- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
retesz147
addikt
válasz
bzsolt3 #16683 üzenetére
Korábbi ajánlás alapján én a ZenUI Dialer & Contacts használom (igaz, egyel korábbi verziót, nem frissítettem még).
Egész korrekt. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bzsolt3 #16658 üzenetére
ugye a gyári telefon appot nem tiltottad le? az mindenképp kell hogy tudj hívást fogadni!
darvinya OEM feloldás csak BL babráláshoz kell, az FRP ugyan úgy aktív ha FR elött nem törli ki a Google fiókot.. pont ebbe futottam bele mikor felraktam a 8.1 bétát, elfelejtettem kitörölni,nyitott BL-el a 8.1 meg kérte a korábbi fiókot...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bzsolt3 #16653 üzenetére
érdekes akkor... hogy csináltál FR-t? elötte törölted a Google fiókot vagy bent hagytad? ha az utóbbi eset, akkor csak és kizárólag ugyan azt a Google fiókot engedi megadni amit FR elött használtál...
ha ez nem állja meg a helyét, akkor javaslom hogy szedd le a májusi verziót és tedd fel azt...hasonló hibát csak custom rendszereknél tapasztaltam...
trebrona:rendben... akkor sem hazuttoltam meg, ő leírta a tapasztalatát,én is... ez nem meghazuttolás...
-
darvinya
titán
válasz
bzsolt3 #16635 üzenetére
Fejlesztő lehetőséget be kell kapcsolni.
Beállítsok-Rendszer-Telefonról-Build szám 7x tap(#16633) Viktor0610
MIUI-ból nekem elég volt egy időre.(#16634) Fall-N
Nekem is csak specifikáció és AO miatt tetszik és venném, de gagyi fémes izé nem tetszik, s az lenne első, hogy át festeném, és ekkor ugrana gari.
-
-
darvinya
titán
válasz
bzsolt3 #11931 üzenetére
Mikor 2 SIM van bent, akkor a SIM menüben(Beállítások-Hálózatok) válaszd ki melyik legyen az internet (Cellular Data), ekkor kiválasztott SIM-nél.lesz hálózat választó.
Érhetőbben 2 SIM adatforgalmi kezelés:
Amelyiken van az internet, annál állíthatod hálózat típusát(2G, 3G, 4G), ekkor másik SIM csak hanghívásra képes és nem állíthatod hálózat típusát. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest