Új hozzászólás Aktív témák
-
Baluka71
tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy a boxon bármelyik player (Kodi, VLC, stb) ezeket a formátumú, régebbi filmeket úgy "játsza" le, hogy kb. 1 másodpercig megy a kép aztán megáll vagy 10-20 mp.-ig, de a hang megy tovább az állókép allat, aztán a kép is tovább ugrik és megint megy 1-2 másodpercig... stb.
A TV-im (LG, Sony) lejátszák ezeket ugyanerről a drive-ról és a számítógépen a VLC is simán lejátsza.
Ötlet?
-
Baluka71
tag
válasz
Steve1207 #9637 üzenetére
1. és 3. probléma megoldódott. Nagyon köszönöm. A halk működés miatt a box távirányítót kellett újra hozzárendelni a tv-hez.
2. Nem gondolom, hogy ezek a problémák, mert a 2 tv (lg, sony) simán viszi ezeket a box-on brutálisan akadó filmeket.Lenne egy új bajom is. A kodira letöltöttem az Aeon9 skint, amitől ki is feküdt. Most ebben áll. Erre van megoldás?
-
Baluka71
tag
válasz
Baluka71 #9635 üzenetére
Üdv. Ok közben sok mindent megtaláltam. Most már tudok lejátszani.
Három kérdésem lenne.
1. Miért olyan halk az összes film? Szerintem legalább fel olyan halk minden, mintha a tv saját playerén keresztül nézném a filmet.
Lehet ezt valahol állítani?
2. A régebbi filmeket úgy játsza le az összes player, hogy kb fél percre megakad
a film és csak a hang megy tovább. Ennek mi az oka?
3. Az normális, hogy a Sony tv távirányítójával tudom a media box-ot irányítani? -
Baluka71
tag
Kérnék segítséget. HELP!
Ma vettem a Xiaomi media box-ot. Bár nem értek hozzá, de nem gondolom, hogy a kezelése bonyolult lenne, DE:
1. Először csatlakoztattam az usb-hez több drive-ot is filmekkel, és böngészésre mentem ami folyamatosan törölni és formázni akarta a winyókat. (Amúgy ez a böngészés azóta el is tűnt...)
2. Felraktam a VLC-t és a Kodit. Ezek már látják a drive-okat és rajtuk a mappákat (hurrá) viszont mindegyik mappára azt mondják, hogy üres.
3. Csak valami sima kék media player app látja a filmeket, de az meg vagy olyan halk, hogy kopp hangerőn se nagyon hallani, vagy 2 mp. -ig megy a film aztán megáll és csak a hang megy tovább.
4. Hiába törlöm a menüből a távirányítót, ugyanúgy irányítja a tv-t. Ja és a tv távirányító is irányítja a box-ot.Tudna valaki segíteni? Én csak filmet szeretnék nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged