- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
Na páromnál is előjött a januári frissítéssel ez a bug, Telenor + Digi kombónál. Egyelőre megoldottam neki, úgy hogy a Telenor kártyát 3g-re tettem, a Digi maradt a 4g-n. Most erre a problémára tényleg csak a MIUI a megoldás?
Qrva gáz, ami újabban megy Xiaomi részéről az Andoroid One-nál, gondolom már nem prioritás nekik. Imádtam anno az A1-emet, de már nem vennénk még egyszer One-os rendszerű Xiaomit.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
kopepe
aktív tag
Nálam is voltak ilyen gondok,én úgy oldottam meg,hogy beállítottam a telót,hogy hajnal 2-kor reboot-oljon(külön progi).Azóta minden faca.(január elején kaptam én is pár sms-t,hogy nem fogadott hívásom volt karácsony előtt(előtte nem is tudtam róla,hogy hívtak))Már nincs ilyen gondom! Android 9 .... Én szeretem a MI A2 LITE-omat...
[ Szerkesztve ]
-
Dedkov76
tag
Nálam is ez volt.20-as, 50-es és 70-es kártyáknál is, bármilyen kombinációban használtam őket. Bevittem garanciálisan szervizbe. Alaplapot cseréltek benne, bár gondolom minden ismeretlen hibánál ezt teszik vagy ezt írják rá
Hétfőn kezdem tesztelni, utána meglátjuk. Ha nem javult meg kap MIUI-t tőlem.
Gyári visszaállítást egyébként próbáltál már?"miért vagytok gyengék?"
-
tobias40
veterán
Nálam is sokszor előfordul főleg akkor ha közben beszélek az egyik kártyámon és a másikra van bejövő hívás és nem látom hogy a hívnának és jön az sms hogy volt egy nem fogadott hívásom.
Hívásvárakoztatás természetesen beállítva és működik is..30-as kártya 70-es előfizuval és egy normál 70-es kártya a másik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest