- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve1207
veterán
válasz
nonamas #9344 üzenetére
Alapvetően egy Kodi, bár én felhagytam vele, mert más funkcióját nem használom mára, beépülőket se így elég fölösleges. VLC váltotta sima hálózati lejátszásra, SMB végre jól működik végre náluk is kb fél éve, éve, tud feliratot is keresni online (igaz fapadosan, de működik). Eddig két apróságot tapasztaltam, amivel tudok élni, egyik, hogy néhány tömörítést nem szeret, így elkezd csúszni a hang (csak ősrégi tömöríłtéseknél tapasztaltam, ellenben egy Kodi ezt nem csinálta), szóval ilyennél elég előre vagy hátra tekerni pár mp-et és ismét megy normálisan egy órán keresztül. Másik, hogy nem tudod jelölni, hogy mit néztél meg, így ömlesztett mappában kicsit bonyolult a nyomonkövetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged