- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
5.6 nekem kicsi, semmikepp se kéne. A samsung rendszerétől meg konkrétan hányok. Nagyon nem best buy. Az IP védelem az egyetlen plusz pont. Nem rossz ajánlat de nem is kiemelkedő. Ja és nagyon nem vagyok fan, hanem azért vettem most ilyet mert 100 ezer alatt hasonló sincs. Ennyi. Ha legközelebb mikor telót veszek más éri meg akkor azt veszem. Leszarom a márkát.
-
És ha valakinek nem tetszik a Samsung rendszer? Az kizart? Itt mutatkozik meg a fanság? Nocsak.
Ez akkor a másik oldal?
tok jó , hogy vannak elérhető árú Samsung modellek. De ha valaki nem arra hajlik, hiába nah.
Ez egy Samsungos érv volt a részedről, viszont én 5,6" mérettel nem akarok már telefont. Pl.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest