- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ezek szerint rosszul emlékeztem és nincs olyan hogy a digitális bemenet legyen engedve, az valószínűleg mindig aktív. Vagy régebbi firmware verziókban volt, és ezt is kivették közben.
Próbálkozni kell mi lehet a jó. Most hirtelen neten keresgélve azt néztem hogy a DRC: RF kellhet neked, de nem tűnik logikusnak. Sokkal inkább a Sound Output: Auto, mert akkor nem akarja konvertálni PCM-re.
-
DarkByte
addikt
Mini-Toslink-ból Toslink adapter kábellel össze lehet kötni az erősítő optikai bemenetével és akkor S/PDIF formátumban van digitális audio átvitel. A menüben úgy emlékszem van a settings alatt opció a digitális kimenet engedélyezésére.
De S/PDIF-en tudtommal egyedül AC3 és DTS kódolással lehet 5.1-et átvinni, LPCM 5.1-hez nem elég a sávszélessége (igazából mesterségesen limitálják ezt, hogy csak HDMI felett lehessen veszteségmentes nagy felbontású hangot átvinni DRM védelem mellett).
De szerintem maga a box nem tud átkódolni, csak ha amit éppen lejátszol, ha ilyen hangsávval bír, vagy olyan formátumról van szó ami tartalmaz AC3 és DTS magot (Dolby True-HD / DTS-HD Master Audio) akkor azt áteresztő (passthrough) módon át tudja adni SPDIF-en is. Elvileg Kodi-val működik, de én nem próbáltam, más esetleg majd elmondja mi igaz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest