Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor72
aktív tag
Ma megjött a cucc, de nem kapcsol be, nincs semmiéle ledes aktivitás hiába töltöm már vagy fél órája.
Nálatok mennyi idő kellett hozzá hogy életre keljen?
Nagyon úgy néz ki hogy kaptam egy rosszat.Köszi.
-
VMatteo
őstag
meg vehetem?valaki átfutná gyorsban? Amennyire tudtam lefordítottam
-
Neck
veterán
Én a napokban rendeltem a Banggood-ról, ott volt a legolcsóbb azok közül a weblapok közül, ahol nézelődni szoktam. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbban máshol is, de én már untam a keresést.
Egyébként azt hiszem kb 1000-1200 forintért lehet kérni kínai expressz, vagy UK hagyományos kézbesítést is, úgy hamarabb megjön (én kértem, mert így került annyiba, mint máshol alapból, és 8-10 nap alatt itt van).
-
VMatteo
őstag
Sziasztok, honnan lehet most legolcsóbban megrendelni?
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
iOs alatt is mükődik? -
Cobyka
csendes tag
HTC One M7 5.02-es android update után már a smart unlock funkciót is tudja.
Nincs több pattern rajzolgatás :-)
(néha nem működik, ha épp visszaérek a telefonhoz és nem veszi észre mielőtt unlockolnám, de ez igen ritkán fordul elő) -
Wilika
aktív tag
válasz
thenameless #287 üzenetére
Én szoktam zenét hallgatni vezeték nélkül. Semmi összetűzés nincs.
Biciklizésnél szerintem max az út recegését számolná. -
thenameless
tag
Üdv Urak!
Használja valaki úgy, hogy közben stereo bt headset-et is használ? Működik?
Illetve: Kerékpározással tud valamit kezdeni?
Thx -
Lolobridzs
csendes tag
válasz
Lolobridzs #285 üzenetére
közben megoldódott...
le kellett törölni az eszközt a beállításoknál.
10 napi használat után is 75% az akksi. Pedig éjjel-nappal megy -
Lolobridzs
csendes tag
Sziasztok.10 napja használom a mi bandom. Eddig minden úgy ment, ahogy illik, de tegnap óta a feloldás nem működik rajta. Kis dolog, de én ezt szerettem benne a legjobban. Azóta 3x újraindítottam a telefont (xiaomi redmi note 4g) valamint a bluetooth-t is. Kiszedtem ezt a feloldó ábrát is, majd ismét beállítottam, és nem működik. Hiába van már rajt a kezem a telefonon. Find Band működik, érzekeli rendesen, rezeg a csuklóm. A többi funkció is rendben van.
Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni? -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #275 üzenetére
Még néhány kérdés
A szürke részénél egyik felén, nektek is van egy kicsi rés a gumi meg a fém között?
Mennyire pontosan számolja a lépést és a métert?
Mi alapján számolja a lépéseket?
Ha valaki elmegy egy szórakozóhelyre, és "táncol" akkor megorul a kütyü?Hiába regisztráltam a magyar fórumra a magyar appert, nem kapok megerősítő emailt :\
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Vettem egy ilyen eszközt
Melyik programot toltsem le hozzá? -
moordavid
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi 1s-el működik? Mert ahogy olvastam 4.4 kell alá, de a redmin 4.3 van. Persze ez alapján már kérdeznem is felesleges, de más fórumban azt írta valaki, hogy van rá mód....
-
Egyébként szuper lenne egy e-ink kijelzővel, melyen csak az órát és a percet mutatná (na jó, a dátum is kiférhetne), így csak percenként kéne frissíteni. Gyakorlatilag semmit sem enne így a kijelző.
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #270 üzenetére
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a kütyü mutatja a pontos időt? -
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #265 üzenetére
Tárgytalan, Wear-ben megtaláltam a beállítást (nagy nehezen).
-
bollokcs80
Korrektor
AZ új 1.3 magyart feltéve nem mennek az értesítés-jelzések LG L9 II-n. Másnál is jelentkezett?
-
Na, nekem is megjött a Mi Band tegnap, és nagyon állat, eddig csupa pozitív csalódásban volt részem.
-
M0RGI
őstag
válasz
bollokcs80 #260 üzenetére
Köszi!
-
Wilika
aktív tag
válasz
bollokcs80 #260 üzenetére
Nekem úgy tűnt, hogy az angol appban van lehetőség az értesítések azonnali átvitelére (kivéve hívás, az továbbra is három másodperc).
-
bollokcs80
Korrektor
-
Garyka
tag
Hi
Mindig kell neki a bluetooth osszekottetes vagy eleg ha csak napjaban parszor csatlakozik, hogy szinkronizaljon?
-
daczkó
aktív tag
Január 26-án rendelt karperecem ma jött meg a Banggood-tól. Még nem tudtam kipróbálni, majd töltenem kell, de hamarosan jelentkezem.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen kütyün.
A telefontól való eltávolodást jelzi? Ha nem, csak szoftver kérdése, hogy működjön? -
Wilika
aktív tag
Meg is jött, eBay-ről rendeltem.
-
Wilika
aktív tag
Az nálam elég változó.
Igazából az erőnlétem is nagyon változó. Van amikor alig bírok magammal, úgy húzok végig az Árpád fejedelmen, viszont van amikor olyan, mintha szembeszélben tekernék fel a mátrára.
Érzésre azt mondanám, hogy az előbbi esetekben többet pörög a szívem.
Néha elgondolkodom, hogy egy pulzusmérő jó móka volna, csak kíváncsiságom kielégítése végett, hogy ilyenkor hogyan alakul a szívverésem. -
-
Dava
tag
válasz
Cathfaern #246 üzenetére
Az anyagcseréd mégis hogy befolyásolná azt, hogy mennyi kalóriát viszel be? Az elégetés gyorsaságát befolyásolja, és nincs köze ilyen értelemben a mozgáshoz.
Más a súlynövekedés, meg a hízás
Azt a nagyobb összeget bizony elveszítenéd.
[Itt] egy cikk a témában, ha kicsit bővítenéd a látóköröd, egy mondatot azért kiemelek:
"In the past decade, there have been a slew of studies suggesting that the calories-in/calories-out theory of weight gain is an oversimplification."
-
Cathfaern
nagyúr
Ööö de, ilyen egyszerű matek
"Anyagcsere, a táplálék minősége/összetétele, genetika"
Ezek mind azt befolyásolják, hogy mennyi kalóriát viszel be (figyelem! mennyit kalóriát viszel be =!= hány gramm kaját eszel).
"genetika, a mozgás típusa, kiinduló súly"
Ezek meg azt befolyásolják, hogy mennyi kalóriát égetsz el."Az se mindegy, hogy zsírt szedsz fel vagy izmot"
Ez tény. Viszont azon nem változtat, hogy súlycsökkenéshez kalória deficit kell. Súlynövekedéshez meg kalória többlet."Én pl. egy dekát se híztam a karácsonyi szezon alatt, pedig a képleted alapján az ajtón se szabadna beférnem
"
Nagyobb összeget mernék rátenni, hogy ha összeírnánk az összes elvégzett mozgásodat (értelemszerűen beleértve azt ami a szervezet alapműködésével eléget), illetve az összes bevitt kalóriádat, majd a kettőt kivonnánk egymásból, akkor 0 jönne ki végeredménynek -
Dava
tag
válasz
Cathfaern #234 üzenetére
A fogyás/hízás egyáltalán nem ilyen egyszerű matek
Anyagcsere, a táplálék minősége/összetétele, genetika, a mozgás típusa, kiinduló súly, stb. Az se mindegy, hogy zsírt szedsz fel vagy izmot. Még sorolhatnám, de millió szakkönyv van a témában.
Én pl. egy dekát se híztam a karácsonyi szezon alatt, pedig a képleted alapján az ajtón se szabadna beférnem
-
Neck
veterán
Én azon gondolkodom, hogy a XiaomiShop.com-ról rendelem, van EU direct-ben, 20 USD-ért, de legalább hamar itt vanPff, most nézem, hogy mégegyszer ennyi a posta :S
-
stamas80
tag
Sziasztok,
Nekem is volt egy pontosan ugyan ilyenem, és nagyon szerettem is.
Az egyetlen egy nagy hibája, hogy kifelé nyitott a karperec.
Én pakolászás közben valahol úgy elhagytam, hogy észre sem vettem.Mivel ugye, ha egy kicsit megfeszül (pláne néhány töltés után, amikor már kicsit könnyebben jár) ami akkor is simán előfordulhat, ha csak elfordul a csuklódon, egy pillanat alatt kibújik az egyik fele.
Így esett az eset, hogy azóta a Sony SWR10-et használom.
Ez legalább nem esik ki! -
sompetike
aktív tag
176cm és 56kg ezt hogy???
-
Wilika
aktív tag
válasz
petipetya #230 üzenetére
Az ösztönző részt már elismerem. De én pl. híztam úgy, hogy naponta 12-14 km-et letekertem 20-24-es átlaggal (városban az annyit tesz, hogy vannak bőven 30 feletti szakaszok), ami nem sok, de lényegesen több bármilyen gyaloglásnál, és most, hogy ebben a hónapban még nem bicóztam, csak zabáltam, meg otthon és a munkahelyemen ültem, visszamentem 56 kilóra. Sokszor elgondolkodom, hogy a mozgásnak vajon van-e egyáltalán köze a testtömeghez.
...és persze +1 a kütyüimádatnak. -
-
Wilika
aktív tag
Persze, csak nem látom értelmét. Mármint tettél (NAGYJÁBÓL) x lépést. És? Gyaloglásban még senki sem lett fitebb. (most persze nem túráról, zarándokútról beszélünk) Ha az ember fut, azt meg érdemesebb már GPS segítségével monitorozni. (persze még az is kiegészíthető légzésszámmal és szívveréssel)
-
ThorsHUN
őstag
A huawei is kiveheto szenzorost gyart. Mondjuk az bt fuleskent is hasznalhato. Kijelzoje is van szal nem klon. De kiveheto
Szerintetek megis mi az ami fontos egy ilyen fitbandben?
Hivasrezges, ertesito rezges, alvas monotoring, esetleg lepesszamlalo, mi kell meg?
Ok a kov lepcso az a kijelzo es hrm. -
daczkó
aktív tag
-
axis08
csendes tag
Ez egy jó kérdés. Nálunk is csak PIN és Pass megengedett, de ha a trusted device funkciót bekapcsolom, működik Android 5.02 alatt. Ezen én is meglepődtem. Na most nálunk is elég szigorú az IT policy, sőt még azóta szigorították is, amióta volt a SONYs botrány.
Ami érdekes: a Trusted device alatt 3 lehetőség van:
Trusted device - engedélyezve
Trusted plalce - engedélyezve
Trusted face - locked by administrator
Szóbal lehet van egy kis remegés az erőben
Nagyon érdekelne ez a dolog, de nem igazán merek rákérdezni az ITn, nehogy felhívjam valamire a figyelmüket, ha érted mire gondolok -
-
boken
senior tag
Sziasztok,megoldodott az sms és email értesítés is. bluetoothapkezzel a programmal.Én pedig rendelek egy MIBAND-et.
-
boken
senior tag
Sima Bluetooth kapcsolat,a készüléken lehet állítgatni,szerintem amiben Bluetooth van azzal megy.youtubeon
is láttam videót ahol Iphone-nal mutatja be. -
boken
senior tag
válasz
r3dsnake #201 üzenetére
Köszönöm,ilyet rendeltem a lányomnak,ma jött meg,minden megy rajta kivéve az sms szinkronizálást,azt valahogy nem tudtam rávenni,meg a kamera irányítást,mert ahoz kellene valami app a telóra de nem tudom hogy mi.mondjuk a camerás cucc nem is lényeg,inkább az sms,email értesítést lenne jó belőni.hívást jó erős rezgéssel jelzi,az ébresztőt szintén.Dec15.én rendeltük ma jött meg
ha előbb látom a topicban lévő pántot akkor az lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi ezúttal egy aktivitásmérővel próbálja megnyerni a felhasználók szívét és pénztárcáját. A végeredmény nem rossz, de lehet rajta még mit fejleszteni.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest