-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
zoltan77 #1570 üzenetére
Ez a gyenge hangerő nagyon sok készülékre kiadott pie alapú custom romokra igaz. Előző telóm egy Xiaomi Mi Mix 2 volt. Ugyanez volt a gond, pedig a kernel source ki volt adva, de a pie romok nagyon nem voltak az igaziak. Én ezért nem is erőltetem most, pedig én mindig a custom romokat használtam eddig: lineage os, aex, resurection remix, mokee os stb.
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltan77 #1083 üzenetére
Lehet nekem is bírna több kijelző időt. Sok a készenléti időm, az kivesz belőle valamennyit. Most ez kevesebb és így 61%-nál bőven 3 óra SOT fölött vagyok, ami 6+ óra kijelző időt sejtet a végére, ami akár a 7-et is karcolhatja, ha jól csinálom. Ez semmiképp sem rossz idő ettől a telótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged