Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
DrKapocs #269 üzenetére
Én rendszeresen szoktam telefonálni vele főleg utcán, tömegközlekedésen, senki nem panaszkodott. Múltkor elég jól fújt a szél kérdeztem is a hívott féltől, hogy hall e rendesen, nem szélzajos e. Azt mondta, hogy semmi szélzaj nincs, hall rendesen, még a madárcsicsergést is. Szerintem bent a lakásban jól működhet. Viszont azt vedd figyelembe, hogy 3 órát bír kb egy töltéssel. Ha csak az egyiket használod egyszerre, akkor 3 óránként fülest kell cserélni a másik mehet a tokba.
Régen, míg nem volt BT a kocsiban egy [BlitzWolf® BW-BR1] használtam, ennek is teljesen jó a mikrofonja. Kocsiban lent volt a középkonzolon és simán magam elé beszélve hallott a másik oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged