdezted én rádugtam egy steam kontrollert (ez van itthon nekem csak) és játékot már lusta voltam ugyan rátölteni és azzal megnézni de minden gombja élt tudtam vele a boxot irányítani még egér kurzort is rakott a touchpad részéhez, szóval kb csak a mire mit csináljon lehet bármiben a szűk keresztmetszet de amiben ez állítható azzal működne. Persze, hogy az analóg kar az mint analóg funkcionál e vagy csak sima ki/be gombként azt ez a gyors tesztem nem mondja meg ...
-
azbest
félisten
biztos kell hozzá root? az xbox360 kontroller is megy alapból. A pécés wireles kütyüvel használtam.
De ahogy látom xbox one is megy [link]Egyébként a nemzetközi változat rootolásával pont az előnyeit lehet kiölni belőle. Nem biztos, hogy utána működik továbbra is a cast képesség, a netflix hd felbontás vagy más hasonló szolgáltatás.
Ha valaki eleve rootolni akarja, akkor lehet jobban jár a kínai verzióval, ami ugyanez a hardver olcsóbban és arra próbálhat mókolt android tv rendszer vagy a kínai rendszert google-sítei. Persze azzal sosem fog működni az előfizetés és a chromecast mód. Vagy vannak 30-40 dolcsi körül már noname boxok ilyen chipsettel és libreelec-kel lehet velük filmezni.
-
gyugyo79
addikt
Kodival is ? Mert ugye van az az ismert hibája, hogy az ac3 forrású videónál jelentősen késik a hang a képhez képes sok mindenbe meg van aminél ha be van kapcsolva, hogy ac3-on adja át a hangot el sem indul a lejátszás.
Viszont a NETFLIX -ről én nem olvastam, hogy baj lenne vele meg sokan KODI-n át használják a PLEX-et (plexkodiconnect) mert a KODI -val is jó a hang.
Nekem még min 1-2 hónap mire megint előfizetek a NETFLIX re 1-2 hónapra amíg végig nézem ami érdekel ezért azt saját tapasztalatból én nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest