- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
Na páromnál is előjött a januári frissítéssel ez a bug, Telenor + Digi kombónál. Egyelőre megoldottam neki, úgy hogy a Telenor kártyát 3g-re tettem, a Digi maradt a 4g-n. Most erre a problémára tényleg csak a MIUI a megoldás?
Qrva gáz, ami újabban megy Xiaomi részéről az Andoroid One-nál, gondolom már nem prioritás nekik. Imádtam anno az A1-emet, de már nem vennénk még egyszer One-os rendszerű Xiaomit. -
kopepe
aktív tag
Nálam is voltak ilyen gondok,én úgy oldottam meg,hogy beállítottam a telót,hogy hajnal 2-kor reboot-oljon(külön progi).Azóta minden faca.(január elején kaptam én is pár sms-t,hogy nem fogadott hívásom volt karácsony előtt(előtte nem is tudtam róla,hogy hívtak))Már nincs ilyen gondom! Android 9 ....
Én szeretem a MI A2 LITE-omat...
-
Dedkov76
tag
Nálam is ez volt.20-as, 50-es és 70-es kártyáknál is, bármilyen kombinációban használtam őket. Bevittem garanciálisan szervizbe. Alaplapot cseréltek benne, bár gondolom minden ismeretlen hibánál ezt teszik vagy ezt írják rá
Hétfőn kezdem tesztelni, utána meglátjuk. Ha nem javult meg kap MIUI-t tőlem.
Gyári visszaállítást egyébként próbáltál már? -
tobias40
veterán
Nálam is sokszor előfordul főleg akkor ha közben beszélek az egyik kártyámon és a másikra van bejövő hívás és nem látom hogy a hívnának és jön az sms hogy volt egy nem fogadott hívásom.
Hívásvárakoztatás természetesen beállítva és működik is..30-as kártya 70-es előfizuval és egy normál 70-es kártya a másik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest