- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l!nk87
aktív tag
szia
Én wp-vel használom,elég szegényes az alkalmazás és akkor nagyon finoman fejeztem ki magam
2 és fél program van,azért fél,mert csak beta állapotú,meghívó kell,hogy használhasd,és nem sok mindenre jó... én a bind mi band nevű alkalmazást használom,érdemes megvenni a pro verziót (500Ft egy évre),tovább nem is tervezem ezt a kütyüt,addigra talán a wp10 miatt lesz más alternatíva is
amit mutat a progi,lépésszám,ezt vissza is lehet nézni napi bontásban (mondjuk a futást nem számolja rendesen), de nagyjából pontos,ezen kívül az utolsó alvást tudod megnézni,mennyit aludtál,hányszor ébredtél fel. És végül ébresztésre alkalmas még,van smart mód is,én még nem próbáltam,nekem elég a sima rezgő ébresztés is. Ha van egy androidos tableted,és bt 4 van benne,azzal használd inkább véleményem szerint 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest