- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandhun95
tag
Üdv !
Napok óta írja az óra, hogy update the app to the latest version first.
Na a play áruházban és a Notify for mi band app ban sincs új elérhető frissítés. Megoldást tudtok? -
mpo
veterán
A Zepp Life 1.0.6.20 verziójában az óraszámlaphoz saját képet szeretnék rakni, ami a régebbi verziókban sikerült.
Ebben nem tudom kicsinyíteni a kiválasztott képet, akkor sem, ha már kis méretben teszem a telefonra, mert betölti a telefon képernyőjét és a kicsinyítés csak részleges, a nagyítás működik. -
bencsyp18
csendes tag
Sziasztok vettem egy band 6 öt de zepp app nem talál watch face t a noti app meg szoftver korlátozásra hisztizik
-
pcnet
addikt
Szerintem van benne védelem és nem 0%on kapcsol ki hanem őbb. Épp ma tettem töltőre a 3 éve lemerülten tárolt (elfelejtett) Mi Band 3amat és bekapcsolt töltőre dugva. Nem kellett várni perceket, hogy magához térjen mélymerülésből. Szerintem túl van parázva ez a "kikapcsolásig merülő litium akksi" téma. A mérnökök gondoltak arra, hogy ne 0%nál kapcsoljon ki. Amikor neked 0%ot ír, van még néhány % az akkuban. Túl van ez is biztosítva mint minden más is. Én nem paráznék rajta.
-
pcnet
addikt
válasz
SkyLine3000 #489 üzenetére
Gomb hiányában nem tudnád visszakapcsolni ha szoftveresen kikapcsolnád.
-
MR ME
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #487 üzenetére
Sajnos nem lehet kikapcsolni, ha lemerül kikapcsol magától de ennyi...
-
SkyLine3000
addikt
Ezt a kütyüt nem lehet kikapcsolni? A gyarek egy ideje nem használja, csak a fiókban pihen. Így folyamatosan lemerül. Az meg a li aksiknak nem tesz jót, ha állandóan csutkára merül és nincs feltöltve, csak időnként, amikor eszembe jut. Persze, ha eladnám, egyből sikonyálna, hogy hol a vekker...
-
Ka999
tag
Sziasztok! Hétvégén egy hosszabb biciklizéshez használtam a mi band 6-ot. Folyamatosan mért az óra, de azt vettem észre, hogy egy nagyobb szakaszon kihagyott a pozíció mérés. Ez mitől lehet? Samsung S22+-szal és Zepp life-fal használom. A Zepp life akkumulátor használata nincs korlátozva.
Korábban Xiaomi Mi 9-cel használtam az órát, ott nem volt ilyen problémám, bár az már egy éve volt. Azóta a band és az alkalmazás is kapott új firmwaret/updatet. -
MadGame
senior tag
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy néma üzemmódban, ha hívást indítok, akkor visszakapcsolja magát a teló normál üzemmódba?
-
Joker88
őstag
valahogy rá lehet varázsolni a karkötőre a magyar nyelvet? vagy garivesztéssel járhat esetleg?
-
galaxys80
veterán
Használja esetleg valaki iPhone-al a miband-et?
A gyerek telefonján az istenért nem tudom összehozni, hogy jelezze az óra a bejövő hívásokat. Üzenetek jeleznek gond nélkül. -
lócitrom
őstag
válasz
rolandhun95 #473 üzenetére
band reset volt azóta?
-
htc07
addikt
.
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #473 üzenetére
Nálam régebben is volt ez a gond, de aztán elmúlt. Amióta írtam, talán nem is volt ezzel probléma. Szerintem egy idő után megjavul...
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #471 üzenetére
Azt nem tudom megmondani biztosra, de nekem azt hiszem ott az ikon a kütyün. Aztán telefonon világít az értesítő LED és akkor nézem, hogy aktív a Bluetooth, de nincs ott a Band, hogy csatlakozva lenne. Egy darabig így ment, aztán megjavult, remélem most is meg fog...
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #468 üzenetére
El is dobja a Bluetooth kapcsolatot, vagy csak ez az értesítő jön?
Nekem néha el szokta, pedig a Bluetooth be van kapcsolva és igen újra kell indítanom a Bluetooth a Xiaomi telefonomon. -
ACE-
addikt
válasz
rolandhun95 #468 üzenetére
Ezt régen nekem az angollal is csinálta, letiltottam az értesítéseket, azóta nem dobálja.
-
Ronyn
senior tag
Helló
Úgy látom,a Zepp már nem tárolja a számlapokat helyileg , van más módszer Zeppel custom számlapot feltenni? -
MadGame
senior tag
Juhú, magyar lett a Zepp Life! 🙂
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Töltőt lehet külön is venni?
Fiamén a csatlakozó egyik tüskéje beljebb csúszott és így már nem tud tölteni. -
lócitrom
őstag
ja igen: bár valószínűleg elenyésző jelentőséggel bír, de a ketyere felületéhez a v59 fordítás változatlanul jó 1.6.0.20-hoz is, de egy ideje nem követem a régi vasak mindennapjait. Mi Fitness pedig kezeli külön már a karkötő nyelvét, így a gyári alkalmazással beállítható és jó eséllyel tartja is, mivel aligha jön ki újabb jelentős frissítés már, ami letúrná róla a fordítást.
-
hdtomi
senior tag
-
MadGame
senior tag
Áh, nem érdemes, laboratóriumi körülmények között mérik ezeket, nem bírnak semmit, inkább nem kockáztatok. Szervizben dolgoztam egy ideig...
Amúgy én nagyon szeretem ezt a kis ketyerét, most lesz egy éves, egy-két karc van rajta, de hősiesen bírja, szinte mindent pontosan mér és az akksija is jól bírja közepes beállításokkal. -
hdtomi
senior tag
Nekem ez már fel sem tűnik, de volt róla szó, hogy az elődjeik is világítanak ha nincsenek a karon akkor is. De aztán néha eszébe jut, hogy nincs mit mérnie és nem villog. Fürdéskor mindenképp vedd le, én azt hittem bírnak ezek mindent, de a vizet mégsem, strandra, uszodába se viszem már el.
-
MadGame
senior tag
válasz
rolandhun95 #454 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, vibrál zölden, mintha mérne vmit, pedig fürdéshez csak leveszem...
-
MR ME
aktív tag
válasz
rolandhun95 #454 üzenetére
nem normális, vmi beállítási gond van....nálam nem csinálja, alapból úgy van beállíttva h ha leveszem akkor ne is jöjjön értesítés meg semmi, és nem is csinál semmit az óra....
-
rolandhun95
tag
Amióta felraktam ezt a Notify for mi band app ot, bt kapcsolat mellett folyamatosan villog-világít a zöld led az órán, mintha mindig mérne valamit, még akkor is ha nincs rajtam.. ez normális? Sima zepp life val nem volt ilyen
-
MR ME
aktív tag
van új firmware 1.0.6.20 de a leírás szerint csak vmi iphone bugot javít...
-
hdtomi
senior tag
válasz
#95712068 #451 üzenetére
Nyáron így jártam az ötössel, strandra mentem és szerintem a hideg víz + a dög meleg váltakozása miatt napokig nem volt jó. Helyrejött, de egy későbbi strandolás után elvált a kijelző, nekem nem reagált semmire, lehet a víz miatt. Aztán le is szakadt a kijelző, mikor átöltöztem és még nem vettem le kezemről.
Biztos valamivel óvatosan vissza lehet ragasztani, de mivel nekem szakadt és előtte nem is reagált, ezért kidobtam és vettem egy 6-ost.
Az biztos, azt hittem mindent kibír és a víz sem gond, de nem... -
törölt tag
"Kiesett" a band 6 kijelzője, mivel érdemes visszaragasztani?
Korábban megkergült a 6-os karperec, utólag szerintem víz miatt történhetett. Azóta vigyáztam rá ilyen téren, de ismét kapott egy kis vizet, és ugyanúgy megkergült. A poén az volt, hogy szétment a szíj (cementes zsákot ne ezzel pakolj), és rendeltem hozzá még egyet. Mire megérkezett az új szíj, addigra ismét megadta magát. Amikor feszegettem fel az új szíjat (ha kijelző nem is, de a rezgés működött), akkor oldalirányú nyomás hatására megmozdult a kijelző, majd ki is esett (szalagkábel fogja). Azóta amúgy tökéletes lenne (gondolom így már kiszáradt), működik a kijelző meg minden más is. Kép.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest