- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
APippo
tag
válasz
Fall-N #22831 üzenetére
Nekem pl. nem logikusabb, ugyanis teljesen vegyes, hogy mikor hogyan kell használnom a telefont. Egyszer úgy, hogy hangos legyen pl. tömegközlekedve, egyszer csendes csörgés pl. irodában, otthon rezgő stbstb. Eddig csak nyomkodtam a hangerő gombot és bumm kész, semmi plusz app. Értem amit mondasz, tudom, hogy ez is megoldás mint ahogyan a legtöbb dologra van megoldás, egyszerűen csak feleslegesen van megbonyolítva.
Ami pedig az FP-t illeti. Nem gondolom, hogy igazad lenne mert Oreo alatt egy jól bevált és működő, nem cheetahapp 2020 kategóriás appot használtam erre a célra. Mint ahogy észrevettem most az update után sem ilyenek után kerestem, de érdekes mód 5/5 app amit feltettem aktiváltam meg mindent, a jobbra-balra-fel-le swipe nem működött egyiken sem. (Tudom erre is van megoldás, mint ahogy találtam is nem FP-st)
Ezek mind kényelmi funkciók, tisztában vagyok vele. Az LTE és tsa. fontosabb és klasszikusabb fórum téma mint az egyéni szoc. problémák mint az enyém is, de azt gondolom, hogy ez is egy tapasztalat, ezért is osztottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest