- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Baluka71 #9638 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások, itt kikeresed a Kodit és gyorsítótár törlése. Ha akkor se javul meg akkor az adatok törlése is. Utóbbinál minden beállítás elveszik benne, mintha most telepítetted volna. Szerintem skinekkel nem érdemes szórakozni, idejétmúlt dolog, lassíthatja is, nem minden menüpont kompatibilis, nem ér ennyit szenvedést.
-
Steve1207
veterán
válasz
Baluka71 #9636 üzenetére
1. Tv hangerőt feljebb kell venni, ami ott be van állítva úgymond azt a maxot éred el, ha felveszed a box hangerejét. A legtöbb "külsőleg" beszerzett videó amúgy is halkabb.
2. Passz, rossz codec, lassú smr-es hdd, de simán a hdd keret is okozhatja, amivel rákötöd, hogy belassul. Ha túl magas a bitrate szintén.
3. CEC miatt van, Sony-nál Bravia link vagy Bravia sync a neve. A box beállításaiban kikapcsolható a CEC, de tv oldalról is korlátozható szerintem és akkor ténylegesen az adott eszköz az adott távjával fog csak működni. Lehet elég a box-on kilőni, de én sose használtam/szerettem. -
Baluka71
tag
válasz
Baluka71 #9635 üzenetére
Üdv. Ok közben sok mindent megtaláltam. Most már tudok lejátszani.
Három kérdésem lenne.
1. Miért olyan halk az összes film? Szerintem legalább fel olyan halk minden, mintha a tv saját playerén keresztül nézném a filmet.
Lehet ezt valahol állítani?
2. A régebbi filmeket úgy játsza le az összes player, hogy kb fél percre megakad
a film és csak a hang megy tovább. Ennek mi az oka?
3. Az normális, hogy a Sony tv távirányítójával tudom a media box-ot irányítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest