- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
válasz
artifexor #7884 üzenetére
a távirányító kapcsán úgy tapasztaltam az utóbbi hónapokban, még előző verziókkal, hogy egy újra párosítás tud segíteni. Ha vacakol és nem kapcsolódik a táv magától, hanem újraindítás után, akkok elsőre persze újra kell indítani, de utána a menüben távolítsd el és párosítsd újra a távot. Aztán lehet jóideig nem lesz gond vele.
Nekem mindig be van kapcsolva, max véletlenül altatom be, ezért bekapcsolós problémákkal nem találkozom. Erre amúgy ebben pont nem volt ígéret. Korábbi frissítések kapcsán merült fel, hogy talán javították. De a bekapcsolós dolog is összefügghet a távirányító leszakadásával. Telefonomon van infra port és azzal szoktam tudni kapcsolgatni általában akkor is, ha a saját távval nem akar menni. De néha tényleg be tud állni mint a szög.
Reggel sikerült pár szót csetelnem a fejlesztők kapcsolattartójával és megpróbálnak utánanézni annak is, hogy a ghosting megszünésével most még látható enyhe csíkozódással [link] tudnak -e valamit kezdeni. A ghosting megszűnésével érezhetően részletgazdagabbnak látszanak a 4k videók már így is. Ez a csíkozódás csak sötét háttéren erősen kontrasztos esetben pillanatokra jön elő.
makoj30
ahogy írtam, béta frissítésre akkor tudsz jelentkezni, amikor meghirdetik a publikus mibox facebook csoportban [link] , esetleg megpróbálhatsz a fejlesztők kapcsolattartójának [link] írni üzenetet azzal, hogy melyik fajta boxod van és mi a serial numbere és hogy szépen kéred vegyenek fel a béta programba. De csak a legközelebbi béta kiadásakor érkezik új update, a már kiadott verziókat nem jellemző hogy kiküldjék újabb résztvevőknek egyénileg.És a béta nem azt jelenti, hogy minden szuper dolgot előbb megkapsz, hanem az is előfordulhat, hogy brickeli egy félresikerült frissítés a készüléket. Vagy megkapsz valami olyan, hibás módosítást, amitől sokkal rosszabb lesz. Szóval ennek tudatában akart kísérleti nyúl lenni
-
törölt tag
válasz
artifexor #7884 üzenetére
Maga a Xiaomi kezd el***** nagyon. Lásd MI FIT app 1 éve már hogy angol lett,azelőtt magyar volt teljesen. Vagy a fentebbi hibám a MI BOX S-el. Régen szerettem a gyártót most meg....van egy okosizzóm meg egy AX1800 Router ami problémamentesen megy.
Szerk: Amióta minden online van,valahogy a gyártók kezdtek xarni mindenre. Tisztelet a kivételeknek!
Tudok jelentkezni a BETA frissitésekre?
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest