Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Hát sokkal jobban bejön a Huawei, sajnálom mert az ancben van pár apró dolog ami tetszett pl. a harisnyátzott kábel, hozzá adott tök. Huawei kb 20k és nem adnak hozzá tokot ... mindegy cserébe nagyon király a basszus és qrvajól szól.
-
Edge
veterán
Egy xiaomi hybrid -et váltott(ami jellemzően V hangképű).
Tetszik, a piston 3-ra emlékeztet, lágyabb a hangzása, nem annyira arcbamászó mint a hybrid.
Az usb-c-set vettem, tetszik hogy masszív a csatlakozás, nem lötyög és passzentosan a helyén van, a kábellel sem lehet mozgásra bírni. -
Edge
veterán
Kell vmi extra beállítás hogy jól szóljon? Egyelőre nagyon vékonyan és halkan szól szinte nulla basszus. Op7pro+shuttle+, egyelőre még kutatom a megoldást.
-
blueye
veterán
Hasznalom mar egy ideje.
BPn az utcan setalva szinte mar zavaroan kiszuri a forgalom zajat, a szellel kevesbe kuzd meg . -
blueye
veterán
Most szereztem be egyet.
Masodkezbol 10e HUF alatt meg lehet kapni, igy mar tenyleg nagyon megeri.
Nem vagyok vajtfulu de nagyon jol szol, az ANC pedig egy plusz extra. -
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #58 üzenetére
Köszi! Az akkuja mennyit bír?
-
válasz
TaylorPro #57 üzenetére
Ahogyan ígértem.
Mindegyiket alaposan sikerült tesztelnem, de a type-c esetében kicsit kiábrándító volt a stabilitás, gondolok itt a telefonban helyett foglaló csatlakozás. Néha a szívbaj kerülgetett azt hittem hogy most törtem el telefon bemeneteli részét.
Így a szívemhez legközelebb a jack csatlakozó maradt, alapból eléggé passzentosra készítette a cég jack csatlakozó részét így jó visszajelzést add mikor a készülékbe helyezzük.
Első ami furcsa volt a kábel hossza (135 Cm) Nekem ez egy kicsit hosszú, így egy régebbi headset kis csipeszével összefogtam a kábel egy részét.
Anyaguk megegyeznek, tetszik hogy jack csatlakozótól egészen hangvezérlőkig egy " ,cipőfűzőhöz" hasonló szövettel van bevonva, majd utána gumi bevonattal folytatódik, félek hogy egy idő után ez majd kirepedezik.Használata előtt gyárilag nem sok töltés volt benne, így érdemes kicsomagolása után egyből töltőre tenni.
Adatkábelt nem kapunk hozzá, ez egy fekete pont, de hát az árát figyelembe véve ne legyünk olyan kapzsik.
De az USB mini ajtócska igen csat esetlennek mondanám, féltem ne hogy leszakítsam. Finoman kell vele bánni. Hangvezérlő felfogató csipesz nagyon jó! Kellően szétnyitható hosszú egyben széles pofájú így bármilyen ruhára vagy táskapántra felfogadható. Itt csak rugalmassága lesz a kérdés egy idő után.
Egy ami itt is még zavaró lehet ha nyakba szeretnénk elhelyezni akkor a hosszú kábelnek köszönhetően össze vissza, kényelmetlenné teszi a mozgást és a zenehallgatást.Maga a hangvilág, alapból szépen szól, nem lehet rá panasz. Kellően jól kezeli a magas, közép és mély tartományokat. Élmény hallgatni egy csendes környezetű helységben.
Na de mi a helyzet a tömegközlekedéssel járó külső hangbehatásokkal? Hát van még hová fejlődni, na de ne rohanjuk ennyire előre.Sétálva elég a low ANC-t használni, alapból jól párnázott és kialakításúak a fülesek. Ott kezdődnek a gondok ha a szél is jelen van, akkor esélyünk sincs hogy élvezzük kedvenc zenénket. Nem tudja semmilyen formában kioltani a szél zaját, inkább még generál hozzá még egy zavaró susogó hangot.
Az alábbiaknál már érdemesebb High anc lehetőségét igénybe venni.
Buszon, motorzaját 70-80%-ban képes kioltani ami számomra meglepő volt ,főleg a tragikus szeles sétálás után. Talán az elindulásnál lévő magasabb motor zaj az ami néha bezavar, de ilyenkor egyből próbálja elhessegetni. Távolság járaton jól vizsgázott.Vonat, buszozás után nagy kedvel estem neki a másnapi vonatozáshoz. Az egyik kedvenc vonatom volt a teszt segítségére a Stadler. Itt is ugyan az a helyzet, szinte hangtalanul tettük meg az utat és még a mellettem lévő idős házaspárhoz tartozó unoka hisztije sem tudta annyira tönkre tenni a hangképet.
Autó, természetesen utasként hosszabb távon itt is nyugodtan leírhatom azt hogy gondtalanul tudjuk hallgatni kedvenc zenénket.
Mivel nem képes akkor megbirkózni? Minden ami hirtelen fellépő, élesebb hangokkal. Szél, gyerekek, más forrásból származó zene,fűnyírók stb.
Kérdés van, akkor írjátok meg.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #56 üzenetére
Azért annyira nem. Sok idő kellett neki.
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #54 üzenetére
Nem azonnal gondoltam. Meg be is kell azt járatni rendesen. A HD Pro-nak kellett több hét.
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #52 üzenetére
Várom a beszámolót! Köszi!
-
Végre nekem is megérkezett , bár én egy Jack és egy type-c is rendeltem.
Ma lesz a nagy teszt , alig várom. -
törölt tag
válasz
#04441088 #34 üzenetére
Ennyit bírt a füles...
Szerintem a kábel törött meg, de az egyik fele néha olyan hangokat ad ki, hogy beszarok és megsüketülök tőle. Zenehallgatás közben vinnyog, búg...de úgy random módon. Kicsit nyomogatom a kábelt, akkor lehet hallgatni egy 20 percig normálisan és ismét... -
Eiki
tag
Nektek működik PC-vel? Lenovo X1 Yoga 2nd gen USB-C portjába hiába dugom (Windows 10 aktuális verzió), nem látszik a hangkimenetek között és nem is működik...
-
Ma megjött a füles (thx Aliexpress, végre nem agyatlan barom módon kapok egy cuccot, mint a gearbest-től, ahol a vámon hogy-hogy nem, megfogták a csomagot, és eltűnt belőle a füles, hanem gift-ként 10dodóra írva), a megadott dátumon bőven belül. Városi teszt alatt szuperül működött a zajszűrés egy Mate 10 Pro-val együtt, ahogy minden gomb is a vezérlőn azt csinálja, amit kell. Maximálisan ajánlott!
-
helixP
nagyúr
válasz
varfalvimike #44 üzenetére
Szerencsére mindent megold egy ilyen átalakító
-
Uncool Ben
tag
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
A jack - átalakító - C sokkal szebben szól, mint a sima jack?
A csatlakozóátalakítók már csak ilyenek, jelentősen tudnak dobni a hangminőségen
-
V@ns
aktív tag
válasz
varfalvimike #41 üzenetére
Köszönöm, láttam már ilyen Y kábelt és egyelőre nincs rá szükségem.
Amúgy ezek a "jófajta" elosztók viszik is a fast charge / supercharge töltést? (Huawei/Honor tulajként kérdezem.)(#42) helixP +1
-
helixP
nagyúr
válasz
varfalvimike #41 üzenetére
Jó hogy az egyszerűsítés irányában megy a technológia, és mindent kevesebb kábellel, kevesebb csatlakozóval, kevesebb átalakítóval oldunk még manapság...
Aki szerint ez európai megoldás és szívesen használná, az nem mond igazat..l
Még egyszer mondom: csakmkegbkene hagyni a Jack-et és nem kellene ilyenekkel szopni. Vegyük már észre, hogy ha már egy külön alkatrész kell ahhoz, hogy pótolj egy funkciót, akkor az a dolog bonyolultabb lett.
Üdv az apple világában. -
V@ns
aktív tag
Szerintem is ki fog kopni, ezt nem vitatom.
Egy párhuzamos univerzumban, ahol Almáék is beadták a derekukat, csak egy csatlakozó létezik mindenhez.Én csak azt mondom, hogy ma is még vannak olyan emberek, akiknek kell mindkét port, és én vagyok az egyik.
Következő telefonomnál is szempont lesz a jack megléte. -
törölt tag
válasz
varfalvimike #33 üzenetére
Bp.-i vagy?
Szekesfehervaron nem jarsz? -
varfalvimike
csendes tag
Valakinek esetleg van ilyen fülhallgatója? A megfelelő ellenszolgáltatás ellenében (kávé, sör
) szívesen meghallgatnám hogy szól... köszi!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-Skylake- #23 üzenetére
Amúgy tök igazad van,az usb c nagyon jó upgrade a micro-ról.Ezt kellene szabványként behozni,pár év alatt mindenki átállna és kész.Viszont a jack csati meg azért fontos,mert sokan használnak saját fülest,amit lehet,hogy drága pénzekért vettek.Persze lehet átalakítót is használni,de na ne már...Érthetetlen nekem a jack elhagyása,ki is esik emiatt nagyon sok jó teló nálam,sőt most már inkább úgy kell keresgélni,hogy egyáltalán legyen a piacon.
-
szpali
addikt
válasz
majszter99 #14 üzenetére
Nem tudom.
Utcán (Róbert Károly körút) sétálva elég jól kiszűri a forgalom zúgását, lakásban használva a mikró sütő zúgását, stb.
Autóba beülve is csendesebb lesz tőle a motor -
Millerchris
tag
Jó kis füles, ennyiért nem is drága.
-
helixP
nagyúr
válasz
-Skylake- #27 üzenetére
Mert az az egy csatlakozó extra igénybevételnek van kitéve
Mert az egy csatlakozóba néha kettő dolgot szeretnék dugni
Mert sok pénzt fektetett a felhasználók nagy része a régebbi csatlakozós eszközökbe
Mert az egy csatlakozó kompatibilisi gondokat okozhat
Továbbra sem fejtetted ki, hogy mért okozna gondot, hogy ha meghagynák a Jack-et egy telefonon. A lyukfóbiádon kívül. A C-be azt dugsz amit akarsz. Win-win lenne Neked is meg nekem is. Te nem járnál rosszabbul. -
helixP
nagyúr
válasz
-Skylake- #23 üzenetére
96 kbit/s-es mp3-aknál, Gangamstyle YT videóknál aztán tényleg szükséges a DAC. Aki meg komolyan veszi a losless témát, az nem a telefonról játssza le az ilyen kiterjesztést.
"Megteremti a teljes kompatibilitast minden egyes eszkoz kozott" Nem kellett megteremteni a kompatibilitást, mert már meg volt. Úgy hívták, hogy 3,5 mm jack.
Illetve: ha ennyire megteremti, akkor mért van folyamatos kompatibilitási gond: egyes gyártók USB-C-s fülesei mért nem jók más gyártók telefonjaival? Ez a Xiaomi az üdítő kivétel.Nincs bajom az USB C-vel, legyen minden telefon C-s, töltsük azzal, miattam legyen ez az új szabvány, de hagyjuk már meg a 3,5-es kimenetet is, simán rajta lehetne hagyni, semmit sem vesztene vele senki (hagyjuk a hisztit, hogy sok helyet foglal, mert az bizonyítottan kamu).
-
-Skylake-
addikt
Igen, a szamtech pont az a mufaj, ahol hatranyt jelent ha minden csatlakozo pont ugyan olyan. Vagyis varj. Ja nem. Eltekintve az aprocska tenytol, hogy a fulesben van a dac tehat forrastol fuggetlenul ugyan azt a hangminoseget adja (mar onmagaban emiatt felejtheto a jack egy telefonnal) , emellett meg kompatibilis is minden egyeb C telefonnal. Hat ez tenyleg jo szar, mennyivel jobb volt 10 eve amikor gyartonkent kulonbozo csatlakozo volt. Pontosan azert jo a type c ami miatt szerinted nem az : mert ez valoban funkcionalis fejlesztes. Megteremti a teljes kompatibilitast minden egyes eszkoz kozott, legyen az telefon, tablet, pc, barmi. Egyetlen kabelt veszel, egy c-c usbt es amikor epp nem arra hasznalod majd hogy rakosd a laptopra a monitort, fogod, lehuzod es elviszed magaddal hogy tudd tolteni a telefont. A legjobb dolog ami a csatlakozok tekintetebe tortent az elmult soksok evben az a typec es a tb3. Nekem az a gondom, hogy nincs elegge eroltetve (szerencsere az apple erolteti nagyonis es bar nem hasznalom a termekeiket, vannak annyira magasan, hogy masolja oket a piac). Azt meg felejtsuk el , hogy "dikk nem kompatibilis". A nissan leaf sem kompatibilis a benzinnel. Attolmeg az elektromos auto szinten egy oriasi ugras, epp ideje elfelejteni a benzint.
Szerk : erdekes amugy, hogy ha megmarad a jack es csak a toltoport valtozik usb c-re, az senkit nem zavar. Amikor jon egy teszt egy microusb-s telefonnal itt ma-n, konkretan meg van emlitve , hogy "sajnos nem c" . Amikor ehez a porthoz jon egy fules, akkor mindenki assa el magat, mer fujjfujj jacket akarunk. De igazabol miert is akarunk jacket ? Barmibe fogadok, hogy a userek 99%anal a telefonja soha az eletbe nem lat semmilyen fulest a gyarin kivul. A gyari meg nyilvan type c lesz ha egyszer nincs a telefonon jack erted. Szoval magyarazza meg valaki mi a gond, mer tenyleg nem ertem. (Ne azzal hogy hogy toltom egyszerre es hallgatok kozben zenet, ez nem valid pelda)
-
Atomgeszi
nagyúr
A jó öreg Piston 2-m még mindig megvan, szerintem a nála jóval drágább füleseknél is jobban szól, nem találtam még hozzá hasonlót. Ha találnék még valahol eredeti Piston 2-t, tuti azt vennék. Bánom, hogy évekkel ezelőtt nem vettem belőle még egyet.
Egyébként inkább hajlanék a Type C osztóra jack fülessel, és még lehetne közben tölteni is.
Én sajnálom, hogy elhagyják a jacket mindenhol már.
-
Szerintem félreértitek a HSZ-t, nem a mikro USB-nél rosszabb a C-Type a zsebben, hanem a jack-nél. És ez mondjuk egyértelmű is, mivel a jack kb. 3x olyan mélyen fekszik az aljzatában, mint az USB, emiatt az erőkarok aránya (kilógó-feszülő vs bent lévő-tartó) sokkal egészségesebb, kevésbé terhel bármit, ami sérülhet...
-
Kicsit agyaltam rajta, álljak-e le vitázni, vagy csak trollkodsz, de úgy határoztam, egy próbát megér.
A type-c csatlakozó messze hatékonyabbnak és strapabíróbbnak érződik fél év távlatából, mint a korábbi micro-usb-ek. Nem tudom mire gondoltál az első pár mondattal, hiszen a micro-usb csatlakozó alap lényegét tekintve ugyanez. Csak ott láttam ezer félét is, hosszabbat/rövidebbet, amilyen éppen belefért vagy szükséges volt a gyártó készülékébe. És pont az eltérő hosszú csatlakozók miatt volt bőven gond az egésszel. Nem kevés tablet és telefon jött a szervizbe micro-usb csatlakozó cserére. A type-c viszont a szimmetrikus alakja miatt kevésbé tud egy irányba vetemedni, nem lehet vele azt megcsinálni, mint a micro-val, hogy csak feszítésre, egy irányba működjön egy idő után. Tény, hogy a nem megbontható unibody házú készülékeknél szívás és drágább a csere (főleg ha vízálló a készülék), de egy sima, egyszerű eszköznél 7-10k körül garanciával cserélik ki a micro-usb-t, így beszerzési ártól függően a type-c sem drágább...
-
törölt tag
Ilyenem van, szeretem.
-
zdanee
őstag
Szeretnéd letörni a méregdrága telód egyetlen USB portját, amin keresztül feltöltöd az akkumulátorát? Akkor használj Te is USB-C csatlakozós fejhallgatót a zsebre tett telefonoddal! Egyedi kiképzésének köszönhetően bármelyik irányból behelyezheted, mint régen a jack csatlakozós fejhallgatóidat. Viszont behelyezés után képes bármilyen erő hatására megfeszülni, és elroppantani a port apró érintkezőit! A minden korábbinál nagyobb mobilok, melyek alig férnek be a zsebedbe szinte könyörögnek érte, a nyíró irányú erő garantált! Vedd meg még ma, hogy holnap már sorba állhass a szervizben! USB-C csatlakozós fejhallgató! Mutasd meg Te is, hogy gazdag vagy, mert hetente veszel telefont! *
* Az árak és mellékhatások tekintetében kérdezze meg tesztelőjét, bloggerét!
-
Májkülnájt
tag
Imádtam a Sony Z2-höz kapott aktív zajszűrős fülesem csak az a baj, hogy azóta semmivel ne tudom használni
-
moleculez
veterán
Elgondolkodtató, hogy szükség van-e az ANC-re 6 számjegyű árcédulával, ha lehet normális izolaciot produkálni anélkül is. Ennyiért viszont már érdekes lehet a technológia.
-
mikej95
aktív tag
Hybrid-et használok, sokaknak nem tetszik a V-karakter, nekem bejön, plusz annyi pénzért nem nagyon kapni jobbat, ráadásul gyakran akciós. USBC csatlakozós telefonom lesz megfontolok egy ilyet.
-
szpali
addikt
Én a jack csatlakozós verzióját használtam a tél folyamán és imádtam
-
törölt tag
Ez a xiaomi füles szebben, hangosabban szólhat mint ez ?
-
aelod
veterán
Volt piston 3-asom de nem tetszett a hangképe és a vetőcső elrendezés miatt mindig kiesett a fülemből. Most is egy piston 1-est nyüstölök a legnagyobb megelégedettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár/minőség arányban ismét odacsaptak a kínaiak, a legolcsóbb, de korántsem a leggyengébb aktív zajszűrős fülhallgatót próbáltuk ki.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest