- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#04441088 #34 üzenetére
Ennyit bírt a füles...
Szerintem a kábel törött meg, de az egyik fele néha olyan hangokat ad ki, hogy beszarok és megsüketülök tőle. Zenehallgatás közben vinnyog, búg...de úgy random módon. Kicsit nyomogatom a kábelt, akkor lehet hallgatni egy 20 percig normálisan és ismét... -
Eiki
tag
Nektek működik PC-vel? Lenovo X1 Yoga 2nd gen USB-C portjába hiába dugom (Windows 10 aktuális verzió), nem látszik a hangkimenetek között és nem is működik...
-
Ma megjött a füles (thx Aliexpress, végre nem agyatlan barom módon kapok egy cuccot, mint a gearbest-től, ahol a vámon hogy-hogy nem, megfogták a csomagot, és eltűnt belőle a füles, hanem gift-ként 10dodóra írva), a megadott dátumon bőven belül. Városi teszt alatt szuperül működött a zajszűrés egy Mate 10 Pro-val együtt, ahogy minden gomb is a vezérlőn azt csinálja, amit kell. Maximálisan ajánlott!
-
helixP
nagyúr
válasz
varfalvimike #44 üzenetére
Szerencsére mindent megold egy ilyen átalakító
-
Uncool Ben
tag
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
A jack - átalakító - C sokkal szebben szól, mint a sima jack?
A csatlakozóátalakítók már csak ilyenek, jelentősen tudnak dobni a hangminőségen
-
V@ns
aktív tag
válasz
varfalvimike #41 üzenetére
Köszönöm, láttam már ilyen Y kábelt és egyelőre nincs rá szükségem.
Amúgy ezek a "jófajta" elosztók viszik is a fast charge / supercharge töltést? (Huawei/Honor tulajként kérdezem.)(#42) helixP +1
-
helixP
nagyúr
válasz
varfalvimike #41 üzenetére
Jó hogy az egyszerűsítés irányában megy a technológia, és mindent kevesebb kábellel, kevesebb csatlakozóval, kevesebb átalakítóval oldunk még manapság...
Aki szerint ez európai megoldás és szívesen használná, az nem mond igazat..l
Még egyszer mondom: csakmkegbkene hagyni a Jack-et és nem kellene ilyenekkel szopni. Vegyük már észre, hogy ha már egy külön alkatrész kell ahhoz, hogy pótolj egy funkciót, akkor az a dolog bonyolultabb lett.
Üdv az apple világában. -
V@ns
aktív tag
Szerintem is ki fog kopni, ezt nem vitatom.
Egy párhuzamos univerzumban, ahol Almáék is beadták a derekukat, csak egy csatlakozó létezik mindenhez.Én csak azt mondom, hogy ma is még vannak olyan emberek, akiknek kell mindkét port, és én vagyok az egyik.
Következő telefonomnál is szempont lesz a jack megléte. -
törölt tag
válasz
varfalvimike #33 üzenetére
Bp.-i vagy?
Szekesfehervaron nem jarsz? -
varfalvimike
csendes tag
Valakinek esetleg van ilyen fülhallgatója? A megfelelő ellenszolgáltatás ellenében (kávé, sör
) szívesen meghallgatnám hogy szól... köszi!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-Skylake- #23 üzenetére
Amúgy tök igazad van,az usb c nagyon jó upgrade a micro-ról.Ezt kellene szabványként behozni,pár év alatt mindenki átállna és kész.Viszont a jack csati meg azért fontos,mert sokan használnak saját fülest,amit lehet,hogy drága pénzekért vettek.Persze lehet átalakítót is használni,de na ne már...Érthetetlen nekem a jack elhagyása,ki is esik emiatt nagyon sok jó teló nálam,sőt most már inkább úgy kell keresgélni,hogy egyáltalán legyen a piacon.
-
szpali
addikt
válasz
majszter99 #14 üzenetére
Nem tudom.
Utcán (Róbert Károly körút) sétálva elég jól kiszűri a forgalom zúgását, lakásban használva a mikró sütő zúgását, stb.
Autóba beülve is csendesebb lesz tőle a motor -
Millerchris
tag
Jó kis füles, ennyiért nem is drága.
-
helixP
nagyúr
válasz
-Skylake- #27 üzenetére
Mert az az egy csatlakozó extra igénybevételnek van kitéve
Mert az egy csatlakozóba néha kettő dolgot szeretnék dugni
Mert sok pénzt fektetett a felhasználók nagy része a régebbi csatlakozós eszközökbe
Mert az egy csatlakozó kompatibilisi gondokat okozhat
Továbbra sem fejtetted ki, hogy mért okozna gondot, hogy ha meghagynák a Jack-et egy telefonon. A lyukfóbiádon kívül. A C-be azt dugsz amit akarsz. Win-win lenne Neked is meg nekem is. Te nem járnál rosszabbul. -
helixP
nagyúr
válasz
-Skylake- #23 üzenetére
96 kbit/s-es mp3-aknál, Gangamstyle YT videóknál aztán tényleg szükséges a DAC. Aki meg komolyan veszi a losless témát, az nem a telefonról játssza le az ilyen kiterjesztést.
"Megteremti a teljes kompatibilitast minden egyes eszkoz kozott" Nem kellett megteremteni a kompatibilitást, mert már meg volt. Úgy hívták, hogy 3,5 mm jack.
Illetve: ha ennyire megteremti, akkor mért van folyamatos kompatibilitási gond: egyes gyártók USB-C-s fülesei mért nem jók más gyártók telefonjaival? Ez a Xiaomi az üdítő kivétel.Nincs bajom az USB C-vel, legyen minden telefon C-s, töltsük azzal, miattam legyen ez az új szabvány, de hagyjuk már meg a 3,5-es kimenetet is, simán rajta lehetne hagyni, semmit sem vesztene vele senki (hagyjuk a hisztit, hogy sok helyet foglal, mert az bizonyítottan kamu).
-
-Skylake-
addikt
Igen, a szamtech pont az a mufaj, ahol hatranyt jelent ha minden csatlakozo pont ugyan olyan. Vagyis varj. Ja nem. Eltekintve az aprocska tenytol, hogy a fulesben van a dac tehat forrastol fuggetlenul ugyan azt a hangminoseget adja (mar onmagaban emiatt felejtheto a jack egy telefonnal) , emellett meg kompatibilis is minden egyeb C telefonnal. Hat ez tenyleg jo szar, mennyivel jobb volt 10 eve amikor gyartonkent kulonbozo csatlakozo volt. Pontosan azert jo a type c ami miatt szerinted nem az : mert ez valoban funkcionalis fejlesztes. Megteremti a teljes kompatibilitast minden egyes eszkoz kozott, legyen az telefon, tablet, pc, barmi. Egyetlen kabelt veszel, egy c-c usbt es amikor epp nem arra hasznalod majd hogy rakosd a laptopra a monitort, fogod, lehuzod es elviszed magaddal hogy tudd tolteni a telefont. A legjobb dolog ami a csatlakozok tekintetebe tortent az elmult soksok evben az a typec es a tb3. Nekem az a gondom, hogy nincs elegge eroltetve (szerencsere az apple erolteti nagyonis es bar nem hasznalom a termekeiket, vannak annyira magasan, hogy masolja oket a piac). Azt meg felejtsuk el , hogy "dikk nem kompatibilis". A nissan leaf sem kompatibilis a benzinnel. Attolmeg az elektromos auto szinten egy oriasi ugras, epp ideje elfelejteni a benzint.
Szerk : erdekes amugy, hogy ha megmarad a jack es csak a toltoport valtozik usb c-re, az senkit nem zavar. Amikor jon egy teszt egy microusb-s telefonnal itt ma-n, konkretan meg van emlitve , hogy "sajnos nem c" . Amikor ehez a porthoz jon egy fules, akkor mindenki assa el magat, mer fujjfujj jacket akarunk. De igazabol miert is akarunk jacket ? Barmibe fogadok, hogy a userek 99%anal a telefonja soha az eletbe nem lat semmilyen fulest a gyarin kivul. A gyari meg nyilvan type c lesz ha egyszer nincs a telefonon jack erted. Szoval magyarazza meg valaki mi a gond, mer tenyleg nem ertem. (Ne azzal hogy hogy toltom egyszerre es hallgatok kozben zenet, ez nem valid pelda)
-
Atomgeszi
nagyúr
A jó öreg Piston 2-m még mindig megvan, szerintem a nála jóval drágább füleseknél is jobban szól, nem találtam még hozzá hasonlót. Ha találnék még valahol eredeti Piston 2-t, tuti azt vennék. Bánom, hogy évekkel ezelőtt nem vettem belőle még egyet.
Egyébként inkább hajlanék a Type C osztóra jack fülessel, és még lehetne közben tölteni is.
Én sajnálom, hogy elhagyják a jacket mindenhol már.
-
Szerintem félreértitek a HSZ-t, nem a mikro USB-nél rosszabb a C-Type a zsebben, hanem a jack-nél. És ez mondjuk egyértelmű is, mivel a jack kb. 3x olyan mélyen fekszik az aljzatában, mint az USB, emiatt az erőkarok aránya (kilógó-feszülő vs bent lévő-tartó) sokkal egészségesebb, kevésbé terhel bármit, ami sérülhet...
-
Kicsit agyaltam rajta, álljak-e le vitázni, vagy csak trollkodsz, de úgy határoztam, egy próbát megér.
A type-c csatlakozó messze hatékonyabbnak és strapabíróbbnak érződik fél év távlatából, mint a korábbi micro-usb-ek. Nem tudom mire gondoltál az első pár mondattal, hiszen a micro-usb csatlakozó alap lényegét tekintve ugyanez. Csak ott láttam ezer félét is, hosszabbat/rövidebbet, amilyen éppen belefért vagy szükséges volt a gyártó készülékébe. És pont az eltérő hosszú csatlakozók miatt volt bőven gond az egésszel. Nem kevés tablet és telefon jött a szervizbe micro-usb csatlakozó cserére. A type-c viszont a szimmetrikus alakja miatt kevésbé tud egy irányba vetemedni, nem lehet vele azt megcsinálni, mint a micro-val, hogy csak feszítésre, egy irányba működjön egy idő után. Tény, hogy a nem megbontható unibody házú készülékeknél szívás és drágább a csere (főleg ha vízálló a készülék), de egy sima, egyszerű eszköznél 7-10k körül garanciával cserélik ki a micro-usb-t, így beszerzési ártól függően a type-c sem drágább...
-
törölt tag
Ilyenem van, szeretem.
-
zdanee
őstag
Szeretnéd letörni a méregdrága telód egyetlen USB portját, amin keresztül feltöltöd az akkumulátorát? Akkor használj Te is USB-C csatlakozós fejhallgatót a zsebre tett telefonoddal! Egyedi kiképzésének köszönhetően bármelyik irányból behelyezheted, mint régen a jack csatlakozós fejhallgatóidat. Viszont behelyezés után képes bármilyen erő hatására megfeszülni, és elroppantani a port apró érintkezőit! A minden korábbinál nagyobb mobilok, melyek alig férnek be a zsebedbe szinte könyörögnek érte, a nyíró irányú erő garantált! Vedd meg még ma, hogy holnap már sorba állhass a szervizben! USB-C csatlakozós fejhallgató! Mutasd meg Te is, hogy gazdag vagy, mert hetente veszel telefont! *
* Az árak és mellékhatások tekintetében kérdezze meg tesztelőjét, bloggerét!
-
Májkülnájt
tag
Imádtam a Sony Z2-höz kapott aktív zajszűrős fülesem csak az a baj, hogy azóta semmivel ne tudom használni
-
moleculez
veterán
Elgondolkodtató, hogy szükség van-e az ANC-re 6 számjegyű árcédulával, ha lehet normális izolaciot produkálni anélkül is. Ennyiért viszont már érdekes lehet a technológia.
-
mikej95
aktív tag
Hybrid-et használok, sokaknak nem tetszik a V-karakter, nekem bejön, plusz annyi pénzért nem nagyon kapni jobbat, ráadásul gyakran akciós. USBC csatlakozós telefonom lesz megfontolok egy ilyet.
-
szpali
addikt
Én a jack csatlakozós verzióját használtam a tél folyamán és imádtam
-
törölt tag
Ez a xiaomi füles szebben, hangosabban szólhat mint ez ?
-
aelod
veterán
Volt piston 3-asom de nem tetszett a hangképe és a vetőcső elrendezés miatt mindig kiesett a fülemből. Most is egy piston 1-est nyüstölök a legnagyobb megelégedettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest