- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
válasz
Munkasember #9447 üzenetére
És összes adat törlésével csináltad és új telefonkent , mentes visszatöltés nélkül?
-
Atus85
aktív tag
válasz
Munkasember #9442 üzenetére
Nem indul újra. De először nyomj egy hard resetet hátha megjavul.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Munkasember #7761 üzenetére
Csak prime-ban működik.
Nova beállítások>>>gesztusok és bementek>>>dupla érintés.
És itt ki kell választani a képernyő zárolása opciót. -
Victoryus94
őstag
válasz
Munkasember #7677 üzenetére
Én csak azt tudom javasolni, hogy használd nyugodtan, ne erőltesd a frissítést.
Ha megjelenik, tedd fel bátran, addig ne erőltesd, mert legtöbbünknél az okozhatta a hibát, hogy a törölgettünk bizonyos adatokat, amiket előhozták ugyan a frissítést, de más folyamatokra is hatással volt.Ha mégis előjönne valami hiba, akkor kell egy reset, de nagy eséllyel rendben lesz minden.
-
haris
őstag
válasz
Szerintem ha megkapod használd, ne rugózz ezen az update dolgon.
Ha itt az ideje úgyis megkapod a friss rendszert.
Nálam Orei van fent, ès nem éreztem hogy hű de nagy hibák lennének. Nálam gmail is rendesen működik.
Azzal csak élvezd ha már új telód van. -
janes1976
őstag
válasz
Az a lényeg, hogy ugye Nugátról frissítesz, ha felrakta az Oreót, akkor egyből gyári visszaállítás. A névjegyeket a google szinkronizálja, azt úgyse kell beírni újból, az alkalmazásokat kell felrakni újból, ezt viszont nem árt leírni, hogy mik voltak fenn, ha sok volt.
Vagy amit haris írt, használd a Nugátot, aztán ha majd felajánlja, ráérsz akkor frissíteni. Ha nagyon akarod a kekszet, csak akkor csináld meg.
-
janes1976
őstag
válasz
Munkasember #7675 üzenetére
Nálam gyári visszaállítás után semmi hiba sincs, minden patent, el se hiszem
-
haris
őstag
válasz
Munkasember #7586 üzenetére
Ha fontos a kamera, akkor MI 6.
Keress képeket a neten. A MI 6 kamerája fényévekkel jobb képeket csinál.
Valahol találtam egy oldalt, ahol csináltak egy összehasonlítást, ugyanaz t a témát fényképezték ugyanakkor, és volt különbség.
Persze az jóval drágább gép, de többet is tud.
Persze ott a B20 hiánya, de ha ez nem fontos, akkor azért nagyon ott van a szeren. -
válasz
Munkasember #7586 üzenetére
Nincs baj a sebességgel, persze, de azért a proci a Mi 6-ban erősebb.
-
válasz
Munkasember #7583 üzenetére
Ha nem kell a B20 (nem számít az esetleg nem elérhető 4G-lefedettség) és egy gyors készüléket szeretnél, akkor Mi 6.
Ha nem szeretnél annyit költeni, nem kell a gyorsaság, akkor Mi A1. -
Fall-N
veterán
válasz
Munkasember #7583 üzenetére
Attól függ, hogy mi a fontosabb. A tiszta Android vagy a Mi 6 hardvere és a MIUI.
-
bepken
veterán
válasz
Munkasember #7572 üzenetére
bár a kérdés nem felém irányult, de én is leírnám a véleményem
az üvegfólia jó dolog, nagyon tartós és állítólag még bizonyos fokú védelmet is biztosít a kijelzőnek lezúgás esetén (ebben mondjuk nem hiszek) - mivel azonban ennek a készüléknek 2,5D kialakítású, tehát lekerekített kijelzője van, csak az üveg szélei fekszenek fel a kijelzőre. ennek sok hátránya van, többek között az "olajos/szivárványos" foltok, főleg oldalról nézve. ezen kívül romlik a fényerő és a betekintési szög, ráadásul sokan tapasztaltuk, hogy a képernyő aljánál is nehezebben érzékel valamiért (mármint fogalmam sincs, hogy miért pont a képernyő aljánál van ilyen probléma) - jelenleg ez a második fajta üveg a készüléken, illetve az itt jelenlévők nagy többsége ugyanezekre panaszkodik, tehát egyedinek abszolute nem nevezhető a dolog.
ellenben sima fóliáról pozitív visszajelzések érkeztek eddig - én még ezt az üveget nyúzom egy picit.
bár arról meg azt kell tudni, hogy jóval könnyebben karcolódik, mivel ugye puha(üvegnél legalábbis puhább) anyagról van szó. tehát érdemes több darabot rendelni belőle. előző telefonjaimon kb fél évente cseréltem. -
balaaa88
aktív tag
válasz
Munkasember #7569 üzenetére
Nem rossz. De a G4-è (szerintem) jobb. Vállalható ez is.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Munkasember #7565 üzenetére
Nekem G4-em volt előtte és meglátszik az A1-nèl az optikai képstabilizátor hiánya (is). A G4-el szebb képeket lehetett lőni.
-
válasz
Munkasember #7565 üzenetére
1, Én frissítettem, de neked azt javaslom, olvass vissza, hogy milyen funkciók hiányoznak az Oreoból, amik Nougaton még megvoltak. (Ha kellenek, akkor nyilván ne frissíts.
)
2, Szerintem igen, de biztos kéz kell hozzá, mert igen könnyen bemozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest